Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Druženje za valentinovo 2019

Druženje za valentinovo 2019

Živjo, sem 20 letni Tomaž z okolice Ljubljane in bi si letošnje valentinovo želel spoznati boljšo polovico. Namen sem imel obiskati tromostovje, kjer bi zaklenila najino ljubezen, mehiško restavracijo, kjer bi nazdravila ob dobri hrani in koktejlu in v primeru lepega vremena obisk gradu z razglednim stolpom, kjer bi se tudi poljubila ob sončnem zahodu. Sem zelo velik romantik in ljubitelj razgledanih deklet, če si želiš preživeti valentinovo z menoj, mi sporoči.

LP, Tomaž

Te bodo res spustili ven za eno popoldne?

Preveč planov, preveč pričakovanj, preveč..pocukrano, prebereš pa kar sladkorno fašeš.

Pa naj gre res vn pa da vid kak izgleda življenje. Ne more majstr iz nekih romantičnih likov vedt kak gre to.

Mora še en kup ozadja raziskat. Je pa že skrajn cajt, da bi začel.

Preveč planov, preveč pričakovanj, preveč..pocukrano, prebereš pa kar sladkorno fašeš.
[/quote]

Pač, vidi se, da ni iskreno.

Pa naj gre res vn pa da vid kak izgleda življenje. Ne more majstr iz nekih romantičnih likov vedt kak gre to.

Mora še en kup ozadja raziskat. Je pa že skrajn cajt, da bi začel.
[/quote]
S tem se ne morem strinjati. Ni vredu, če bo zaradi njega kakšna ženska slabo končala.

S tem se ne morem strinjati. Ni vredu, če bo zaradi njega kakšna ženska slabo končala.
[/quote]

Ni realne osnove za takšno mišljenje.

Ni realne osnove za takšno mišljenje.
[/quote]

Ga osebno poznaš? Daješ za njega svojo roko v ogenj? 🙂

Ga osebno poznaš? Daješ za njega svojo roko v ogenj? 🙂
[/quote]

BMK
Za nikogar ne jamčim. Zelo verjetno pa kaj hujšega, kot mal nadloge ravno ne bo.

Neizkušen kup nesreče bo težko komu škodoval drugače, kot kradel čas in težil.

BMK
Za nikogar ne jamčim. Zelo verjetno pa kaj hujšega, kot mal nadloge ravno ne bo.

Neizkušen kup nesreče bo težko komu škodoval drugače, kot kradel čas in težil.
[/quote]
Ti si pa res naiven. No, saj ni čudno, ker si moški :).
Meni se pa že prikazujejo Trobčeve slike :). Kako misliš, da je on začel? 🙂

[/quote]

Kje je vaša intuicija, ko jo rabite?

Pač, vidi se, da ni iskreno.
[/quote]

Niti ni spontano.

Kje je vaša intuicija, ko jo rabite?
[/quote]

Pri moških je ultra intuicija :). Ej, da nisi ti spisal uvodni post hahahaha.

Pri moških je ultra intuicija :). Ej, da nisi ti spisal uvodni post hahahaha.
[/quote]

Kua je s tabo? Alo, žalil se pa ne bomo, sj smo domač.

Kua je s tabo? Alo, žalil se pa ne bomo, sj smo domač.
[/quote]
Tvojih let je :).

Niti ni spontano.
[/quote]

Pa dobr… planiranje niti ni kriminal.

Tvojih let je :).
[/quote]
Ni…

Ahaaaaaaaa! Lej ti tajfla babiga… ona bi mene zdaj na limance dobila, pa da se vam izdam, kateremu letniku pripadam.

Ni…

Ahaaaaaaaa! Lej ti tajfla babiga… ona bi mene zdaj na limance dobila, pa da se vam izdam, kateremu letniku pripadam.
[/quote]
Sej to si že delil z nami. Ok, par let gor no, nima veze, si tam tam .

[/quote]

Kaj pa tebi ni jasno, da me primerjaš s serijskim morilcem, čeprav me niti malo ne poznaš? Me zanima, kako bi se ti počutila ob takšni primerjavi. Sem ustvaril temo, da bi morda dobil kakšen odziv ali nasvet, nikakor je nisem ustvaril, da bi me tu žalili in se zapovrh še menili s svojim ljubčkom, za te stvari imata zasebna sporočila, prenehajta mi smetiti temo!

Kaj pa tebi ni jasno, da me primerjaš s serijskim morilcem, čeprav me niti malo ne poznaš? Me zanima, kako bi se ti počutila ob takšni primerjavi. Sem ustvaril temo, da bi morda dobil kakšen odziv ali nasvet, nikakor je nisem ustvaril, da bi me tu žalili in se zapovrh še menili s svojim ljubčkom, za te stvari imata zasebna sporočila, prenehajta mi smetiti temo!
[/quote]
Tiiiii lubček, vse boš prebral, da boš nekoč nekje pristal :).
Dobrodošel v svetu svobodnih misli. In ne razburjaj se, ker s tem kažeš svojo temno plat.

Ni…

[/quote]

Vsi vemo, da si star 23 let, zdaj mi pa tudi ti nehaj smetiti temo!
Hvala.

Sej to si že delil z nami. Ok, par let gor no, nima veze, si tam tam .
[/quote]

Gremo izmerit mere za pult v kuhni… eh pol metra gor dol, sj je to “tam tam”

Hvala.
[/quote]

Tvoja tema bi bila med najmanj branimi, če je z živcem ne bi ohranjala na vrhu. Tako da se nama zahvali!

Hvala.
[/quote]

Tiho mona !

Te nisem nič vprašal.

Gremo izmerit mere za pult v kuhni… eh pol metra gor dol, sj je to “tam tam”
[/quote]
No, sej je predhodnik reku, 23. Đizs no, med 20 in 23 pa res ni hude starostne razlike :). Oba sta še neizkušena mladiča hahahaha. S tem, da unega sumim, da ima samo 20 let podlage :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close