Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Drobno pecivo- cena, koliko?

Drobno pecivo- cena, koliko?

Pozdravljene!

Za poroko nečaka, kjer je bilo okoli 200 svatov, smo rabili ogromno peciva.
Potice in enostavnejše pecivo smo spekle sorodnice, za zelo fino, masleno pecivo pa smo prosili neko gospo, ki je mojstrica v tem. Spekla je okoli 20 kg res krasnega, finega, drobnega peciva. Plačali smo ji za material, za delo pa sama ne ve koliko naj računa. Ker smo bili zelo zadovoljni in hvaležni, ji hočemo pošteno plačati. Lepo prosim, če mi lahko katera pomaga in pove iz svojih izkušenj koliko stane delo zelo zahtevnega peciva npr. za kg? Srčna hvala za pomoč!!

Gospa, ki bo pekla meni računa od 1.500 do 2.200 SIT. Zadnja cena je za pecivo oz. piškote s katerimi je veliko dela: gobice, itd.

Pri nas ena gospa super peče od drobnega peciva do potic….če da material ona, potem računa za kg drobnega peciva 2300 SIT, če pa material prineseš sam, pa računa 800 SIT za kg. Men se zdi to čist poštena cena! Nam je spekla 40 kg peciva, pa smo ji z veseljem še 5000 SIT dali za povrh!

Potice, razni biskviti (manj dela), pa računa nekaj manj…600 SIT.
lp

Hvala, hvala obema za orientacijske cene. Najbolj nas je skrbelo, da ne bi dali premalo, ker je to res trudapolno delo, zlasti v tisti vročini. Lep pozdrav obema!

Jaz ne poznam nobenega ki bi mi lahko spekel drobno pecivo, potice za mojo poroko. Ali kdo ve kam se lahko obrnem?
Hvala za v naprej.
helena

če si iz primorske: Vrtovec Silva iz Čehovinov

za nas je pekla vse: pecivo, slano pecivo, torto (———- mmmmmm

New Report

Close