Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Drkale z obemi rokami ste že?

Drkale z obemi rokami ste že?

Drkale z obemi rokami skupaj ste že punce? Ker imam dolgega in precej debelega iščem punco, da bi ga drkala z obemi rokami skupaj. Zanima katero drkat tako?

Jaz še nisem…kok pa je velik pa debel

Odgovor na objavo uporabnika
Ranjena, 16.04.2025 ob 12:01

Jaz še nisem…kok pa je velik pa debel

Si, si…tam ko si ti, je veliko velkih in debelih.

Pišite mi na may0601@gmail.com, jako se radujem vašoj pošti

Bosanćica, 16.04.2025 ob 13:08

Pišite mi na may0601@gmail.com, jako se radujem vašoj pošti

Ti pišem na tvoj email. Moj email je zadovoljimkobiti@gmail.com. Te zanima srečanje?

Anonimno 4534, 16.04.2025 ob 13:51

Ti pišem na tvoj email. Moj email je zadovoljimkobiti@gmail.com. Te zanima srečanje?

Debil ne zna odnehat. Zdaj je začel pisat sam sebi… kaj takega Svet še ni doživel. Unikatno budalo na kubik.

NE NASEDAJTE IN NE PIŠITE TEMU BOLNIKU, ALKOHOLIKU…

Pa naravno da me zanima

Ranjena:

Si predstavljaš rolico Wc papirja dolžino in odprtino v njej? Moj je daljši kakor dve rolici ena na drugi in debel je toliko, da ga zelo težko ali pa ga sploh ne morem porinit v odprtino rolice. Te zanima tak? Mi lahko pišeš na zadovoljimkobiti@gmail.com in se dogovoriva?

Bosanćica, 16.04.2025 ob 14:00

Pa naravno da me zanima

Email moj je zadovoljimkobiti@gmail.com. Mi pišeš lahko na email?

Anonimno 4534, 16.04.2025 ob 14:06

Email moj je zadovoljimkobiti@gmail.com. Mi pišeš lahko na email?

A Je res tko velik to je kr konkreten  . A se je javila katera

En, 16.04.2025 ob 14:08

A Je res tko velik to je kr konkreten  . A se je javila katera

Veš da se javljajo…cela truma…v rokah držijo Paypal kartice za 40€ in stojijo v vrsti pred neobstoječo sobo.

Ja res je velik in debel. Če katero kaj zanima lahko piše na zadovoljimkobiti@gmail.com in se zmenimo.

Molim da mi se javiš i ti,si mi interesantan 🥰

Molim one ozbiljne da mi pišu na may0601@gmail.com, bom svima odgovorila

Bosanćica, 16.04.2025 ob 15:04

Molim one ozbiljne da mi pišu na may0601@gmail.com, bom svima odgovorila

Kakšna budala. Objavlja moj mail, za dopisovanje. Upam, da vam je zdaj jasno kakšen nevzgojeni debil je to.

To je en stari prdonja in drkač. Piše iz prdekane na Dobu. Odpira teme, odgovarja in piše sam sebi, enkrat kot moški, drugič kot ženska. Se vam to zdi normalno?

Ranjena:

Te zanima, da bi drkala z obemi rokami skupaj mojega velikega in debelega? Lahko sporočiš na zadovoljimkobiti@gmail.com, da se zmeniva?

Anonimno 4534, 16.04.2025 ob 16:21

Ranjena:

Te zanima, da bi drkala z obemi rokami skupaj mojega velikega in debelega? Lahko sporočiš na zadovoljimkobiti@gmail.com, da se zmeniva?

Ranjena je moški, zaprt na Dobu. Tukaj provocira in zajebava vse vpoprek. Vidite da je celi dan na tem portalu in skoraj vsako uro odpre novo debilno temo.

😂😂😂😂

Ranjena, 16.04.2025 ob 17:32

😂😂😂😂

Te bi zanimalo drkat z obemi rokami skupaj mojega velikega in precej debelega? Email moj je zadovoljimkobiti@gmail.com. Lahko sporočiš na email tudi?

New Report

Close