Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Drnovška ne bo na proslavi

Drnovška ne bo na proslavi

“Drnovšek se slovesnosti ob dnevu državnosti ne bo udeležil” pravijo novice.

http://novice.siol.net/default.aspx?site_id=1&page_id=2&article_id=1207062220274485&cid=100

Na ta dan proslavljamo neodvisnost naše države in če predsednik države ter poleg njega tudi bivši predsednik države ignorirata to dejanje potem pomeni za mene to samo eno: ne strinjata se s tem dogodkom. Ne strinjata se z neodvisnostjo in demokracijo.

Končno sta se opogumila in pokazala svojo pravo barvo ter mnenje do osamosvojitve Slovenije.

ima izredno slabo razvite tolerance in poglede v njegovo minulo vladavino.

Še ena Drnovškova neumnost. Na prireditvi bi moral biti. To spada v njegov delokrog.

Neokusna ignoranca! Ma naj gre kamor ga vleče srce. Zaradi mene lahko takoj. Pa pravi, da ne dela sporov? Spet dreza in dreza. In kaj je cilj? Spreti Slovence. Bodimo boljši od njega.

Po moje pa to pomeni, da se ne strinjata s početjem sedanje vlade. In to je na nek način sporočilo…..

Morda imaš zelo prav. Če je tako sta dokazala točno to, kar je mml zapisal.

Po moje pa to pomeni, da se ne strinjata s početjem sedanje vlade. In to je na nek način sporočilo…..[/quote]

Poglej, praznovanje obletnice samostojnosti nima prav nič skupnega z delom ne sedanje ne prejšnje vlade. To je obletnica, ko smo Slovenci z VELIKO večino razglasili samostojnost in neodvisnost.
Tudi predsednika države, Janeza Drnovška, smo Slovenci izvolili z večino. In da on sedaj odpove prisotnost na proslavi na tako velik dan za Slovence je za moje pojme nedopustno. Saj ga ni izvolila sedanja vlada ampak slovenski narod.

In kdor zagovarja njegovo neprisotnost na proslavi za moje pojme ni naklonjen osamosvojitvi in neodvisnosti Slovenije.

Poglejte kaj piše v včerajšnjem Dnevniku.

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/253370/

Zanimivo branje, posebno komentarji, :-))), jih je kar veliko.

V današnjem Dnevnuku, pa preberite DNEVNIKOV OBJEKTIV, na strani 3, ki se glasi:

TA VESELI DAN.

Subjektiv, ki ga je napisal, Igor Mekina, urednik, trenutno na spletu še ni na voljo, ha ha, kupite Dnevnik, pri nas smo naročeni nanj.:-)

Čestitam Vam, ob DNEVU DRŽAVNOSTI in lepo praznujte.

Bivši partijski šefi se sploh ne bi smeli udeleževati proslav ob osamosvojitvi Slovenije oz. njeni državnosti in pregledovati častne čete RS. Hvala Bogu, da obeh ne bo! Da jih ne bi bilo sploh nikoli več!
Edino kar še lahko upravičeno pričakujemo je, da Drnovšek vrne mandat, glede na to, da je takole dobesedno “usekal plavga”. Je predobro plačan, da bi ga lahko takole sekljal.
Veselim se končno ene proslave, kjer mi obeh tipov ne bo treba gledat.

Bivši partijski šefi se sploh ne bi smeli udeleževati proslav ob osamosvojitvi Slovenije oz. njeni državnosti in pregledovati častne čete RS.

Potem pa tud Janša ne bi smel tam smrdeti?

A misliš Jebačovnika?

:-))))))))

Oh, Prababi, nikar tako. Zapravljaš si spoštovanje do tvoje starosti. Enga dedca bi ti pa kar privoščil.

Hvala bogu, da ga ne bo, sej nikoli ni verjel v Slovenijo, bil je na strani Miloševića, isto kot Kučan.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Janša ni bil nikoli noben partijski šef. Pravzaprav sploh ni bil niti član po njihovi meri, saj so ga hitro “vrgli ven”, ker ni plesal po njihovi muziki.
Sicer pa bi bilo po mojem mnenju še najboljše, da bi Drnovška zamenjal Serpentinšek oz. Marjan Šarec . Ljudje sploh ne bi ugotovili zamenjave, kvečjemu bi se čudovito zabavali. Kar se ob Drnovškovi prisotnosti 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zagotovo ne bi.

Splošno znano je, da je Jebačovnik brez posluha (tudi glasbenega!). Pleše pa menda rad, ja, celo na Dunaju. Ni pa znano, če ga je Urška vrtela naokoli ali se je sam razmetaval tam po plesišču?

V Slovenijo (geografski pojem) verjame celo Spider, pardon Haider!

Nedelja, 24.06.2007, ob 19.39

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/253553/

Ne, predsednik in expredsednik samo hočeta biti neodvisna 🙂

Jaz pa mislim, da se Drni preprosto boji, da mu bo spet slabo, za malo začimbe pa navrže še fiskulo o slabem stanju duha … (čigavega že???mogoče njegovega???)

Takole: za mene trenutno Slovenija nima predsednika države… Drnovšek se ji je odpovedal in s tem je za mene bivši predsednik republike Slovenije. Lahko gre v Tibet, Kolumbijo, Indijo ali kamorkoližehoče. Kdor ne priznava temeljnih vrednot samostojnosti in klobasa o nekem stanju duha v državi je za mene utrujen in bolan človek, ki se mu ne ljubi počastiti tako pomembnega dogodka, kot je osamosvojitev Slovenije.

Meni se pa on ne zdi čisto nič utrujen, kajti ima še ogromno energije, ki jo porablja samo zato, da ponižuje slovenski narod in našo domovino! S to svojo energijo na svoj (pokvarjen) način poskuša zaustavljati napredek naše države, poskuša zastraševati tiste, ki so bili vedno prestrašeni in z njimi manipulira. V Sloveniji so težki bolniki s postelj spremljali včerajšnjo proslavo,v čast osamosvojitve Slovenije, mnogo starejši ljudje od njega pa tudi invalidi so se udeležili proslave same.
Marsikoga bolezen poplemeniti, njega je povampirila.

Strinjam se, da bi se kot predsednik države moral udeležiti proslave…čeprav ima tehtne pomisleke glede tega (kot državljan).
Je pa tudi res, da je klima v državi izrazito nezdrava in konfliktna (pa ni Drnovšek vzrok zanjo, mogoče so bile njegove reakcije povod za uničevalno maščevalnost Janeza Janše, ki si je z govorniškega odra (posredno) vehementno prilastil zaslugeza uspeh in manipulira z nami. Pravi vampir je on.
Mogoče je pa lažje živeti, če tega ne spregledaš.

Drnovšek govori o slabi klimi v državi. Kdo pa je, da lahko ocenjuje kako se počutim, slabo ali dobro? Saj ravno to je tisto, govori pavšalno in kar povprek. Meče seme zlobe in brizga strup okoli sebe, ker Slovenija raste na vseh področjih in se Sloveniji dobro godi pod vlado Janeza Janše. Upam, da so to zadnji krči Drnovška kot predsednika Slovenije, da bi na tako hujskaški način sprl nas med seboj.

“Ima tehtne pomisleke kot državljan”.

Do teh ima vso pravico, kot državljan. Vendar, on je predsednik! Naj ne govori v mojem imenu, da občutim slabo klimo. Nasprotno, imam se čudovito in življenje je vsak dan lepše.

Vdovi padlega izražam obžalovanje.

Če bi bila ti res vdova padlega, bi te verjetno vsaj malo prizadelo, da predsednik države ni hotel sprejeti svojcev žrtev vojne za Slovenijo.

Klima pa res ni najbolj zdrava. Očitno je Janša kriv da pozimi ni bilo snega, za pomladansko sušo, štirinajstdnevno deževje v času ko bi bilo treba sušit seno in za pasjo vročino te dni. Še dobro, če nima v planu tudi kakšne toče.

Potem si zagotovo vesela, da tebe in tvojih otrok Drnovšek po tehtnem premisleku, zaradi nezdrave klime, da se ne bi nalezli kakšnega bacila, za katerega je kriva trenutna vlada, ni sprejel kot je bilo 15 let v navadi v naši novi državi. Tvoj mož se ob tvojih, tukaj zapisanih besedah v grobu obrača.
Sicer pa, kako naj vem, da si res “vdova padlega”? To lahko napiše vsak pajapatak.

New Report

Close