drugi post..ZANIMA ME..
Dragi Razko,
popolnoma srečen ni nikjer nihče, ker ljudje smo tako narejeni, da vedno stremimo še za večjo srečo, hočemo, da nam je še lepše kot nam je… Kdor bo rekel, da ni tako, naj se zamisli nad sabo… Vsega preprosto ne moremo imet, in tega se včasih premalo zavedamo.
Ti recimo, si srečen, ampak še vedno hitiš in loviš druge bejbike… vidiš? to je tisto, recimo…. hihi….
In tudi jaz sem večinoma srečen človek…….. ampak je par stvari, ki me delajo nesrečno…. in se jih trudim znebit……. in dela me srečno še nekaj, kar mi ni dosegljivo, mi je celo prepovedano…… a že misel na tisto… me dela srečno………
ehhh….. si me zafilozofal s tole temo………
čauči srečko
Sem srecna…resnicno..iskreno…zakaj..zato…ker je taksno moje zivljenje..ker ga znamo zivet-izzivet..ker me obdaja vse kar potrebujem-potrebujemo za sreco…ma lahko bi ti napisala romane..o nasi-moji sreci..pa ne bom…verjem al ne..srecna sem..in pika!!!;))
Ko se bos zavedla..da vsega v zivljenju nikoli ne bos imela..in te zaradi tega ne bo bolelal glava…ker te bodo osrecevala vse ostale stvari…no nekak tko…bos lahko srecna..verjem..dokler nisem tega dojela tudi jaz sama..sem tudi oklevala al sem srecna al ne..seveda pa sto ljudi sto cudi..za nekoga je sreca to..za nekoga to…nekdo nikoli ne bo srecen..ker to enostavno na zne bit..nekdo je srecen ze..ce mu otrok nameni nasmeh..poljub..to je to…odvisno kako stremis po svoji sreci..kako visoko letas…in koliko si sposoben narest za svojo sreco…ma ej..dost..ne bom vec filozofirala..vem samo to..da si lahko srecen..ker jaz sem….in se marsikdo..ki ga poznam…seveda pa je treba prej mal poslihtat…svoje zivljenje…in ugototvit kaj te dela srecnega kaj ne..in zbrat moc..da je potem vse tko..da si srecen;))