Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Drugo cepljenje z Astrazeneco drugi odmerek

Drugo cepljenje z Astrazeneco drugi odmerek

Je bil kdo tukaj že cepljen z drugim odmerkom AZ? Zaradi stranskih učinkov me zanima ali so po drugem cepljenju še hujši ali bolj blagi kot po prvem odmerku.

Tudi mene bi zanimalo.

Stranski učinki so bili kot komarjev pik.In ja,komaj čakam na drugega komarja.

Tudi jaz še čakam drugo dozo AZ, zato sem se pozanimal; Pričakovani stranski učinki po drugi dozi so pri cepivu AZ mnogo manjši, kot po prvi.
Ravno obratno, kot pri Pfizerju.

Tudi neželenih učinkov je po drugi dozi manj. To mi je potrdila tudi kolegica iz UK, kjer so bili vsi odrasli družinski člani že cepljeni.

Mi bili, smo si pa v naši družini vzeli takoj po cepljenju 2 lekadola, nato zvečer 2 in še drugi dan zjutraj. Bilo je obakrat popolnoma brez reakcije pri vseh.

S tableti se ne šopam niti bolna, vi folk se pa šopate z lekadoli zdravi?

S tableti se ne šopam niti bolna, vi folk se pa šopate z lekadoli zdravi?
[/quote]

Včasih pa tudi preventivno z aspirini.
Sem pa tudi že uporabil nekakšen domač pripravek iz vrbovega lubja – kar je skoraj ista stvar.

Seveda se vzame kdaj Lekadol, ali kaj podobnega. Nekateri psihoti so kar proti vsej kemiji . Ko boste fasali raka , boste prosili za kemijo, to je zdravila…

Kolegica je proti tabletom vseh vrst. Pozabila pa je, da ji je kemija resila zivljenje, ko je imela raka na dojki. Jaz bolj zaupam v farmacijo, kot v domace zvarke. Zaupam v cepivo in cepljenje.

Prvi odmerek Pfizerja kot komarjev pik, drugi odmerek pa rahle bolecine v misicah eno popoldne in en Nalgesin.

Normalno, da te kemija naredi fosilnega, tretji odmerek boste videli, če boste zdržali, četrtega pa malo kdo.

11 ljudi z rakom v sorodstvu, tudi oba starša. Tisti, ki so jemali kemijo, so imeli več bolečin kot tisti, ki je niso. Nobenemu od njih kemija ni rešila življenja. Vsi so umrli od slabega meseca do 2 let po diagnozi. Zame je odločitev, ko pride čas, jasna.

Ocitno imate zelo slabe gene. Je pa odvisno, katere vrste raka imas .

11 ljudi z rakom v sorodstvu, tudi oba starša. Tisti, ki so jemali kemijo, so imeli več bolečin kot tisti, ki je niso. Nobenemu od njih kemija ni rešila življenja. Vsi so umrli od slabega meseca do 2 let po diagnozi. Zame je odločitev, ko pride čas, jasna.
[/quote]

3 ljudje z rakom v sorodstvu + jaz sam, kar nekaj let nazaj. Dvema je življenje rešila operacija + malo kemije, tretjemu in meni pa veliko farmacevtske kemije (kemoterapije + moderna biološka zdravila).
Še vedno vsi zdravi in OK, pa je pri večini minilo že vsaj 20 let.

Res pa imamo vsi privzgojeno navado, da se kar poslušamo in hitro ukrepamo, ko začutimo da kaj ni OK.

To pišem čisto v protiutež, ker je tudi zame odločitev jasna.
Hec je v tem, da je ravno nasprotna kot tvoja.

Normalno, da te kemija naredi fosilnega, tretji odmerek boste videli, če boste zdržali, četrtega pa malo kdo.
[/quote]

se strinjam

Evo, včeraj cepljene drugič z astra zeneko
Prvič- slabo počutjr, kot če bi verjetno prebolevala v neki lažji obliki, in to en dan
drugič- danes počutje OK, malo boli roka, in dopoldan me je zeblo, sedaj tudi to mineva.

[/quote]

Pri nas tudi 2 sorodnika umrla za rakom. Nobenih zdravil nista hotela (rak odkrit v 4.stadiju, ko itak več ni pomoči) in sta oba lepo, brez hujsih bolečin umrla. Znankina mama, prijateljicin tast in svakov oče pa so vsi dali skozi kemoterapijo (samo mučenje, dobesedno) in jedli neke tablete… Morda so živeli kak mesec dlje, kot bi sicer, umrli pa v hudih mukah. Dobro, ne rečem, če se da še pozdravit, potem itak vse probaš.

tvoja partnerka se je že tudi cepila?

tvoja partnerka se je že tudi cepila?
[/quote]

Ne.

3 ljudje z rakom v sorodstvu + jaz sam, kar nekaj let nazaj. Dvema je življenje rešila operacija + malo kemije, tretjemu in meni pa veliko farmacevtske kemije (kemoterapije + moderna biološka zdravila).
Še vedno vsi zdravi in OK, pa je pri večini minilo že vsaj 20 let.

Res pa imamo vsi privzgojeno navado, da se kar poslušamo in hitro ukrepamo, ko začutimo da kaj ni OK.

To pišem čisto v protiutež, ker je tudi zame odločitev jasna.
Hec je v tem, da je ravno nasprotna kot tvoja.
[/quote]

Koliko od tega je bilo raka na želodcu ali pankreasu?

Koliko od tega je bilo raka na želodcu ali pankreasu?
[/quote]

Nič. En na črevesju je še najbliže.
Sicer pa rodila, prostata, limfom.

New Report

Close