Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu drugačen sex

drugačen sex

Ojla,vprašala bi vas za mnenje…Z možem sva skupaj enih 12 let in zdaj so se začeli prav problemi v zvezi z spolnostjo.Jaz rada sexam z njim,vendar normalno,v vseh položajih,oralno….Problem nastane,ker ima on take grozne zamisli,kot je naprimer anala,vroča oblačila v postelji in zadnje čase kar kamera!Prišlo je že tako daleč,da je sex zame pravi napor,saj se vedno skregava zaradi teh vseh njegovih pripomočkov in idej!Kaj vi mislite,zakaj ga to vzburja,ali je normalno?

Ja je normalno in lepo, samo ti tega še ne veš. Razmisli in izkoristi. Morda nima pravega pristopa, pa te odbija. Lahko pa tudi, da si ne upaš niti pomisliti na to, in si že na začetku postavljaš ovire. Razmisli o tem.
Isto sem doživela jaz, pred mnogimi leti, pa mi je zdaj malce žal, da nisem dovolila, da se to zgodi.
Pogumno!

no, za oblačila ne bi imela proti..za drugo pač.
:))

poskušaj se sprostiti…poskusiti…..in boš videla…..
če boš napeta in filozofirala o stvari ali je normalno ali ni … potem ne bo užitka iz tega!
Ni pa nič takega, da bi se človek “stresel” in pomislil “uf groza”
🙂
v mejah normale

Vsak naj malo popusti pri zahtevah v katerih bosta potem uživala oba v obojestransko zadovoljstvo.

Je normalno. Mogoče bi bilo dobro, da se pogovorita česa res ne moreš oz. ne bi bila sproščena. Začnita počasi, potem boš videla, da ti bo pasalo vedno več. Je luštno! Uživaj.

Bro jutro Majči.Je bilo čez vikend kaj vročega?:-),razen sonca?

Dobro jutro,
Še sonce ni bilo preveč vroče.:)) Ostalo pa…. mmmm, khm.

Ker nisi zanikala je bilo dobro-zadovoljivo,kajne.Lahko bi bilo pa seveda bolše.

Dobro jutro Ondi. Kako si?
Cmok

Srček,ko vidim tebe še bolje.

Praviš, da rada seksaš z njim, zakaj ne bi uživala še v malo drugačnosti. Ko se sprostiš, ko si rečeš ma briga me, uživala bom, ti bo zapasalo, ker boš videla kako ga vse to rajca, kakšen je, kako je nor nate in potem bo zrajcalo še tebe in želela ga boš še bolj podžigat in ko boš čisto sproščena, zrajcana, bo vse pasalo tudi tebi. V seksu je vse dovoljeno, tu ni tabujev,tabuje si delamo ljudje sami… pogoj je le, da paše obema, če sta oba za to. Če le ne boš za vse, naredita kompromise, nekaj ja, ostalo mogoče kasneje…lepo je, da ni vedno le eno in enako ampak tudi drugačno!

Hočeš reči bereš. Vidiš me ne. Lahko si me le predstavljaš :))

Seveda treba je experimentirati v sexu,vedno vnesti v igro kaj novega,da ni vse monotono.TZreba je imeti ideje,domišljijo in skupaj jo najdita.Všeč pa mora biti obema.

Si te predstavljam kot vitko lepo dekle temnih las,prisrča in komunikativna ter zabavna punca.,stara od 25 do 30 let.Sem kaj prav uganil?

Hm? Vse po malem :))) Razen, da sem svetlolasa (ne blond :))

Nodek …kam pa pridemo brez domišlije neda…

Kratkolasa?

Ne.

firbec;))…hihi

Ampak tale naš Ondi je res firbec. Vedno zaslišuje….:)))

Točno tako,,treba je vnašati novosti in popestritve med rjuhe.

Bejči,noo,če si pa tako fajn:-)

Nodek, pazi, da te me ne slečemo in boš nato sam v gatah tule skakal…ja sam sprašuje, pove pa skoraj nič..moški kaj čmo..hihi

Ja ja. Moraš mojega vprašat. Ti bo hitro povedala kakšnega zmaja ima doma:)))

New Report

Close