Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Drobtinica :)

Drobtinica :)

Jaz sem spet podlegla skušnjavi in ostajam Drobtinica, kot me je Flashgordon poimenoval :). Naj menjam nick??

ma ne sekiraj se za vse.
pridno delaj, danes skuhaj in povabi goste, tipkovnico pa v koš.

Dvomim da se NNNN sekira za kaj, no mogoče za to da ima kakšen gram preveč, aja pa še to, a tvoj ve da ga imaš v bistvu za tablico čokolade?

Hmmm.. Če jaz prav razumem ona njega nima za tablico čokolade, no v bistvo samska ženska poročenega, če ga ima rada, nima samo za sladkat in skomine delat. Predstvlja ji vse, kot bi ji predstavljal “normalen” partner. Kvečjemu se on sladka oziroma mu ona predstavlja češnjo na smetani, piko na i.

jaz pa pravim takole- kdo pravi da se ne moremo od muslimanov nič naučiti?
gled na to da je v sloveniji več žensk kot moških, si naj tisti moški ki pač imajo željo, denar in pa predvsem živce omislijo še drugo in mogoče tretjo ženo- saj konec koncev je zakon o zakonski zvez kjer je govora da si lahko poročen le z eno ženo v popolnem naspprotju z uveljavljeno prakso v sloveniji kjer ima skorja vsakdo ki da kaj nase še ljubico- in zakoni morajo biti odraz stanja v družbi- in zakaj bi bile te ženske prikrajšane za kaj- torej kdo je za? samo kako se potem zvečer odločiš h kateri greš spat- še najbolje je tako da jih gole postaviš v vrsto, poliješ z mrzlo vodo in od tiste ki se najbolj kadi, k tisti greš

Kako bi se ta tvoja zadeva obnesla ne vem 🙂 Če priznam, nisem za njeno uzakonjenje 🙂
Je pa res, da če ima danes kdo še kakšnega partnerja za zraven, ni več tak tabu kot je bil včasih. Očitno hočemo priti do roba, ki pa se vedno pokaže samo za navideznega in gremo naprej… V petek se je pri Polnočnem klubu Petrovčičeva spraševala kje je meja. Da če danes koga fotografi ujamejo z ljubimcem/ljubimko, da to več nič takega. Zgodba še se celo proda ne več tako dobro, da najbrž bi danes štelo samo če bi koga ujeli z istospolnim partnerjem.
Meje se brišejo.. Od nas je pa odvisno kakšne vrednote ohranjamo.

Ah, kmalu bodo tudi istospolni ljubimci/ke “znanih” ljudi nekaj čisto običajnega :)).

Evo, jaz sem od vsega hudega vročino fasala – upam, da ne dobim angine :((.

Drobtinica? V kakšnem smislu? Podlegla, čemu, komu?

Če si samo skušnjavi, nič hudega, sta se pač fino imela. Upam da nisi podlegla skušnjavi (ponovno) ustvarjati z njim družino.

Ali pač. Mogoče je to tvoja življenjska vloga. Poslanstvo. Vsakemu svoje. Boš videla. Kot pravi norTON, čas ti bo prinesel odgovor.

Upam, da bo vse dobro

p.s. a je tisto v temi “Drži?” res on pisal, če je, oprosti, meni je tip ČUDEN!

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Sem ti šla kar kopirat, kaj je F. napisal:

…nekje sem nekoč prebral, da ko ljubiš pusti da gre, če se ne vrne ni bila ljubezen, če se vrne pa je , in glede na to da se tvoj kar naprej vrača… je to ljubezen? niti ne, ko mu žena doma spraši rit, si gre pač lizat rane k tebi- skratka ti imaš na grbi enega čustvenega parazita, egoistično bitje ki vidi samo sebe in svoj užitek, ti si pa drobtinica v tem odnosu.

Zato Drobtinica.

Podlegla sem seveda skušnjavi ustarjati družino z njim. Je seveda spet poln obljub kako bo in vem, da ne bo tako. Mislim, pa da je to res moja usoda :(. Sem zadnjič našla svoj astrološki portret in piše, da omahujem med željo, da bi vse spreobrnila, in željo, da bi rešila tisto, kar se pač da. In tako se lahko zgodi, da bom leta in leti blodila v svojem čustvenem življenju. :((((. No, očitno se to res dogaja :((.

Ah, Sarah, veš, da ni on tistega pisal, njemu se niti sanja ne, da jaz svoje izkušnje z vami tukaj gor delim :).

Pismo, vročino imam pa še kar :(.

A veš NNN N, da je meni tebe prav škoda.

Ne vem zakaj, te niti ne poznam.

No, želim ti čimprejšnje okrevanje!

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

ti si po moje preveč čustveno in občutljivo bitje.
takšno bitje potrebuje odločnega moškega, ki te vodi, ali pa te bo čas izkoval v odločnost.
s takšnimi bitji je prijetno živeti, ti pa se ne smeš izogibati življenskim situacijam, ki te vodijo, da dosežeš takšno stanje, najdeš takšnega moškega

menda pa ja znaš hitro oceniti kdo je levak.

nnnn nikar..seštej kolko časa sta skupaj in kolko časa mu boš še dala..
KO je mene minil se sam spašujem kaj mi je blo,da sm zdržala tolk časa a sem bla drogirana al kaj,veš kolko je život lepši..ampak sej bo punca,vse ob svojem času

Norton, ko kakšnega odločnega tipa kje zagledaš, ga kar proti LJ usmeri :). Dvomim, da me bo čas izkoval, potem bi me že, se sranje že kar nekaj časa vleče :((.

Hm, prav fino z mano ni živeti, ker nisem najbolj vodljiva. V bistvu sem kot en velik razvajen otrok :). Čeprav sva se imela na morju, ko so bili eliminirani vsi moteči dejavniki, precej dobro.

Ker znam tako lepo pisati, Sarah, zato :). Če mene osebno poznaš, pa poznaš delček moje duše, ni res :)? Kar je še pomembneje.

Ajaj, bolje, da ne seštevam :((. Itak, da bo, upam, da ne, ko nas več ne bo :(.

čas je “ko bog” na tvoji strani, samo v kolikor koristiš čas,moraš kot oseba izzivati svojo okolico, tudi v službi.
nič ne odgovarjaj, “šacam”, da imaš 32 let in si dolgo študirala in da nimaš niti dovolj delovnega staža in nisi še dosegla svojega razvoja v službi, to pa se odseva v privatno sfero.

tebe še komaj čaka perspektiva.oooooh….

Imam dve leti več, in 10 let delovnega staleža, doštudirala sem precej pridno.

Ah, bo že :).

skratka, hočem reči,
dosti žensk je preizbirčnih, kljub vsemu, da se še same niso dokazale.

dobro, pridna

a veš da sem mislila da imaš veliko manj let in tud delovnega staža… s tem recimo življenjskih izkušenj, glede na to kako te obrača, uf

zgleda izkušnje pri tem nič ne pomagajo, očitno še nisi “odprta” za spremembe, v podzavesti si je (ta trenutek) sploh ne želiš

Ma, izbirčna sem pa res :((. Tudi pri hrani :)).

Ma, življenjske izkušnje tukaj ne pomagajo prav dosti. Ko enkrat padeš v to, si notri – skoraj kot heroin, no, zdaj malo pretiravam :).

To je tako, kot odločiti se nehati kaditi – vse je v glavi. In kaditi sem nehala pred 4 leti – pridna, ne :)?

Lej, isto minuto sva poslala in zgleda kot da tebi odgovarjam 🙂

Ne, saj lepo kaže, da meni oba odgovarjata :).

v glavnem, res v glavnem, je sranje, če je ženska bolj izobražena kakor moški…….imaš pa nebroj naravno bistrih ljudi in nebroj “unijev” tumastih.

mislim na širši spekter možnosti spoznanj, dosti ljudi objektivno ni moglo študirati.bistvo vsega je poznati dosti ljudi, sploh pa v poslu.

sploh pa so neki neumni časi, ko je aktualna samo lepota.

jaz mislim, da je v življenju važen način komuniciranja in potem ni problemov s “ponudbo”.jasnost in če je potrebno lahko govoriš v humorju, saj resnice tako ne moreš vsakemu povedati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close