Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Drkanje

Drkanje

Pozdravljeni

Se vam zdi da je vredu v javnosti drkat mislam tko da gres na kak skrito mesto ali hrib ko pa prijde neka bama si ga vzames v roke ona mal gleda ali pa p tudi eni niti pogledajo ne ali je to kaj zanimlivo pri dame da bi videli tako mal ali je pa bedsto men je lepo veckrat se mi zgodi da sodelujejo tudi dame ne pa vse kaj mislio tem lp.

Ne to je čudaško, oz bi lahko rekli že kar nadlegovanje na javnem mestu. Si res ne moreš najti kako, ki si to želi, da bi to počela privat?

Odgovor na objavo uporabnika
Cucek, 28.12.2023 ob 14:06

Pozdravljeni

Se vam zdi da je vredu v javnosti drkat mislam tko da gres na kak skrito mesto ali hrib ko pa prijde neka bama si ga vzames v roke ona mal gleda ali pa p tudi eni niti pogledajo ne ali je to kaj zanimlivo pri dame da bi videli tako mal ali je pa bedsto men je lepo veckrat se mi zgodi da sodelujejo tudi dame ne pa vse kaj mislio tem lp.

če drkaš tko kot pišeš, pol boljš, da ga tud v roke ne primeš.

CUCEK

Noro bi te gledala ko si ga drkas.. Men je to fino.. Tud jest bi svojo pred tabo božala in ko bi bila fest oba vroča bi mi jo polizal, da bi imela orgazem jest bi pa tvojega zdrkala do konca..

Vročabejba, 29.12.2023 ob 11:54

CUCEK

Noro bi te gledala ko si ga drkas.. Men je to fino.. Tud jest bi svojo pred tabo božala in ko bi bila fest oba vroča bi mi jo polizal, da bi imela orgazem jest bi pa tvojega zdrkala do konca..

To bi bilo noro lizal bi ti obe lukne noro ce si za se lahko dogovoriva jas sem za lahko se sam gledava lahko ti lizem kar kol povej ?sem pa okolica logatec

CUCEK..

A veš za kak dober teren, gmajno.. Sem za javni prostor. Za spomlad ko bi se kdo mim prišel.. Lohk bi šla na plaža Sava fkk.. A veš kje je to. Lohk bi me lizal ko bi na sončku ležala.. Mmmm. Rajcas me.

Seveda ok logatec danes sem bil na planino .noro lizanje zporedoma orgazmi ke dozivela ce ai za se dobimo

CUCEK

Sem iz Lj.. Mogice boljs kako Toško čelo, gmajne okol Lj.. Mal preglej in povej.. Mene to noro rajca. Tud pod kakim kozolcem, če bi naju gazda vidu v avtu. Gmajna Jeprca ful dobri prostori..

Ja toško čelo je v redu sem.bil že parkrat lepo je bite lizal tam ja da boš noro kricala

CUCEK.

Noro me pališ. A maš prostoren avto. Lohk bova rekla uro in če bo še kdo hotel gledat, a te bi motilo. A je važno kako sem oblečena..

Živjo dame jaz sem star 35 let in imam tudi nor fetiš drkat, ko bi me ve gledale. In vas isto zadovoljim z jezičkom in če si jo mencate pred mano , ko drkam. Sem pa iz okolice Medvod.Drkam soro za Medvodah dostrikrat. Zmenu bi se z vama obema potrebnica in vroča bejba 🙂

Potrebnica, 03.01.2024 ob 17:44

CUCEK.

Noro me pališ. A maš prostoren avto. Lohk bova rekla uro in če bo še kdo hotel gledat, a te bi motilo. A je važno kako sem oblečena..

jaz mam čas kadarkoli se lahko dobiva si za srečanje danes

Motil me no be noben lahko prikde se kasen zravan ali pa kaksna , oblecena pa ti sama veš kako bi bila mozno bi bilo lepo ce si brez gate v pajkicah nabite v muco in ritko dabos lepo postala mokra da se vid pa se bos mal nagnala odozadaj pa jast zacel lizat noro mokro ritko in muco se zmenimo za uro pa bo lizanje za znort

uf jaz ga tu pa tam drkam na strekni  kadar kakšna sexi  kolesarka vozi pred mano….me pa res zanima kaj bi rekle če bi me videle….

Bla bla bla bla

Zmenimo se v kaki gmajni. In se gremo drkanje. Lohk pa kak privat jacuzzy z rdečo svetlobo… Gre za drkanje in opazovanje. Men he to ful kul..

Vročabejba, 06.01.2024 ob 11:27

Zmenimo se v kaki gmajni. In se gremo drkanje. Lohk pa kak privat jacuzzy z rdečo svetlobo… Gre za drkanje in opazovanje. Men he to ful kul..

Kot smo ze zmenili gremo v gmajo sam cakamo na uro un dan bo to noro drkanje jizanje in spricanje

Jaz sem za vroča bejba. Sem iz okolice Kranja. Kje bi s zmenili da drkam in šričnem:)

rad ga drkam če me ona opazuje medtem ko jo sama boža ..pridi pa ti jo poližem za [email protected]..mwa

Ste pa res vroči.. He he he

A je še kak okol 13 let k ga rad drka v javnosti..

Vročabejba, 07.01.2024 ob 10:50

Ste pa res vroči.. He he he

A je še kak okol 13 let k ga rad drka v javnosti..

vroča bejba sem za.Iz kje si ? Rad bi da mi gledala kako gadrkam in špricnem:)

13 let star mladenič?

Jaz ga pa redno drkam po gozdu ce pa mimo gre kasna gospa pa mal tudi pokazem ce je za gleda vce pa ne se obrne pa gre enim je to vredu eni pa se razjezijo

PS. Meni je pa lepo lp.

drjebek, 15.01.2024 ob 02:02

13 let star mladenič?

ste vi uredu?

Najraje si ga drkam pred gostilno Renojček v Tomačevem. A se dobimo to soboto ob dveh tam blizu, lahko tudi pri Savi? Sicer to delam že dolga leta, radi me opazujejo, eni bi me pa najraj ubil. Sicer sem star 78 let, a še vseeno velja? Sej lizat še pa znam 🙂 .

New Report

Close