druga slika – kako je mozno
Po mejlu sem dobila neko sliko, ko sem jo oprla je bil na njej en friend, ko pa sem ta isti mejl poslala na svoj sluzbeni mejl je bila cisto druga slika, ena mami z frocom. KAKO je to mozno?
Emmm, mrbit tako, da si pripela napačno sliko???
Povej kako si si mail poslala v službo, si naredila forward, ali si naredila new mail in sama pripela slikco?
Samo posreduj, pa od sluzbe email sem napisala. Je pa slika od enga prijatelja, poslal pa mi jo je zejsni tip, pa nevem a gre mogoce za ksno zajebancijo a kaj ampak cist nic vec mi ni jasno, a je racunalnik mal pomesal.
hmmm, kaj pa če je imel Pust prste vmes?
lp
Dej ne se hecat, k me res zanima.
Morda je pripetih več datotek, pa v vrstici s priponkami ne vidiš vseh hkrati?
Ah kaj kompliciraš.
Na tistem odjemalcu za elektronsko pošto iz katerega si poslala email v službo
poglej pod poslano (send items) pa klikni na sporočilo in poglej priponko,
pa boš videla, ali je šlo od tebe v redu, torej iščemo dalje, ali je
pa le možno, da si naredila kakšno napako.
Pa lepo priznaj kaj je bilo narobe, če ne te pošljemo k forumskemu strokovnjaku
za usta in grlo hehe…
lp
Res se mi je to zgodil, zakaj bi tajila sej je mozno da tehnika zataji ali ne.
Poslušej Saška.
Naredi tako, kot sem ti zgoraj napisal. Saj ti vsi vse verjamemo!
lp
V tvojem primeru, lahko zataji le človek. Nič koliko mailov sem že prejel brez priponke, pa so pošiljatelji vneto trdili, da so poslali datoteke.
Poslušajte vsi trije Klemenxx-i, nikar se zopet ne norčujte iz nas otorinolaringologov!
lep pozdrav
otorinolaringolog
Poglej v mapo odposlana pošta in boš videla katera slika je bila v tvoji priponki, preden je šla pošta od tebe. Pa ti je ta nova slika kaj znana ali jo prvič vidiš?
Hipoteza malih sivih celic:
1.Poslala si email s sliko od “frenda” iz domačega na službeni računalnik
2.Email s sliko od “frenda” zaradi še neraziskanih vzrokov ni prispel do tvojega službenega rčunalnika
3.Na tvoj službeni računalnik je sedaj nam še neznana oseba poslala email s sliko “mamice s frocom”
4.Ko si šla pogledat maile na službeni računalnik si bila v pričakovnju slike od “frenda” ravno takrat pa se je tam znašla ta druga slika in zato si podzavestno povezala ti dve sliki med seboj, čeprav gre dejansko za popolnoma različna meila in med obema slikama ni nobene povezave, razen časovne.
lep pozdrav
Hercule Poirot
nisi moslala priponke s sliko ampak link, kjer se je slika zamenjala…
Kako si to mislil “VSI vse verjamemo”?
Katere ljudi si pravzaprav zajel z besedo VSI?
lp
Forum je zaprt za komentiranje.