Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Drobtinica :)

Drobtinica :)

Jaz sem si tudi full želela, da bi enega bivšega srečala, njega pa od nikoder – bemti :).

Jaz bom v prihodnosti zelo zadovoljna, če bo to držalo – le NAJ se me NIČ ne prime.

OK!

to in marsikaj
res dosti………sploh ko sem prišel “sem”, doma jih ni bilo, tukaj pa več, naenkrat..

ne zanimivo, podučno……bilo je včasih….

tud jst sem se veliko naučila od kur

poznaš tisto “sem kura ki dirja po dvorišču ker jo hoče petelin ujet. Če se ustavim, bo zgledalo da sem kurba, če ne, ne bo seksa. Najbolje da se slučajno spotaknem!”

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

ja, je marsikdo narobe sestavljen, ker ima tam rit kjer bi moral met glavo

Malo :). Ampak če dolgo težiš, se vsakega prime :).

ja če si dolgo tečen se te lahko prime, recimo kakšna klofuta

Mi je žal, da Marije danes ni znami, ne, NOrton :)?

Lahko noč

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Obvladam tudi to, če kakšno hočeš :).

No, potem grem pa še jaz. Ampak ne spat, pač pa brat. Pismo, sem pred pojavom neta več knjig prebrala :(.

najbolj fino v življenju je, ko lahko poznanim izustiš, ali govoriš neko neumnost, ki je ne pričakujejo od tebe…ti pa resno dalje govoriš, kakor da se ni nič zgodilo…..in kapirajo šele čez čas..

se carta, sigurno jih ima 44

lahko noč,
jaz že uro zamujam

Mi je prišel na misel rek;
Dobiš tisto, kar misliš, da si zaslužiš!

Pa se ne morem nekak odločit nocoj; al drži al ne…..

(drži, drži)

drži maxi

da, drži,
lahko noč, obe

Torej smo skupaj složno ugotovili, da DRŽI!

Zdaj grem pa EFT-at, da si to še ozavestim.

če ste vsi prišli do iste ugotovitve, potem ste sigurno nekaj spregledali

ne morem verjet, da jih imaš 34.

kaj ga boš naučila, nič ga ne boš naučila, verjemi, ne moreš ga spremenit, starega vola.

za kratek čas mogoče

samo sebe lahko spremeniš

Nekateri pač verjamemo v ideale :). O, pa obstajajo takšni tipi, verjemi :). Samo žal ni eden takšnih zdajle z mano v sobi :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close