druženje
Če za druženje kot pogoj napišeš uživanje žlahtne kapljice..Obstaja kak Štajerc ali Štajerka, ki ne pije alkohola? Poznam jih nekaj, ki se imajo za vinske poznavalce, v resnici pa dobro poznajo samo dno od kozarca. :)))
Eni pa sir-jejo.
Eni pa sir-jejo.[/quote]
Sir ser-jejo oz. kmalu bo tako pravilno “Sirijci sir jejo, potem pa sir ser-jejo”.
Seveda obstajajo taki, ki ne pijejo alkohola. Tudi na Štajerskem. In ne vem, zakaj bi bila Štajerska pri tem izjema. Mimogrede, oglas je še veljaven. 🙂
Sem Štajerka, ne pijem nobenega alkohola. Moj brat isto Štajerc, nobenega alkohola. Mama isto.
Sem Štajerka, ne pijem nobenega alkohola. Moj brat isto Štajerc, nobenega alkohola. Mama isto.[/quote]
Ma ja… to ljudje nekaj s stereotipi opletajo pa pojma nimajo, kaj je v resnici. Jaz poznam kar nekaj ljudi po naši deželici pa je največ pijančkov v LJ ali pa na Gorenjskem…
Nekdo drug pa ima verjetno drugačne izkušnje.
Sem Štajerka, ne pijem nobenega alkohola. Moj brat isto Štajerc, nobenega alkohola. Mama isto.[/quote]
Ma ja… to ljudje nekaj s stereotipi opletajo pa pojma nimajo, kaj je v resnici. Jaz poznam kar nekaj ljudi po naši deželici pa je največ pijančkov v LJ ali pa na Gorenjskem…
Nekdo drug pa ima verjetno drugačne izkušnje.[/quote]
Bravo, še kako res!
Glede na to, da naj bi bilo v Sloveniji od 150.000 do 250.000 alkoholikov, bi bilo skrajno nenavadno, če bi vsi živeli štajerski regiji. Sploh, če pomislimo na ostale vinorodne okoliše in številne domače žganjekuhe…
obdelal ste nas štajerce,hvala bogu,:),p gorenjce,pa dejmo še dolenjce,zakaj neki svoji domači viagri pravijo ,liter cvička in sosedova 3.14čka,so torej med njimi tudi alkoholiki 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.