Droge nove televizije
Lodi, ko bi vi vedli ko se je nom včera naredlo. Poštar nam je prneso reklame domo. Gr je pisalo SPAR. Vda mi ofnamo reklamo pa nter vidimo televizijo sto herčno. Jo prav ste prebrali 100Hz je na televiziji pisalo. Smo se začli sprašuvat ko so pa tej spet zaniga hudiča kop zošrafvali. Aja pa še tto marem povet da je bil ekran nekod rastegjen. Mogoč so se zajebali ko so delali tto televizijo pa so se v mereh vsekali. No pa postimo zej teto, tak ni važno. No da do konca povm. Zravn je bla cena 699 € ena je pa blo dov preštrihana tam je pa pisali 740 €???? Ziher so se parvokrat vsekali pa so dov preštrihali ceno pa novo napisali.
No pa se vsedemo v jugeca pa se pelemo po tto televizijo. Zravn smo še vzeli reklamo za vsok slučaj, č b se voni v trgovino htev kaj zlagat. Da momo vse čarno na belem. Pa pridemo v SPAR jezus kristus kek televizij pa tej mojo. Da vam odkrito povem vidli smo jih najmaj 50!!!!!! Mi momo eno storo dama pa še tste čimamo cajta glet tti pa pedeset televizij v enem placo. Pa da vam povm kak tinke so ble vse televizije. Noša dama je groba tako amora.
Pa vprošamo voniga ko je von prodojal po čem mojo televizije. Pa reče večina jh je po tavžnt evrov. Jezus kristus tavžnt evrov. Vete vi kek kubikov lesa bi mogli posekat? Nč smo rekli vse je predrogo čebomo kaj kupli. Pa smo šl zod v jugeca pa pravac domo.
Jo tak nas čejo zmerom napizdit. V reklami je pisalo 699 evrov ani pa čejo met tavžnt evrov za toko čist tinko televizijo. So pa jo zmešani!