dress code
Meni se zapovedan dress code ne bi zdel prav nič problematičen, še všeč bi mi bilo, ker bi točno vedela, kako bom primerno oblečena.
Pri nas sicer dress code ni tako v navadi, v tujini pa je za razne prireditve čisto običajen.
Meni je torej ok.
LP,
Lenka
Enim je všeč, ker vse lepo skupaj paše, točno veš kaj obleči, nekateri pa temu totalno nasprotujejo, ker jim nihče nebo govoril kako se mora pa ona obleči za poroko. Če se mu bo zazdelo it v kavbojkah bo tak pač šel. Mene bi bilo sram it v kavbojkah na poroko, če so vsi ostali zrihtani ali celo v toaletah.
Kaj pa je narobe z dress code? Meni se zdi super. Sem bila na poroki, kjer smo bile punce oblecene v kavboj bejbe, fantje pa v angleze. Nevesta je bila americanka, zenin pa anglez). Dress code je fajn ce imas tematsko poroko (npr. 20 leta, ali pa 80 leta.) Tako dobi poroka poseben car. Ne vem kaj je to tako slabo. Eni ljudje pac niso za stos.
Problem je, ker se nea vsi ljudje valjajo v denarju in zna biti nakup neke obleke za poroko velik strošek, nimajo vsi 100 ali pa celo več denarja za obleko, ki jo bojo samo enkrat oblekli. To je totalni nesmisel in simbol materialistične miselnosti.
Pri nas dress code ni v navadi, ker so imeli ljudje v zgodovini samo po eno ali dve obleki.