Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DROBILEC ZA VEJE-SE OBNESE?IZKUŠNJE?

DROBILEC ZA VEJE-SE OBNESE?IZKUŠNJE?

pOSPRAVLJAMO VEJE, KI SO OSTALE OD OBREZOVANJA DREVES, GRMIČEVJA… KUPILI BI DROBILEC ZA VEJE, PA ME ZANIMA KAKŠNE IMATE S TEM IZKUŠNJE. JE TO BOLJ IGRAČKA ALI RES DROBI. RES NE BI RADA DA BI BIL SAMO ZA ENO SEZONO.zANIMAJO ME PREDVSEM TISTI ZA NA VRT. TAKI VEČJI, KI SO PRIKLJUČENI NA TRAKTOR VEM DA DELUJEJO AMPAK TAK PRI NAS NE PRIDE V POŠTEV. NE CENOVNO, PA TUDI RABIMO NE TAKO ZMOGLJIVEGA. ČE IMATE DROBILEC ZA VSAJ 4 DO 6 CM VEJE PROSIM NAPIŠITE ZNAMKO OZIROMA MODEL. PA ŠE TO ME ZANIMA. GREDO V TAK DROBILEC SAMO RAVNE VEJE ALI TUDI TAKE, KI IMAJO OB STRANEH DROBNE – NEKAJ MM DEBELE VEJICE.
HVALA ZA VSE INFORMACIJE

Koristen, če imaš doma upokojenca, ki bo to zadevo polnil še kakšni 2-3 ure po obrezovanju.

Pri nas ga imamo, pa moram reči, da še vedno veje raje povežemo in jih odpeljejo smetarji.

Tašča ga ima. Z njim drobi veje in jih potem nasuje v teglce pod rože
Je pa res da je delo full zamudno. Včasih drobimo drugače pa jih kar zažgemo :-)) Ima pa nekega na štrom

Drobi kar OK, samo gre fuk počasi in ful ropota.

LOL

Pozdravljena.MI glih sedaj prodajamo drobilec.Če te zanima pojdi na bolho in se prepričaj če vam bo všeč,Zraven so še slike.Povedat pa moram da takega drobilca ne dobiš v trgovini.Žal.In temu je cena tudi primerna.Reže tudi večje veje ,tudi krive in debelejše in to zelo hitro in ne traja 2-3 ure amapak je takoj skozi.Lp

Pozdravljeni!
Mi imamo sekalnik za veje. Vanj lahko daste veje do premera 8 cm z vsemi listi, manjšimi vejicami, celo vejo vstavimo in jo sam potegne vase na drugi strani pa padajo ven od 6 do 13 cm dolgi sekanci in mi jih potem kurimo v navadni kurilni peči in v štedilniku za drva. Sekalnik imamo že dve leti in delamo z njim brez težav. Sekalnik je znamke Urban TR70, kupili pa smo ga pri podjetju Pepca d.o.o. v Poljčanah, najdeš jih na http://pepca-poljcane.weebly.com. Resnično ga lahko priporočam, saj smo z njim zelo zadovoljni.

Anica

New Report

Close