Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek družbica – CMOKE ZA VSE

družbica – CMOKE ZA VSE

ti se ne zavedaš posledic….. kornet je samo za enkratno uporabo, veš?! kaj pa boš potem, a?! :-)))

Ti dobiš , ………….specialnega , hahahhaaa, in ti srcek ne bo dal , da bi ga imela samo za enkratno porabo , hahhahhaha

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Juhuuuhu , te mislijo da je- BO zadnjič , hahahahahhaaha

se vidi, da me ne poznaš prav dobro…. potem bi hotela vedno večjega, vedno bolj specialnega…. kaj pa bi potem, a?!

da ne boš ti potem zanič….
So same Korošice, če ti to kaj pove…..:-))))))))))))

A to ti je že iz navade hodi po glavi ,…hahahhaaa
cmoka

Jaz pa sem ti poslala še en dodatek:))))))))

Ja saj res en cuden rek hodi o njih , hahahahahaha, ni blema,….predhodno jim bom obljubil , ce me živega pustijo , da jim pripeljem še kakega , hahahaa

Skromnost – le kaj je to?!
:-))))))))

Eh, Stumpi, malo heca mora biti…. Vidiš, kako smo poživili tole mrtvilo tukaj. Zdaj pa bo treba kmalu prepustiti popoldancem – takrat so babe hude ko hudič, zato raje ne hodim gor…. Tale afroditka je od hudiča. Samo ona ne ve, da sem pa jaz od Satana….. hehehehe……

Lepo se imej, se beremo jutri.
Pa kornetke poštimaj po velikosti…..:-))))))))

potem veš, kako ravnati.
:-))))))))

vrnil
,hahaha

cmoka , lep dan
(glede korneta ,…….sem še enkrat preveril , če je na svojem mestu in če je obrnjen v pravo smer , hahahahaa )

Z ABČUTKOM :::))))))))), hahahaha
cmoka

Janez!

:-))))

kolega od Koširja ,….:::)))))

Tudi jaz sem ti še nekaj napisala….

Zdaj se moram počasi poslovit. Grem domov…pa nogice v luft držat:))) He, he, he….

Upam, da se slišimo kaj v četrtek.

CMOKA in pa, pa…

ma ti si fuknjen;))…haha..pa sem te!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

je on okoli prinesel – in zgasnil….
Heja, si dobila moj SMS??? Prej, mislim….

On meni tezko zgasi..ga ze ulovim..slej ko prej;))…grem brat mejl…takoj zdaj..cmokico..papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Na email.si..ni nobene pošte…ničččččččč…kam si posiljala…pisi na ta moj e-mail, ki je v profilu.

zdaj pa res ne vem več, kaj se dogaja.
Ti bom jutri spet napisala, ker nimam več shranjenega napisanega. Sem ti pa sigurno poslala na email!!! Uhhhh…….

nic ni..res ne..nobene poste..daj na msn.com…lepo ninaj!..No lepo jutro…

spet nakladaš , men si pa rekla da si vse pošte zbrisala , da nebi tvoj opazu, hahahahaa

Pozdravljen Stumpy, cmokca….

Shaky, ccccccccccccccccccccccccmokaaaaaaa..tudi tebi

New Report

Close