Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Druženje za valentinovo 2019

Druženje za valentinovo 2019

Tiiiii lubček, vse boš prebral, da boš nekoč nekje pristal :).
Dobrodošel v svetu svobodnih misli. In ne razburjaj se, ker s tem kažeš svojo temno plat.
[/quote]

Provokatorjev, kakršna si ti, je povsod dovolj. Ne smeti več moje teme, odpri svojo in tam provociraj. Res škoda, da si tako nizko padla, da moraš v srednjih letih tu provocirati mlade, ki iščemo ljubezen, morda si nam fouš, ker imamo mladost in vemo, kaj je prava ljubezen, nekaj česar ti ne boš nikoli več imela, saj je staranje ireverzibilni proces.

Provokatorjev, kakršna si ti, je povsod dovolj. Ne smeti več moje teme, odpri svojo in tam provociraj. Res škoda, da si tako nizko padla, da moraš v srednjih letih tu provocirati mlade, ki iščemo ljubezen, morda si nam fouš, ker imamo mladost in vemo, kaj je prava ljubezen, nekaj česar ti ne boš nikoli več imela, saj je staranje ireverzibilni proces.
[/quote]

Tukaj ni nič tvoje ali moje, ampak je vse naše. To je kot prvo.
Kot drugo, kaj je to prava ljubezen? Ti, ki si jo spoznal hahahaha. Materinsko morda, ampak to ni isto veš.

No, sej je predhodnik reku, 23. Đizs no, med 20 in 23 pa res ni hude starostne razlike :). Oba sta še neizkušena mladiča hahahaha. S tem, da unega sumim, da ima samo 20 let podlage :).
[/quote]

Argument avtoritete ni priznan.

[/quote]

Ne travmiraj.

Kle ne boš nč najdu zase in to bi ti lahk bilo jasno že iz naslova foruma. Mislm ajd, bi te razumel, če bi šel trollat iz dolgčasa, se zezat ali kaj komentirat… ne pa babe iskat.

Hristos

Pa dobr… planiranje niti ni kriminal.
[/quote]

Ni, ampak do podrobnosti splanirat še celo to kdaj in kje se poljubit? aaa ni to to, saj ne igramo v telenoveli.

Ni, ampak do podrobnosti splanirat še celo to kdaj in kje se poljubit? aaa ni to to, saj ne igramo v telenoveli.
[/quote]

Pretiravat še pr alkoholi nj pametnu.

Je razlika če se prvič poljubiš pri 13. ali pri 25.

Je razlika če se prvič poljubiš pri 13. ali pri 25.
[/quote]

Ti si planiral/a?

Se ti je kaj lepega zgodilo?
Žal ti je Goldfiš pokvarila temo, ker lazi za Živcem in pokvari vsako temo. Je slabša kot Viharni.

Ti si planiral/a?
[/quote]

Pero je planiral vse to, na koncu pa ugotovil da je škart roba, ker ne dobi punce in da je bolje se zadovoljit s tujko ki mu da enkrat na 6 mesecev. Sam da lahko reče da punco ima in da se z njo pohvali na fejstbuku. Njemu je pač statusno pomembno bit v zvezi, čeprav je prava mevža in si ne upa povedat svojega mnenja punci. Raj se na monu usaja kake smo bivše in kako smo punce škart roba. Pa je pršu bumerang nazaj..

Pogumna izza ekrana in tipkovnice, nimaš pa hrbtenice razkriti svojo identiteto in se z mano pogovoriti, kakšne probleme imaš z mano. Toliko o tem, kdo je mevža.

Pero je planiral vse to, na koncu pa ugotovil da je škart roba, ker ne dobi punce in da je bolje se zadovoljit s tujko ki mu da enkrat na 6 mesecev. Sam da lahko reče da punco ima in da se z njo pohvali na fejstbuku. Njemu je pač statusno pomembno bit v zvezi, čeprav je prava mevža in si ne upa povedat svojega mnenja punci. Raj se na monu usaja kake smo bivše in kako smo punce škart roba. Pa je pršu bumerang nazaj..
[/quote]

Nogavicka je njegova bejba?

[/quote]

Ne poznam tega tvojega bivšega, zato tud ne vem kakšna “roba” je 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close