Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Druženje

Druženje

Sem trideset letna mamica in zaradi finančne krize iščem nekoga za obcasno druženje in pomoč, Če ste moški, uredu situiran, star okoli 50-60 let ter rabite žensko družbo ob kakšni kavici ali pa pogovor, potem me kontaktirajte 🙂 Sex in karkoli drugega odpade sem pa iz okolice Maribora. Piši na [email protected]

Zaradi finančne krize iščeš denar, sexala pa ne bi. Ta je pa smešna. Vsaj nauči se najprej pisati. Iščeš prijatelja, da ti bo “vodovod” popravljal?

Odgovor na objavo uporabnika
Mamica269, 27.12.2024 ob 18:25

Sem trideset letna mamica in zaradi finančne krize iščem nekoga za obcasno druženje in pomoč, Če ste moški, uredu situiran, star okoli 50-60 let ter rabite žensko družbo ob kakšni kavici ali pa pogovor, potem me kontaktirajte 🙂 Sex in karkoli drugega odpade sem pa iz okolice Maribora. Piši na [email protected]

Ne bi seksala, finančno pomoč od moškega pa bi sprejemala? A bejž no! Kaj takega:)))

In zakaj bi se en moški, ki ima dovolj denarja, ukvarjal z eno finančno podhranjeno revco, ki mu po vsej finančni pomoči še kurca ne bi hotela fajn potegnit? Kje živiš, baba zmešana, v pravljici?

1. Slovnica minus ena

2. To ni tinder

3. Brez seksa ne boš dobila sugar daddya

Zakaj bi se pa 60letni moral drùžiti s teboj?

Prej si znala dati noge narazen, zdaj pa nočeš več niti tistemu, ki bi te potegnil iz s***nja?

a si lepa

a imaš črne lase

a kadiš

koliko tehtaš

koliko si visoka

št. čevljev

tudi jaz bi tako živela.

Ok, a samo v primeru,  da

– te ne vozakam okoli,

–  ti ne popravljam po hiši,

– ti ne posojam denarja,

– ne hodimo po barih in gostilnah in raznih dogodkih…

Morda razmislim, če….saj dobro veš, kaj

Za druženje oz. obcasno kavico pa res ne rabiš glih moškega 🙃☺️

Jaz pa sem tudi mlada 30 let, nimam otrok, zaposlena in iščem tipa do 40 let, da se imava skupaj fajn 😊

Če koga zanimam…naj mi piše

Ha ha ona bi malo moške finančne pomoci brez seksa. Dober hec to.

Zakaj iščeš starega prdca. 50, 60 let? Aja, pozabla si pripisat, dobro situiran z debelo denarnico…

Edino če pri starem prdcu upaš, da mu smoki ne bo vstal.

A si šla povprašat v dom starejših občanov?

🙂

Aha…napisala si “u redu situiran”. ok.

U redu situiran se bere lahko tudi tako, da ima starček lahko vsaj 800 eu penzije. Al kako?

🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9696, 27.12.2024 ob 20:07

Jaz pa sem tudi mlada 30 let, nimam otrok, zaposlena in iščem tipa do 40 let, da se imava skupaj fajn 😊

Če koga zanimam…naj mi piše

Si za privat pogovor? 🙂

Pazi to, včasih je znala dat noge narazen, moškemu, od katerega pričakuje, da jo potegne iz dreka, pa ne bi.

hahahahaahaaa

Ne obsojat. Zenska je pretrpela in sedaj ne gre vec v to.

Ce znaš brati med vrsticami, ce si ok clovek kaj pa veš. Mogoce zeli, da je namen v štartu postiman.

New Report

Close