Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek driska pri 8.letniku

driska pri 8.letniku

Pozdravljene.Imam sina ki je star 8.let in ima ze nekaj dni drisko.Zdravnica mu zoper to nadlezno stvar ni dala nicesar,jaz pa vec nevem kako mu naj pomagam.Prosim za nasvet kaj naj kupim v lekarni,da mu bo vsaj malo bolje.Prosim za iskrene odgovore saj gre za otroka.L.P.

Mi smo jima kuhali čaj iz posušenih borovnic. Sicer pa menda pomaga tudi oglje, samo tega nismo nikoli poskusili. Najbolje bo, da vprašaš v lekarni.

Naj je in pije, kar mu paše, razen zelo sladkih in gaziranih reči, pomembno je, da ne dehidrira.
Običajno je zaželeno, da se driske, če so virusne, ne ustavljajo, da gre “strup” čimprej ven iz telesa.

Jaz sicer dam kdaj Linex kapsule, dobiš brez recepta v lekarni; 2 takoj in 2 še zvečer, vendar to takrat, ko je stvar bolj zaradi preveč sadja, pretoplega soka itd, ne pa zaradi viroze.

T.

Najbrž gre za virozo pa nobena prežganka, kokakola, prepečenec, suhe borovnice.. ne pomaga.

V lekarni lahko kupiš Linex in Nelit, ki nadomestita koristne stvari v telesu, katere so zaradi driske osiromašene.

Fant naj je, kar mu paše, pa veliko pije. Mi smo imeli nekaj podobnega in je trajalo 5 dni. Upam, da bo vam vsaj kak dan prihranjen.

HVALA VSEM ZA NASVETE .

New Report

Close