Najdi forum

drobnjak

Ali uporabljate drobnjak in origano za kakšne omake? Ga daste noter med kuhanjem ali na koncu tik preden postrežete?

……….ko odstavim lonc od ognja…takrat gre notri!

Ja, seveda. In oboje gre v lonec seveda popolnoma na koncu oz. drobnjak šele, ko je jed na krožniku, nič prej (pri origanu je izjema pizza, tam gre gor seveda na začetku peke).

V drobnjakove štruklje gre pač prej. Preden se jih zavije ;). Ostalo pa na koncu.

Jaz enako. Svež drobnjak dajem tudi na zeleno solato.

Jaz enako. Svež drobnjak dajem tudi na zeleno solato.[/quote]

Jaz tudi.
Origano pa še v skoraj vse piščančje jedi.
Drobnjak imam pa zelo rada, tako zadiši…….

Ko smo ravno pri drobnjaku… A dela katera potico s kuto in drobnjakom (sladko)?

Jaz ne, ampak nisem neko merilo, ker vse, kar sem od potic naredila v življenju, je bila kasična, orehova. Pa je vedno lepo uspela, ampak kar se tiče potic, nimam drugih izkušenj…

To sem zadnjič zasledila po TV, pa me firbec matra glede na to, da imam rada drobnjak.


Drobnjak in sladkor mi nekako ne gresta skupaj!
V ocvirkovci je pa dober!

Meni tudi ne, zato pa vprašam, če kdo ve, kako to potem dejansko zgleda skupaj 😉

p.s. Sem te hotela citirat, pa se sploh ne da, ker je tvoj nick-name v citatu, hahahaha

New Report

Close