Drobno opozorilo
Včeraj v času forumskega mrka, sem po zelo dolgem času pokukala na Ringaraja.
In slučajno sem naletela na en precej dolg post, kjer se je razvijala kar vroča debata. Ena forumovka je iskala nasvet, kaj naj neredi, ker jo je druga forumovka ‘nategnila’. Ta, prva, naj bi ji naivno v kuverti poslala denar za neko igračo. Druga pa je trdila, da je poslala le polovico vsote. Prišli sta do tega, da ji bo druga poslala nazaj denar, brez igrače, pa le polovico vsote. In to se v nevemkoliko dneh ni zgodilo, zato je ta prva vprašala kaj naj naredi. Seveda je bil odziv zelo velik in skozi odgovore se je stvar vedno bolj razpletala v smislu, da se je potem ugotovilo (napisal je nekdo drug, ne oškodovana) kdo ta oseba je.
Okoli polnoči sem hotela na čvek prenesti link, pa je bila zadeva že pobrisana s strani moderatorja. Torej, res ni bilo tako nedolžno…
Poleg tega se je javilo še nekaj žensk, ki jih je ta druga na podobne fore oškodovala. Nekdo je napisal tudi, da je ta druga oseba veliko prodajala na MON-u in da je bila v nekem smislu ‘izgnana’ tudi zaradi neke kočljive stvari (goljufije, ni pa direktno omenil kaj), nato je spremenila nick v malčica.
Ne bom komentirala zadeve. Rada bi vas samo opozorila, da če karkoli kupujete preko MON-a, bodite pozorni na osebo s prej omenjenim nickom.
Sem pa čekirala in res VELIKO prodaja.
Lep dan!
Karkoli prodajate ali kupujete nikoli denarja ne pošiljate po pošti.Z dotičnim prodajalcem ali kupcem se zmenite tako da se stvar dobi in plača po povzetju in recimo vsak plača pol potne stroške.Tako se boste izognile vseh težav.Verjemite mi da je to še najboljša verianta.Če noče plačati te cene ki je napisana stvar ne bo dobil in dobili jo boste nazaj.