Drnovšek – albanec :o))
V nedeljo smo bili na rojstnem dnevu in eden od gostov (ki je vedno najbolj pameten in vse ve) je prijavil, da je Drnovšek posvojen. Njegovi starši naj bi bili Albanci, ki so se selili preko Slovenije in ga pustili tu. In to naj bi bilo vse splošno znano :o))) Seveda, kar poglejte ga in zamislite si, da ima ta belo čepico gor – tipičen albanec :o))))))))))
Mislim, kaj vse si folk zmisli :O))) ali pa smo mi doma res tako za luno, da tega nismo vedeli :o))
Pa daj ne jezi se. Če ti ni smešno, ti pač ni. Kdo pa pravi, da mora biti post smešen vsem. Tebi se zdi ta izjava butasta, meni pa se je poleg tega zdela še smešna.
Sicer pa, če bi videla možakarja, kako je bil 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} v svoje izjave, bi se tudi tebi zdelo to smešno. pa tista s kapico je tudi njegova.
Samo nekaj pa vas vprašam je kdaj sploh govoril o svoji materi,očetu.Jaz nisem nikoli slišala niti besede o njih.Vedno govori da je sam.Nato se pa od nikoder pojavita sin in hči.Kaj a se jih tako sramuje.Niti ne vemo skot resnično je.Meni se zdi da je vse nekam v meglo zavito.Tudi njegovi nastopi se vse kot pa v prid Slovenije.Kaj ima on za počet v Kosovu in se za njih tako zavzemat za nas pa niti s prstem ne mrdne.Vse kar smo imeli vrednega je propadlo je prodano ali pa šenkano.Nam so ostale samo droptine.Pa še kmal brez tega bomo ostali.
Če bi dobro spremljale novice, bi lahko vedele, da je lansko leto Drnovšku umrl oče.
Za sina se ve že od kar je Janez postal predsednik predsedstva Jugoslavije.
Vsakič, ko so bile volitve je bil prikazan, kako je šel na volišče s sinom.
Z materjo sina sta že dolgo ločena in zato najbrž o njej ne veste veliko. Jaz vam pa tudi ne bom napisala.
Napisala sem le stvari, ki jih bi lahko zasledile skozi ta leta, ko je on v politiki.
Ej zn, mogoče je pa vesoljec. A si gledala Tretji kamen od sonca. Oni so tud kar od nekje prišli, pol so se pa pretvarjal, da so družina, da so bolj normalni zgledal. Mogoče pa so tudi Drnovšku podturili kao neko familijo, da bi lažje manipuliral z nami. Na mat pa fotra so pa pozabil, zdaj si jih pa ti, ki si tako brihtna, pogruntala. Dej, poklič v Direkt, mogoče ti bodo še kakšen honorar dal za tako udarno novico!