Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Drkanje na ženine kolegice

Drkanje na ženine kolegice

Zadnje čase vedno večkrat ob drkanju mislim na ženine kolegice. Niti ni tako pomembno kako izgledajo, pač me noro rajca to. Sploh ko pride kaka na obisk in sproščeno debatiramo si v spomin vtisnem njene gibe in noro zdrkam.

Začel sem opazovati tudi njihove slike na družabnih omrežjih in drkati ob tem.

Niti nimam konkretne želje da bi katero pofukal le drkam in si predstavljam kake packe so. Kurac mi ob tem otrdi kot ko sem imel 20 let.

Še kdo s podobnimi fetiši?

Itak. Se najbolj so mi vsec poleti ko imajo natikace, da na skrivaj slikam noge… Ce se pa sezuje pred vhodom v hiso in gre na teraso, pa imam v 10 minutah natikac nataknjen na kurcu in spricam. V hladnejsih casih, pa sem s kakim šalom že na wcju.

Jaz pa najraje vem, ko vidim ženo in njene kolegice v pajkicah, pa sploh če ima katera še tangice spodaj…..potem pa uživam sam s sabo 🙂

Lep fetiš tud jaz rad pogledam take v najlonkah,petkah mmm

Ja točno to v pajkicah najbolj rajcajo. Sploh ker se pičutijo sproščeno jaz pa kar požiram slino.

Fak če bi zena ali katera od njih vedela kako spricam zanje.ful me pali ravno to da je prepovedano.

Ze gledam spet od ene fb, prava kurvica za fukat

Zenine kolegice:

Ko bi mojo ženo videl, skoraj vsak dan svetleče pajkice pa tangice spodaj. Ima par tankih svetlečih pajkic, pa se ful lepo tangice spodaj vidijo. Pa čisto kratko jaknco gor….

Meni se čist strga, ko pride od žene kolegica v belih pajkicah, brez hlačk in se lepo vidi, kako se ji pička ven izboči…..uhhhhh prava prasica

Enako tudi mene noro palijo, se mi zdi da kakšna celo ve da pogled nanjo noro rajca.

Skratka delajo me bolj trdega od žene in po takem obisku vedno mislim na njih ko porivam svojo, njej se niti sanja ne in le uživa da je kurac trd kot kamen.

Punce se zavedate da drkamo na vas?

Kuzle…..enako se meni dogaja….prasica me tako zrajca, da grem potem na wc in si ga noro zdrkam.

ne moreš verjet, kako se se ji nabrekla pička vidi skozi pajkice….in še neobrita je prasica goneča….

Letos poleti je ženo obiskala njena nekdanja sošolka. Bila je oblečena čisto poletno…..majčka, kratke hlače. Vse trije smo sedeli na terasi, pili pijačo, vmes žena vstane in gre iskat v hišo novo rundo pijače. Ko izgine iza vogala, mi njena sošolka reče : Vidim, kako me fukaš z očmi, nato si kar sede potegne dol kratke hlače (brez hlačk je bila), si z dvema prstoma razširi poraščeno pičko, z drugo roko pa s s sredincem parkrat potegne po preznojeni pički…..potem se vstane, pride k meni in mi pod nosom parkrat potegne z mokrim prstom in reče : evo pacek potrebni, zdaj pa hitro drkat na wc.

Nato se prikaže žena iz vogala s hladno pijačo in nadaljujemo pogovor, kot da se ni nič zgodilo….jaz pa za cca 5 min na wc drkat kot še nikoli….uhhhhh noro

Uhh ce pred mano to naredi, takoj se polizem prst.

Potrebne medicinke uff….

Z možem sva poročena že 20 plus let in že od nekdaj so mi bili seksualno privlačni tudi njegovi prijatelji. Seveda se je najin sex ohladil a je še vedno ok. Pri igranju s sabo pa se mi v misli vedno pogosteje prikrade kak možev mlajši prijatelj.

Seveda prvega koraka ne naredim a če bi kdo od njih namignil pa vprašanje če bi se upirala.

Na kratko tudi ženske smo v domišljiji packe.

Meni tudi noro dogaja, ko pridejo kolegice od moje k nam na obisk. Sploh se mi odpelje, ko gremo ven kadit in jih lahko gledam v noge, pajkice, tanke črne najlonke, rdeči nohti, noro, moram takoj na wc si ga zdrkat, običajno vmes vzamem še kak seksi salonar, natikač, škorenj, ….., da si ga lahko obenj drgnem.

Uh, me veseli, da je toliko drkačev, tudi kaka drkačica 😉

Pri meni ne nujno njene prijateljice, tudi kakšna, ampak na splošno izbrane prijateljice, znanke, kolegice … na katerih me kaj pritegne. Huda rit, poreden pogled/nasmeh, da vem ali ugibam, da je prasička, recimo da je bila s kakim mojim prijateljem ali pred x leti z menoj … Pa nimam nikakršnega namena seksati z njimi, samo zelo dobre so za domišljijo!

Nadgradnja: če beseda da besedo in se najde pogum, pred dvema sem ga potegnil na plano in drkal pred njima, večkrat. Obe sta mi pomagali do še lepšega zaključka tako, da sta pokazali joške in jih dali malo za pomečkat, tudi malo podrkali tiča, ne izdrkali. Ena ful zrajcana, si jo je tudi sama zdrkala zraven, druga je vzela bolj za hec, se smejala in komentirala. Oboje super 😉

Odlična tema, zlasti Miškotova dogodivščina, bom spremljal naprej!

Tudi mene rajcajo ženine kolegice, veliko se druži tudi z mlajšimi starimi okrog 30 let, mi2 greva na 50. Zalotila me je da gledam njihove profile na družabnih omrežjih in ugotovila zakaj se gre. No nekega dne je odprla profil tiste najboljše, ki ima tudi kar fukiš slike na fb in zahtevala da ga dam iz hlač ter vrtela njene slike. Bolj ko sem se trudil da mi ne bi vstal bolj je bil trd. Končalo se je z njenim drkanjem in rahlim posmehom kak bedn pacek sem. Čeprav nisem želel pokazati sem noro užival. No te kolegice ni več na obisk in tudi ko pride kaka druga me žena pogosto podraži v smislu ‘boš spet drkal’ .

Odgovor na objavo uporabnika
miško954, 29.11.2024 ob 13:42

Letos poleti je ženo obiskala njena nekdanja sošolka. Bila je oblečena čisto poletno…..majčka, kratke hlače. Vse trije smo sedeli na terasi, pili pijačo, vmes žena vstane in gre iskat v hišo novo rundo pijače. Ko izgine iza vogala, mi njena sošolka reče : Vidim, kako me fukaš z očmi, nato si kar sede potegne dol kratke hlače (brez hlačk je bila), si z dvema prstoma razširi poraščeno pičko, z drugo roko pa s s sredincem parkrat potegne po preznojeni pički…..potem se vstane, pride k meni in mi pod nosom parkrat potegne z mokrim prstom in reče : evo pacek potrebni, zdaj pa hitro drkat na wc.

Nato se prikaže žena iz vogala s hladno pijačo in nadaljujemo pogovor, kot da se ni nič zgodilo….jaz pa za cca 5 min na wc drkat kot še nikoli….uhhhhh noro

ti pa si nakladač

Moja ima eno starejšo frendico, ki je ločena in sem jo zasledil tudi na Tindru.

Redno drkam nanjo in si predstavljam kako bi jo pofukal na zmenku na slepo.

Stara je dobra, ohranjena pa še ful potrebna deluje

Odgovor na objavo uporabnika
Frendice, 03.12.2024 ob 09:09

Moja ima eno starejšo frendico, ki je ločena in sem jo zasledil tudi na Tindru.

Redno drkam nanjo in si predstavljam kako bi jo pofukal na zmenku na slepo.

Stara je dobra, ohranjena pa še ful potrebna deluje

Ja, te starejše ločenke so prave prasice in skos potrebne. ne moreš verjet kako se gonijo, ko jo enkrat dobiš……uhhhh

https://ucut.it/hotfemales

New Report

Close