Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Drimči…samo zate!

Drimči…samo zate!

UUUU, pišeš tako izgubljeno, žalostno…čisto iz dna…ampak…jaz te ne pustim tam na dnu…tko da veš!!!

Drimči moja…vedno je nekaj…zakar je vredno živeti, če ne…že zaradi same sebe…vem, da je življenje včasih res kruto, svinjsko…ampak draga moja…pomisli na tisto, kar ti je sveto…zakar se je še vedno vredno boriti, nekaj je sigurno na tem svetu, kar ti dela lep dan…in ves kaj…ni zdravnika…da me ne bi pregledal kot je potrebno, če bi bila jaz že en mesec bolana…tu nekaj ne stima…ali te oni uspesno zdravijo, pa ti nisi pridna pacientka…ali pa imas res okoli sebe same nesposobne strice v belih haljah…Daj no drimči moja…gmajnica te caka…in jaz sem tudi utrujena…mi moras pomagati…daj sveti z menoj…radi te imamo draga moja…vrni se nazaj k nam…s polno energijo, potrudi se…moras…jaz vem, da boš!!!!

Rada te imam, poljubcek…

p.s. Se tole…zberi pogum…in naredi vse tisto kar je potrebno, da bo tvoje življenje spet tapravo…ne glej na druge, tokrat za spremembo glej samo nase,kajti to si zaslužiš!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

……..SončeK.. ..se pridružujem tem besedam in mislim…..v upanju, da bodo pomagale Drimčici…..in ker nimam trenutno časa spesnit kakega avtentičnega umotvora, bom samo zalimal za dobro voljo en tekst…pesmi, ki me je palila lani poleti….defenitivno plažni hit leta 2002…..glih ko se bliža poletje…in me zanima kera bo letos….palila.

Obenem…limam enega fuuuuuuuuuuulllll extra spešl lubčka za Dream babe, ter enga ekstra spešl lubčka zate Sonček….

Pa..pa…pa….pa….ne pozabte name :)))))))))))))

TU ES FOUTU !

Tu m’as promis le soleil en hiver et un arc en ciel
Tu m’as promis le sable doré, j’ai reçu une carte postale
Tu m’as promis le ciel et la terre et une vie d’amour
Tu m’as promis ton coeur, ton sourire, mais j’ai eu des grimaces

Tu m’as promis et je t’ai cru

Tu m’as promis le cheval ailé que j’ai jamais eu
Tu m’as promis le fil d’Ariane, mais tu l’as coupé
Tu m’as promis les notesde Mozart, pas des plats cassés
Tu m’as promis d’ętre ta reine, j’ai eu pour sceptre un balai

Tu m’as promis et je t’ai cru
Tu es foutu-tu-tu-tu-tu-tu…

Je ne sais pas ce qui se passe
Mais je sais pourquoi on m’appelle “mademoiselle pas de chance”

Tu m’as promis! Tu m’as promis! Tu m’as promis!

Tu m’as promis! Tu es foutu!
Tu m’as promis! Tu es foutu!

Saško…popam lubčka nazaj…kako naj pozabim nate,hiihih;))…je nemogoče…sonček…sveti…naj tudi zate…pesem pa zadane…Drimči…zaplešiva!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

he..he…dre
am baby .))
ah…
ma ja dijo bono , ker te poznam ..te kužim …
me spraviš vedno v smeh , ja ker te tako poznam , pa tudi zato , ker mah ja..na evo tkole…le kako naj bi te pozabila ?..pozabili :))))))))
saj vem kje te najdem !

THX za vse !****

Sonči hvala …ma ne morem ti reči drugega !

je v naslovu vse povedan… podpišem se pa pod post SončKa in Saška… cmokov par miljonov Drimči in.. se bereva!!!

Jani je mal v gužvi, ampak bo boljše 🙂

New Report

Close