Drnovška ne bo na proslavi
Drnovšek zakuha eno totalno neumnost, zaradi katere bi letele tudi bolje pričvrščene predsedniške glave. Javnost potihem sicer negoduje nad njegovo najnovejšo burko ampak gnojnica se zlije pa na sedanjo vlado. Ker je menda odgovorna tudi za klimo, ki bojda ni dobra.
Nezdrava in konfliktna klima da je v državi? Kakor za koga. Jaz je ne občutim tako. Tvoje osebno mnenje je to in moje prav tako. In Drnovšek naj nikar ne govori o mojem počutju in moji klimi…
Sicer pa, KAJ tako nezdravega in konfliktnega se dogaja pravzaprav, da je treba enemu predsedniku odpotovati v tujino, drugemu pa se zabubiti gor nekam na Zaplano namesto da bi počastila tako veliko zgodovinsko dejanje, kot ga Slovenci v zgodovini še nismo zmogli?
Pa ne mi prosim nakladat o svobodi tiska in vračanju cerkvenega premoženja ter o bojazno za delovna mesta… ker mi gre počasi na bruhanje od tega.
P.S. To NI napad na “vdovo”… je le razmišljanje ob nekem pisanju.
Janša ni bil nikoli noben partijski šef. Pravzaprav sploh ni bil niti član po njihovi meri, saj so ga hitro “vrgli ven”, ker ni plesal po njihovi muziki.
————————————————————————–
Tole pa ne bo držalo , da ti malo osvežim spomin.
JJ je bil zelo zaveden član zveze komunistične mladine Slovenije in Jugoslavije in je bil v obeh organizacijah v samem vrhu oz. vodstvu teh dveh organizacij.
Ravno tako je JJ bil organizator in vodja vsakoletnega mladinskega pohoda po poteh AVNOJ-ske Jugoslavije , na enem od pohodov je izključil 4 pohodnike zaradi po njegovem omalovaževanja komunističnega boja proti okupatorju ( preprosto povedano niso bili dovolj zagreti za stvar )
Ha ha ha,:-))))))))))))))))) še smejati se ne smem.
Ti do mene, nisi izkazoval nikoli nobenega spoštovanja, poglej malo nazaj, kaj vse si mi že pripisal.
Ha ha, dedca mi bi privoščil, ne skrbi, mi nič ne manjka.:-))
Zgleda pa, da tebi nekaj manjka, drugače ne bi pomislil na to. :-))))
Jaz, pa tebi res privoščim in tudi svetujem, da si poiščeš eno Miciko-Muciko, da te spravi v dobro voljo, da se ne boš tako kislo :-(((((( držal.
Ali nisi videl J.J. z U.B., kako lepo sta se držala za rokco, ko sta prišla na proslavo in vsa nasmejana. Kako lepo je to videti. Pa resno mislim.
Ljubezen, združuje ljudi, če še ne veš.
Pa lepo se imej.
Pozabil pa si, da je za to, da imaš ti danes čudovito življenje v največji meri zaslužen prav Dr. Janez Drnovšek, po katerem zlivaš toliko gnojnice. Mislim da si res prava grdoba.[/quote]
E, pravnik, tako je, kot si zapisal, tudi jaz sem nekje to zapisala, da je največ zaslug Dr. Janeza Drnovška. Slabo se nam bi pisalo, brez njega. žal, mu tega ne priznajo. Veliko je imel tudi potrplenja z Ruplom, pa s Podobniki tudi.
Gnojnice in drugih ne primernih besed so pa zlili nanj toliko, da ni nič čudno, da se proslave ni udeležil.
“grdoba” ja.
No, pa se zopet smejim, :-)))))))))), čeprav gospodu “en mal mem” to ni všečno, ker sem starejša.
Praznikov je konec, zopet bo treba delat. Ne, jaz se hodim sproščat na moj vrtiček. Sem zobala češnje, so jagode. borovnice, maline, ribez, ja turške češnje se rdečijo, pa tudi orehov bo veliko, ha ha, pa vsemogoča zelenjava.
Še dobro, da sem oddaljena od Ljubljane, da lahko uživam sveži zrak in ljubi mir.
Lepo se imejte.:-))))
če bi JD imel j**** potem bi z vlado in ljudmi komuniciral kot predsednik države ne pa da odgovarja kot Janez D. preko internetne strani kvazi društva. Če je po tvojem to prav in vredno predsednika države potem pa ne vem kaj naj še rečem.
In Drnovšek je velik hinavec, saj je namerno zakuhal afero z proslavo vse z namenom, da bi škodoval vladi neglede na ceno , ki jo plačuje Slovenija.Ravno danes boš lahko prebral v Delo-u uvodnik oz. razmišlanje na temo vedenje predsednika.Le preberi ga in mal razmisli.
Dr.Janez Drnovšek je hočeš ali nočeš Janja, še vedno moj in tvoj predsednik. To pač moraš priznati.
Če pa ga ti ne sprejemaš kot predsednika, to še ne pomeni na to ni.
Razmisli in se umiri. Taka sporočila, ki jih daješ so na nek način blatenje, kot ga ti očitaš dr. Drnovšku. O demagogiji, pa mislim, da nisi dosti slišala in zato kot vidim nisi dorasla temi, ki jo načenjaš. Demagogija in državna proslava, daj poveži to dvoje in napiši, kaj ima to skupnega.
Za moje rojstvo sta zaslužna moj oče in moja mama. Žal oče je z leti (zaradi bolezni) izgubil razsodnost.Njegovo neprimerno vedenje je pričelo škodovati naši družini, zato smo mu (tiho) odvzeli opravilno sposobnost. Ker se ne zaveda svojega početja in še vedno rad dela, smo mu priskrbeli takšno delo, ki ga veseli in hkrati ne more škodovati ugledu družine. Spoštujem njegove zasluge za mojo vzgojo, hkrati pa sem določil smer plovbe družinske ladje, prevzel krmilo in odgovornost za nadaljno plovbo.
Mar država ni ena velika družina?