Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Družba za na morje

Družba za na morje

Živjo!

Iščem družbo za na morje. V mislih imam Hrvaško, kakšen teden v juliju ali avgustu. Stara sem 30 let. Če je kdo za sproščen dopust, za poležavanje na plaži, sprehod in pijačko zvečer naj se mi javi.

Lp

zdravo tudi jaz zadnitrenutek iscem druzbo za morje… sem tvojih let… ce si za d akako vec receva pusti mail pa se slisiva… lp

Živjo!

Mi tudi iščemo družbo za dopustovanje na morju nekje na hrvaški obali v drugem tednu avgusta (od 8.8 do 15.8). Zaenkrat sva dva. Ženska in moški. Poznava se iz popotniške skupine. Smo popotniški prijatelji. Ideja je, da bi se nas zbralo vsaj 4 (tudi vsaj trije je že solidno) in bi si potem delili stroške apartmaja. Tako bi bilo potem dopustovanje cenovno zelo ugodno. Lokacije ki smo si jih na internetu že nekaj ogledali so: otok rab, otok murter, okolica Trogirja. Ampak glede lokacije ni še dokončno dorečeno in je stvar dogovora. Tako da bi bil vsak zanimiv predlog dobrodošel. Glede lokacije je pomembno le da je lepo solidno čisto morje in sprejemljiva cena apartmaja. Če ti zgoraj napisano ustreza, bi bil vesel če pustiš kakšen mail za kontakt.

lp

Oj, tudi jaz iščem družbo za morje… vse ostalo je stvar dogovora…zato prosim za kontakt..

Pozdravljeni!

Tudi sama iščem družbo za na morje v času od 6.8. pa do konca avgusta. Zelo rada kampiram. Iščem predvsem FKK kampe . Družbi se pridružim s svojim šotorom.

Imaš kak kontakt?

Pozdrav,
te zanima med otoki z barko? Od naslednjega tedna.

Tudi sama iščem družbo za na morje v času od 6.8. pa do konca avgusta. Zelo rada kampiram. Iščem predvsem FKK kampe . Družbi se pridružim s svojim šotorom. Sem simpatična, mladostna 40 + . Moj kontakt [email protected] .

Tudi jaz iščem družbo za dopust.

[email protected]

Hoj. Tudi jaz iscem druzbo za letosnje dopustovanje na hrvaskem od 8.8 – 16.08. Stara sem 31 let, prilagodljiva, komunikativna, …

[email protected]

Lep pozdrav vsem…

Kakšno je sedaj stanje? A ste se kaj zmenili :). Naša ekipa šteje trenutno 3 člane. Za enega ali eno je še prostora v avtu. Mi smo zmenjeni za 100% za termin od 8.8.2015 do 16.8.2015. Smo se tudi že dobili na srečanju, tako da smo se spoznali in pogovorili glede podrobnosti. Lahko vzamemo še koga zraven, ampak res samo pod pogojem, da je oseba resna in se lahko na človeka zanesemo.

POzdrav,

imam konkreten termin, to je od 22-29. 8 (moj dopust).
Če komu ustreza ta termin za družbo na morju…vse ostalo po dogovoru…

kontakt: [email protected]

pozdravljeni..druzba vedno pride prav..jutri 8.8 ..sobota se odpravljam na debeli rtic za en dan..ce j kaksna zenska ki bi se mi pridruzila se javi..za naprej je pa stvar dogovora..za hitrejsi kontakt 040466257

hojla v tem tednu imam namen proti morju …

zdravo, ta teden grem tudi jaz in sem sam… hrvaška…kamp

Pozdravljeni!

Iščem družbo za dopust. Enkrat med 15. in 30. septembrom me mika iti na morje, najraje kakšen kamp na Hrvaškem. Star sem 20, sem prilagodljiv, če kateri ustreza kakšen datum v tem času me lahko kontaktira na: [email protected]

lp

Na morje 16 do  26 junija če si za apartma je rezerviran

New Report

Close