Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Drnovšek ponosvno na oblast.

Drnovšek ponosvno na oblast.

Kakšne totalne budale , zabite in zarukane ovce ste slovenci. Ravnokar drnovšek govori po pop tv kako da ne smejo biti stranke in voditelji zgolj pohlepni po oblasti in da ne smejo početi samo tega kako obstati na oblasti in kako si podrejati gospodarstvo , institucije itd in vsega kar pritiče politični moči, oblasti in komandi.Ha ha in zdej bo drnovšek ustanovil stranko(saj jo je že) in pod pretvezo svojega hare novega krišna enostavnega življenja, živi skromno, umirjeno in živi mirno in tako kot je napisal v knjigi, nejgovo zdravje je odlično, boljše ne bi moglo biti itd., bo sedaj za njega volilo tisoče razočaranih slovencev in tudi tistih ki niso razočarani, saj bodo rekli, ja njega bomo volili poglejte kako dober človek je. Spremenil se je, živi za poštenost , on je naš pravi kandidat.No in bo drnovšek spet dosegel svojo politično moč, to je tisto primarno za kar on od nekdaj živi in kar njmeu edino pomeni nekaj. Vse ostalo je zgolj natega in lari fari oz. druga oblika kako na novo nategniti slovenca, ki je nategov že vajen in ki ga lahko nateguješ v nedogled. Vsa ta njegova silna sprememba je bila skrbno načrtovana in je zgolj taktično početje kako ponovno zmagati na volitvah ali vsaj biti na zelo vidnem mestu in tako doseči politično in ostalo moč, katero sicer pripisuje drugim. Seveda zelo na roke pa mu gre sedanja oblast s svojimi primitivnimi izpadi, neskončnimi lažmi in dejanji , ki so iz pravne države naredili Ugando in Burkino faso v centru evrope. In tudi opozicija še posebej lds , ki je razpadala tako kot sem napovedoval.Razpadla je zato, ker ni več političnega denarja, korupcije in kriminala, ki je napajal lds.

Ma sej Slovencljni ga bodo tako ali tako vsi volili, sej zadnje čase se menda že prav lepo smeji. Je pa ta naš dršovšek tako lep fant( samo spomnimo se milančeka). Pa ga bodo spet ženske volile, ko je pa tk fejst fant….

Edino konkurenco vidim v Ruparju, on je en tak spreobrnjenc in fesjt fant: joj kak revček je kako so ga zjebali,. hura zabiti majmuni hitro ga volite.

100000000000000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sem proti Drnovšeku!!!
Če bo kandidiral g. Jelinčič, takoj dam glas NJEMU!!!

Verjemite mi, kako bi on porihtal to našo lepo deželico Slovenijo… Ne bi bilo jokanja in stokanja zaradi Romov, ampak, če jim ne paše tako življenje v Sloveniji, bi jim naš vrli Jelinčič pokazal kažiprst in prav bi mu dala!!! Podpiram Jelinčiča!
Sedaj pa popljuvajete me!!!
Tako je!!!

Največja beda je da o tem kako so politiki slabi govori ravno drnovšek, ki je bil glede na vse, kar je bilo leta napisano in znano o njmeu en navaden veliki lopov pa kriminalec.

Morda bi pa že bil čas, da tule malo poseže vmes tudi Primož. Saj človek ne ve ali ima opravka s provokatorjem ali cepcem.

z obojim . Kot mi je znano ga je Primož že opozoril vendar,kot kaže,ne pomaga.

New Report

Close