DREAMCATCHER
Ojla,ali je kdo med vami gledal Dreamcatcher?Lovec na sanje?Men je bil zakonski.Super igralska zasedba,ne prevec grozn,vseeno pa je tu pa tam kaksen prizor,ki je prav ogaben in te psificno cisto znervira hehe,tisti prizor na wc-ju….joj.Ampak je fajn film.Zelo.Vsaj men :-)))
Ni pa za pod 18 je opozorilo,pozdrave
Tisti, ki še niste videli filma, pa bi ga radi, ne brat dalje:))
Saj ne gre za to, da si vajen grozljivk ali ne – jaz jih ne gledam pogosto, vem pa, da so dobre grozljivke izredno redke; na koncu se vse zvedejo na brizganje krvi, ganjanje po gozdovih ali kjerkoli že in bedaste stvore, ki te hočejo pojest. Vesoljec kot črv – ja, zelo originalno! Malo je bilo zanimivo in malce srhljivo do unega ogabnega prizora na sekretu, ko še nisi vedel, za kaj gre – potem pa samo še navpično navzdol v čisto sr****. Ne samo da je bebavo, ampak je čisto vsak korak popolnoma predvidljiv in klišejski ter popolnoma bedast, da ne govorim o tem, da vesoljec govori z angleškim naglasom – s prijateljem sva skoraj crknila od smeha:))
Saj, če je bilo tebi kul ni panike, ne oziraj se na druge, ni važno, kaj si drugi mislimo, 100 ljudi 100 čudi – samo če odpreš temo, potem lahko pričakuješ takšne in drugačne poglede. Jaz pač izkoristim priložnost in popljuvam:))
Morgan je pa kul – če bi on igral stvora, bi bilo mogoče še znosno…:))
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
To si mislim o onem vesoljcu z naglasom.Tisto sem se pa jaz tudi smejala,pa saj sam en prizo mi je bil ogaben,tist na sekretu drugac pa glede kace,sej itak je to znanstvenofantasticna grozljivka,ponavad to ne gledam sicer,ampak skodl mi pa ni,ce ucasih gledam se kaj druga kot samo komedije 🙂
Je pa res da u zivljenju se mnde vse skup nisem gledla vec kot 5 grozljivk.Hmmm…v kinu pa sploh ne.Zato ce bi vidla kaksno tako tapravo ko jo vi gledate,bi me 100% kap zadela.Jaz glih to ne maram da je polno mesarjenja,ker je men to primitivno,ampak imam zelo rada,tiste psiholoske,ko te cisto zivcirajo.Poznate kaksen tak film?To je grozljivka ali pa triler,kar je zelo ql,mam rada trilerje.A je kaksna razlika med grozljivko in shrhljivko,ali je to isto?
Ampak un vesoljec je bil pa men bombasticen,ker je mel ta naglas, je naredil eno vzdusje :-))
Je pa o res bolj za ljubitelje znanstvenofantasticne zvrsti kot pa za grozljivke.Ampak sama zf ne maram kej prevec,ampak ta mi je bl usec.No,papa
Meni res huda grozljivka je Ring (Krog)- japonska verzija. Jaz sem jo dobila v videoteki, meni je ta res huda. In brez krvi:))
Zanimiv film mi je bil The others – vsiljivci, je bila prej tema (saj je nisi ti odprla?:)).
Hm, mogoče še Final destination – prvi del vsaj, drugega niti nisem videla, pa tudi hvalijo ne preveč – prvi del mi je bil kar všeč, čeprav imaš tudi kake mesarske prizore, a nekako zaplet in preden ugotoviš, v čem je fora, je kar zanimivo. Taka bolj “najstniška” scena, a ni slabo – vsaj zapomnila sem si jo, to je že nekaj:))
No, kot sem rekla – na svetu je vse manj dobrih grozljivk:))
LP
Živjo,
od filmov po Stephenu Kingu (z izjemo Misery in the Shining) ne gre kaj dosti pričakovati, ker se tega, kako on knjigo piše, praktično ne da kulturno prenesti na film, npr v tem. filmu je vse skupaj prenatlačeno, se vidi, da mora biti knjiga kar debela (najprej Duddits štorija in otroštvo, njihove sposobnosti, kočica, bežeče okužene živali in prdeči gost, vsa alien zgodba, potem pa še vojaški intermezzo z usekanim Morganom na čelu, kar se prepleta, in nič ni kaj dosti dorečeno). Vsega preveč za en film. Se mi zdi pa genialna ideja, kako je prikazan spomin/možgansko skladišče.
LP,
Katarina