Drobtinica :)
resnice so tud različne
sicer pa, povej nevednemu da je neveden, saj ne ve in tud nikol ne bo
sploh pa podpiram izjavo dr. Ruglja, da je potrebno ustanoviti šolo in priučiti ženske tvojih let, da razbijate neuspešne zakone.
No, samo lepota je že preživeta zadeva. Meni je zdaj dosti bolj pomembno znanje kuhanja, volja do pospravljanja stanovanja … Se hecam, najpomembneje je, da se dva ujameta. Pod ujemanje pa paše ogrooomno stvari :).
npr. da se ujameta v postelji
ko skočim, me lepo ujame hi hi
kuhanje, pospravljanje ni ujemanje.
rekel pa bi, da je seks zelo visoko je enak “umu ženske”
važna je skupna odgovornost do otrok, tu pa ni konca.
otrok potrebuje starše, še jaz jih potrebujem.
Haha, a Rugelj to hoče :))? To pa prvič slišim :)). Pa ravno ženske mojih let – kaj to pomeni, nad 30? Pa saj, če še malo počakam, ne bo treba nič razdirati, ker se bodo tipi mojih let itak začeli ločevati kot po tekočem traku :).
Aha, se pravi, da je bolje, da neuspešen zakon obstoji?
denar je tako:
zelo je važen in če delaš in obvladaš delo in si količkaj podjeten,
ga je vedno dovolj.
bolj so važni cilji, kako denar gospodarno trošiti.
Sem napisala, da se hecam s kuhanjem in pospravljanjem.
Odgovornost do otrok je vsekakor pomembna.
Pomembno je tudi, da dobro posluša, ko govorim :)). Ali, da se uleže tako, ko gleda fuzbal, da se jaz udobno lahko vmes vrinem :)).
Najbolj fino je pa, ko nekoga tako dobro poznaš, da predvidiš njegove reakcije. iN sam pravi, da ga od vseh najbolje poznam.
tisto prvo mi gre,tisto drugo norton to je pa že druga pesem,to bi se jaz naučila rada to ,ampak ne gre in ne gre
pospešit ločitev,
možno je, da nisi imela sreče…..ne skrbi, vedno je je dovolj.
problem pa je, v kolikor imaš takšne sposobnosti, da se zaljubiš “odmah”.
v šusu.
ne razumem zakaj dvakrat
v moji postelji je samo moj mož…res da sem vmes odkar sem poročena imela rada še nekoga samo to je blo pa tud vse…
upam, da ga še kje srečam
zdele sem še super,jutr k ustanem pa na šiht sitne babe gledat bom p manj super-hec
rekla bom le lepo mi je..
Forum je zaprt za komentiranje.