Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu drugačen sex

drugačen sex

Koga tvojo hčerko?

Me pa kaj vprašaj…

Ona je še zmajčica. Se pa hitro uči:)))

Si kaj intenzivno in kvalitetno sexala četz vikend?

Koliko pa je stara 3 ali 5 let?

Tam tam…

A tam pri sosedu si sexala…Ahaa:-))

Če človeka ne ljubiš, si ga telesno več ne želiš………….je vsaka posteljna noviteta nična………….Drugače se pa strinjam s teboj!
:))

Ja. Točno tam. Ti res vse veš… Upam, da nisi bil ti:)))

Acjom…eh saj bom raje tiho o naprednosti ,sodobnosti in novih časih:-)))

Ne povem.

tvoj moški je popolnoma normalen, le ti si malce zategnjena, sprosti se, saj je tvoj moški, on se raje trudi popestriti vajino spolno življenje, kot da bi manjkajoče stvari iskal drugje!!

good luck

Zaja

http://www.unikatnazaja.blog.siol.net/

Saj, potem naj te kaj vprašamo. Boš samo napisal: Ne povem!:)))

Zate bom storil čisto vse draga Bejči.Poljubček

Mmm, lepo. Dva poljubčka tebi.

Hvala,sladka sta.

hahahahahaah……priden fantek!

Deluje proti zaprtju:-))))))Kot Donat:-))

domišljija mu očitno dobro deluje…ma ej, po 12 skupnih letih pa je tudi že možno, kajne?, da se že tudi rutina pojavlja?…
zanima in vzburja ga tisto, kar še ni poskusil (nič novega!!!) je pa očitno, da ti zaupa in predvsem tudi pozitivno za vajino razmerje, da se je voljan predajat igricam s tabo in da ne išče adrenalina drugje…
če mu zaupaš tudi ti – meni se njegove ideje ne zdijo grozne – se mu prepusti…

lp

Še vedno držita ta dva poljubčka? :)))

Še vedno in tako sta sanjsko mehka in zapeljiva.Se mi pustiš razvajati?Zate storim vse da se boš prijetno in razburljivo počutila.

Me veseli. Razvajat? Mmm, to pa vedno. Samo kaj, ko imam pitbulla v pisarni in komaj kaj uspem napisat.

Smola.Pa tako bi ti rad ustregel,da si srečna:-)

Saj vem. Zelo prijazen si, ampak moja glava je sedajle popolnoma nekje drugje, misli pa spet drugje.

Zberi se in …saj vem pomlad prihaja,mehurčki so v trebuhu,ljubezen se nas loteva…jaz pa te objamem in ti želim relaxacijo sedaj.

New Report

Close