Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek drkanje mojga partnerja

drkanje mojga partnerja

joj 3 dni nazaj zvečer sm mojmu ob 21 rekla dj grema spat, pa je reku tole še je 10 min, in sm mu odgovorila ok e pa jas tamalga nesem tja ti pa prid, js dam 3 letnega sinčka v kinderpet in tamali od šuba zaspi ura je 21:10 in vse skupaj utihne gledal je neko tekmo na compu mal počakam nič ne slišim, in se 21:20 spravim v dnevno gledat in vidim kako si je fotelj obrno proti compu in buli v monitor ter si ga na roke meče. Šokirana obstanem in mu rečem ka delaš, on me pa gleda in še ga enkrat vprašam in se obrnem pa grem spat, sploh ni hotel načeti teme zakaj se gre, moram pa povedat da sma tisti dan 4x seksala kar ponavadi zaradi služb 4x na teden. ko sm vrtala v njega zakaj mi je rek da pač je pol mislu prit k meni … js to vem da to ni to, ok zdj ko sm začela gledat po netu o tej stvari vidim da si ga moški 80 % mečejo na roke poleg rednih sexov, ampak mene je to tak z tira vrgl da sploh ne morem sexat z užitkom z njim, ker ne vem kam sm gledla 14 let da tega prej nism opazla nevem zakaj to vendar v glavi mam da nism dovolj dobra in če sma tist dan 4x sexala pa je mel potrebo da si ga vrže na roke me zanima kaj in kolk jih rukne ali kolkrat si ga ko je 2 dni brez sexa ali 3
bojim se da ga bom zgubla, , že zaradi tega ker mi zdj ne pomeni sex nič iz ljubezni in res z težavo sexam, čeprav se pretvarjam ampak mi je muka

jaz mislim, da imaš ti težavo. resno in to sama s sabo. zgubila ga boš, ker se samozadovoljuje???? zato nisi ti dovolj dobra??? to vendar nima veze s tvojo vrednostjo!! a ti si pa mislila, da tvoj tega ne počne? zakaj? zato ker ti tega ne počneš? zato ker ima tebe? zakaj?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ne res nikoli nism pomislila na to , večkrat ko smo v družbi kako reki jih je ogromno reklo no pa si ga na roke vržeš in to je to res nikoli ne da sm trdila da si on ne ampak niti pomislila nisem da je to mogoče, mogoče bi me manj šokiralo če bi mogoč gdaj prej vidla ali kaj sumla,nevem vendar moti me samo to, ker se mi zdi da bi blo velik lažje men kot mi je če bi želel govoriti o tem, o veliko intimnih stvareh se lahk zmenma o tej stvari pa noče govorit, mene pa tud zanima zakaj¨? kolikokrat? zakaj je skrivo, če je to normalno po vsem tem ko sem in kaj sm prebrala ? to me zdj močno zanima, da on neki pove o tem ne da je tih, ? vrjamem da sm zatežena ampak res poštimano sma mela skoz vse v nulo to me je pa tako šokiral kot da bi ga vidla na drugi

japkica hvala za takojšni odziv lp

veš imeti poštimano ne pomeni, da ti niti na misel ne pride, da ima svojo intimnost. ja, prav si prebrala. tudi če imamo nekoga neskončno radi, še vedno potrebujemo svojo intimnost, svoje misli, ki so samo naše. in samozadovoljevanje je pač intima, ki pripada samo enemu. mu pač ni, da bi govoril o tem. in glede na tvojo reakcijo, ni čudno, da ne more/noče o tem govorit. saj si vendar reagirala, kot da bi ga zasačila na drugi ženski. pa menda ja nisi ljubosumna na njegovo roko??!!
si kdaj pomislila, da ima mogoče tudi kakšne fantazije, ki jih ne deli s teboj? gotovo bi te kaj takega pobralo.
se mi zdi, da ga moraš sprejeti kot samostojnega človeka, s svojo glavo in s svojimi potrebami… in ne le kot privesek tvojih misli … ker tvoje misli, so le tvoje … in vidiš zdaj, da niso nujno ‘edina resnica, ki obstaja’.

pomiri se, saj res ni počel nič takega noooo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jaz jo pa precej razumem.

mogoče ko par besed dobiš je drugače, veliko bolje je če bi lahko z njim ali pa katerim drugim govorila o tem, sklepam da si stara cca 34 let ne zamert če sm preveč ocenu , zato je tvoj pogled drugačen od nekoga ki živi z partnerjem 3 leta in je to videl, tako da te čist razumem ampak tako je kot je zgoraj napisan poglej še z drugega stališča, ali si razmišljala kako si je kaj tvoj bogi res se mi smili tvoj dragi je dolgo skrival to stvar , razmisli da ga je bilo najmanj 20x strah na mesec da to nebi videla, si se vprašala kako on trpi da ne boš misla da si ga je samo 1x, kolikokrat je pa katero pokavsal pa ti tega ne veš

full hvala eni me razumejo drugi me tolažijo 3 mi pa dajejo vedet da le ni samo to da si ga drka, lej tudi v to nemorem biti 100% da jo ni , ker je tudi od doma velik službeno in nism zraven,
vseeno hvala

K o tega sploh nebi bilo bi mi bilo lažje

ŠOKIRANA ne nas zezat in se pol smejat, ej….si pa nora veš

sory gdo se smeji pa zeza kaj sm pa zdj rekla oh sori ločil nism postavljala in je mogoče prišlo do narobi razuma, nič slabega nism misla res sm vsem ki so dali kako besedo na to temo zelo hvaležna
res sory
lp

…mogoče res 80% moških meče…a pod 10% jih meče po 4x seksu….malo je čudno!!!!

men se tud čudn zdi zato sprašujem, čeprav je bil zadnji seks 5 ur pred tem, in 2 pira je spil pred tem ampak ponavadi ga je cel sod pa si ga ni

Ja, če je spil cel sod, potem si ga pa res ni več mogel :))))))

Res rahlo off topic in neumestno, ampak kako vama uspe na navaden delovni dan štiri sekse spravit skozi, zadnjega ob 16. uri … Kam pa pospravita otroka ta čas?

no da odg. hehe lej to se rece včasih je spil več pa če je lahk sexo si bi ga lahk tud na roke vrgu ane

no neumesno v ponedeljek zjutri ob 3 zjutri ko sma prišla sva ok iz nekega sranja( fešte) nato sva okol 8 ure zko sva se prebujala mal za tem 10 min še enkrat ter okol 16 ure ko sva šla mal počivat
tamali je bil pa pr babici nedeljo in do 19 ure ponedeljek , no ja pa da nebom slaba mati spadla , bil je zato ker so ga peljali mal na jezera z dedijem in babico, mislim da ni keč v tem

Se pa tud ne znajdeš…ko si ga zasačila, bi mu ga morala TI zdrkat do konca…mater bi se mu fajn zdelo…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

ja DRRR če bi ga zdj zasačla bi mu ga
ampak res bila sm full šokirana tist trenutek, brez besed sm ostala

No… zdaj se pa počasi potolaži. Tip si je pač zaželel par intimnih trenutkov s svojim najboljšim prijateljem.
Nič ni narobe, a ne?

Naslednjič se pridruži veselici če ti bo do tega, do takrat pa nikar več ne kompliciraj. To je le del življenja, nič drugega.

Draga moja, pa to ja vsi počnemo. A ti ne ?
Ne boš ga izgubila zaradi tega, če si ga na roke vrže. Zgubila ga boš. oz. če se drugače izrazim če boš zarad tega najedala.
Probaj drugače gledat na zadevo. Morda si ga je pa tist večer prav zato, ker je bil tolk vzburje, da sta 4x in mu ni šlo iz glave 🙂
Se ti ne zdi, da je tudi to možno ?
Drugič se mu raje pridruži. Boš vidla kolk bo lažje in seveda tudi lepše.

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

….redno seksava,sva že dolgo poročena,pa še vdno oba drkava.Včasih,ko mi moja draga pripoveduje kako si jo je obdelala,je to odličen povod za dober sex,ne vem ali smo normalni,vendar,pa sem siguren,da vsi normalni ljudje sexajo in drkajo,samo za nekatere je ta tema tabu.Kakšno je vaše mnenje,se mar motim?

lepo napisano… prijatelje je pač treba negovat, še posebno, če so to najboljši:)))

oo shitt…pol sm js nenormaln:DDD…morn začet drkat da bom kot vsi ostali:))))))

oo shitt…pol sm js nenormaln:DDD…morn začet drkat da bom kot vsi ostali:))))))[/quote]

bikk pretiravaš!! :)))

vse je ‘normalno’ dokler je nam normalno. tko al pa drugače. še najmanj ‘normalno’ ali pa bolje rečeno nerealno je pričakovati, da bodo imeli drugi ista merila, kot jih imamo mi sami. tu se pa potem ponavadi zaplete. 🙂

… pa kdo pravi, da moraš biti tak kot vsi ostali?:)

ufff…sem si oddahnil…hvala!!!…kr lažje diham:))))))))))

… pa kdo pravi, da moraš biti tak kot vsi ostali?:)[/quote]

nočem bit kot ostali…sam pol sm nenormaln:D…drugače sm pa navajen tega…vedno črna ovca:))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close