Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Drnovškova nova knjiga

Drnovškova nova knjiga

Kakšen predsednik države je to?
Piše samo še knjige, ki jih očitno nihče ne bere, ne gleda tv in ne bere časopisov, ne udeležuje se takorekoč obveznih državnih prireditev in aktivnosti, obveznih za predsednika države seveda.
Na podpisovanju so bili v glavnem novinarji, je pa res bilo lepo videti, da je nekemu dekletcu takorekoč potisnil knjigo v roke. Hm morda je pa začel pisati za otroke?? Sploh glede na to, da ni dal nobene izjave o vsebini knjige, no ja knjižice.

No saj bodo kmalu volitve, pa bomo lahko kritizirali koga drugega.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Kako jih nihče ne bere, če pa se zelo dobro prodajajo?

Pač izkorišča ljudsko neumnost in ljudem prodaja svoje cenene pisarije.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če je verjeti odgovornim v MK so njegove knjige velika uspešnica in da je že veliko zaslužil. Nič nimam proti , da jih piše le svojo službo naj odgovorno pripelje do konca. Slovenija ni samo JJ ali JD smo mi vsi , ki živimo na tej zemlji in delamo ter plačujemo davke. To njegovo početje sedaj je skrajno neodgovorno in primerno za predšolskega otroka. Če mu je vseeno za vse naj preda posle Cukjatiju sam pa se upokoji. Vsi bodo pozdravili njegovo potezo.

Zdaj dela sam sebi najslabšo reklamo. Sam je šel zavestno v predsedniški boj in je vedel kaj to potegne za seboj in koliko časa traja, ne pa da se sedaj spreneveda.
Me prav zanima, če se bo po koncu mandata odpovedal pisarni, avtu, tajnici, varnostnikom,svetovalcem in ostalega. Se mi zdi da malo morgen.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

…..Sam je šel zavestno v predsedniški boj…

Kaj pa “ego” predsedniške bonitete

Človekoljub, za kakršnega se ima, bi se moral odpovedati vsem posvetnim dobrinam, svoje premoženje razdeliti med reveže, v Sloveniji recimo.. in se po predsedniškem mandatu odreči vsem “pravicam”, ki mu bodo šle iz tega naslova.
Še letos bomo videli, če bodo njegove fraze meso postale.
CU

Predsedniku, torej bivšemu predsedniku pripada še ne vem koliko časa potem pisarna in tajnica in avto in kajvemkajše. JD bo to sigurno izrabil in bo v varnem zavetju pisarna ustvarjal svoje knjižice, slikanice, zgodbice o Krvoločnem volku in ubogi rdeči kapici (JJ in JD)… Ne, njegovih knjig se še ne bomo tako kmalu znebili.

Sploh pa on za mene že nekaj časa NI predsednik države. Ker nas, navadne državljane, IGNORIRA, šprica službo, godrnja kar naprej, nič pametnega ne iztisne iz sebe… Samo še čaka, da se bo užaljeno umaknil po končanem mandatu.

Eh pa tak predsednik… celo poveljnik slovenske vojske mimogrede povedano…

Tudi Kardeljevih knjig je bilo veliko prodanih, bral jih ni pa skoraj nihče. V glavnem so jih kupovali partijski sekretarji z naročilnicami, da so brez izobrazbe obdržali dragocene položaje, knjige pa so neprelistane stale na policah službenih vitrin.

Tudi Kardeljevih knjig je bilo veliko prodanih, bral jih ni pa skoraj nihče. V glavnem so jih kupovali partijski sekretarji z naročilnicami, da so brez izobrazbe obdržali dragocene položaje, knjige pa so neprelistane stale na policah službenih vitrin.[/quote]

Joj dragi Spider, si me spomnil, da so bile v Delavski enotnosti (pazi -cajtng komunajzarskega “sindikata”!!) vedno neke nagradne križanke. Izžrebanci so za nagrado dobili Kardeljeve knjige…ena sama groza. Ampak folk je križanke vseeno reševal:-))) Tako kot pravi mega ne:kaj čmo, taki smo, tako imamo:-))))))

Samo to nam še manjka, da Drnotov klan prične križanke objavljat..:-))

Sta me pa nasmejala, posebno JAnja.

Prebrala sem podatek, da naj bi Drnovšek skupaj z Mladinsko knjigo za prvi dve knjigi iztržil 400.000 € (beri 96,000,000,00 SIT). Menda je ob prodaji obljubljal,da naj bi izločil 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od zaslužka za humanitarne namene. Tukaj pa mi sedaj ne gresta skupaj njegova višja zavest na nematerilnem področju, ki jih izraža na spletni strani društva in v intervjujih in ta ogromni zaslužek s prodajo knjig. Jogiji in guruji naj bi se odrekali tuzemskih dobrin oz. materialnih dobrin, ki jim naj ne bi bile potrebne. Ali nekaterim pač?

Po podatkih predstavnika MK je bilo prodanih ogromno število knjig dr. Janeza Drnovška. Po podatki knjižničarjev so vse njegove knjige nenehno v izposoji, tako da se je potrebno za knjige naročati. Če me spomin ne vara sem zasledil, da so lansko poletje bile najbolj brane prav knjige JD.

Po tvojem pisanju sodeč nas je potem večina Slovencev neumnih in kupujemo cenene pisarije?

Oprosti ampak jaz se nimam za neumnega, daleč od tega in sem prebral vse njegove knjige. Komentar pa bom obdržal zase. Namen pisanja na forumu je jasen – blatenje dr. Janeza Drnovška. Pač res takšni smo.

Blatenje dr. Janeza Drnovška, si dejal pravnik. Blatenje je mogoče majčkeno pretiran izraz. Jaz bi dejal posmehovanje, norčevanje… in podobne izraze. Zakaj? Ker tako tudi je. Na ŽALOST tako je. Predsednik države, ki ignorira svojo državo si ne zasluži blatenja. Predsednik države, ki mu je več podpisovanje svojih knjig od najbolj državnega dogodka med državnimi dogodki (proslava samostojnosti) si ne zasluži poštenega blatenja. Kvečjemu posmehovanje in norčevanje. Še enkrat ponavljam ŽAL je tako in želim si predsednika, na katerega bi bil ponosen. Vseeno s katere strani je, le da je PREDSEDNIK. Ampak saj vem, vsega ne morem imeti.

Lep večer vsem

Moj sosed, na katerega me malce spominja kakšen pravnik s kumrovškovo akademijo, se je ob prvi knjigi J. Drnovška pobahal: Berem Drnovškovo knjigo! Pa ga je njegova žena takoj utišala: Dej tih bod, da ne bodo ljudje mislil da si tud ti mal čuden.

New Report

Close