Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Družba za v gore – PDji ali?

Družba za v gore – PDji ali?

HOdite kaj s planinskim društvi na pohode v gore? Je povsod tako, da so pretežno starejši na pohodih?
Pri nas neke srednje generacije ni.
S kom hodite samski v gore, si najdete tudi preko neta kako družbo?

Kakšna je razlika med goro in planino?

Planine so pašna območja v gorah ali hribovju.

Na Starševskem čveku je bila nekaj časa zgoraj tema o druženju, pa ne vem, ali je še, še manj pa vem, koliko je uspešna. Mogoče se pa registriraš in se ti bo kdo ponudil za družbo?
Ja, pri nas so tudi sami upokojenci v PD, na izlete hodijo v glavnem med tednom, ker imajo za vikende druge obveznosti, tako da navaden folk itak nima šans. Je pa na zmerne ture, kjer je več ljudi, čisto v redu hodit sam, mene recimo nič ne moti. Če imam družbo, prav, če se nikomur ne ljubi, grem pa sama. Edino kam na resnejše zadeve iz varnostnih razlogov ne bi šla sama.

Ja na kako Šrklatico, Špik, Triglav sem šla sama. Kjer so pa prav plezalne variante ali pa slabo opremoljeno, tja pa raje ne grem sama.

iščem žensko družbo za hribe, 031 460 395

Tule gor med nami iskati enega gorolazca je tako kot bi šel v pekarno iskat čevlje.

Zakaj pa ne bi sla s PD? Tam je cisto odvisno koliko skupin imajo! Veliki PDji imajo ogromno vodnikov in lahko zbiras kam gres in s kaksnim tempom… Ce ti je pomembno s koliko starimi gres pa boljse da ne hodis s PD. tam gredo ljudje zaradi hribov ne zaradi zmenkov. :))) Pomembna je dobra druzba ne koliko je stara.

Simi, tudi meni bi prav prišla taka družba.
Če imaš kak mail, bi ti pisala.
Sem pa tudi iz tvojih koncev.

Ali se kateri punci – ženski ljubi hoditi v gore? Ne iščem moške družbe.
Tak mogoče kakšno soboto.
Štajerka.

simi69 in simi70, sta verjetno dve osebi?
No kakorkoli že, tudi jaz bi bila vesela kake družbe za v gore. Pozimi kake lažje variante, recimo Viševnik, Raduha, Debela peč.
Poleti pa kaj bolj konkretnega.

Hribovka, od kod pa si? S katerega konca Slovenije?

Da malo spet obudimo tole temo…. je kdo preko tega foruma že kdaj našel kakšno ustrezno družbo za hribe/gore??

Jaz je nisem:)

Simona, Celje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close