Drkanje
Pozdravljeni
Se vam zdi da je vredu v javnosti drkat mislam tko da gres na kak skrito mesto ali hrib ko pa prijde neka bama si ga vzames v roke ona mal gleda ali pa p tudi eni niti pogledajo ne ali je to kaj zanimlivo pri dame da bi videli tako mal ali je pa bedsto men je lepo veckrat se mi zgodi da sodelujejo tudi dame ne pa vse kaj mislio tem lp.
Cucek, 28.12.2023 ob 14:06
Pozdravljeni
Se vam zdi da je vredu v javnosti drkat mislam tko da gres na kak skrito mesto ali hrib ko pa prijde neka bama si ga vzames v roke ona mal gleda ali pa p tudi eni niti pogledajo ne ali je to kaj zanimlivo pri dame da bi videli tako mal ali je pa bedsto men je lepo veckrat se mi zgodi da sodelujejo tudi dame ne pa vse kaj mislio tem lp.
Vročabejba, 29.12.2023 ob 11:54
CUCEK
Noro bi te gledala ko si ga drkas.. Men je to fino.. Tud jest bi svojo pred tabo božala in ko bi bila fest oba vroča bi mi jo polizal, da bi imela orgazem jest bi pa tvojega zdrkala do konca..
To bi bilo noro lizal bi ti obe lukne noro ce si za se lahko dogovoriva jas sem za lahko se sam gledava lahko ti lizem kar kol povej ?sem pa okolica logatec
Motil me no be noben lahko prikde se kasen zravan ali pa kaksna , oblecena pa ti sama veš kako bi bila mozno bi bilo lepo ce si brez gate v pajkicah nabite v muco in ritko dabos lepo postala mokra da se vid pa se bos mal nagnala odozadaj pa jast zacel lizat noro mokro ritko in muco se zmenimo za uro pa bo lizanje za znort
rad ga drkam če me ona opazuje medtem ko jo sama boža ..pridi pa ti jo poližem za [email protected]..mwa