Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Družina Ržen

Družina Ržen

Ja, saj vem, samo danes vsaj kot slišim, se dobijo doklafe in se preživi tudi če imaš 4 ali pa 10 otrok. Olajšave, dodatki, kaj vem kaj še cse. Država pomaga. Taki so zakoni pač.

… s tem da ti so bolni. Tudi mama je bolna, prebolela meningitis, depresija. Hči po prometni nesreči. Evgen po infarktu, druga hči ne sme glutena in še kup enih reči. Se zasmilijo ljudem.
Ampak…a so oni romi? Izgledajo že , pa še na Kočevskem nekje so. Saj to nič ne spremeni, omenim samo.
[/quote]

po tistem,kar so nekateri napisali da imajo že niso tako revni kljub boleznim.

Pa če se javno ve, da premorejo materialne dobrine, na podlagi česa potem dobijo obnovo cele hiše ? Kako in kdo odloča komu pomagajo ? Prav je, da se pomaga a vsi kandidati bi morali na zelo nepropustno rešeto, da se izbere res najbolj potrebne pomoči. Sem gledala in mi je bilo vse skupaj zaigrano, mama pa še najbolj.

Hja, najbrž je projekt cele obnove zanimiv zalogaj za snemat, dober material za showin lahko dobro pokažejo kaj se da naredit.
Najbrž se je treba prijavit če želiš obnovo in dovolj zanimivih prijav mogoče ni prav veliko.+ to da čisto možno, da je Evgen ali mamica kakšen sorodnik, prijatelh od tega in unega prjatla iz produkcijske hiše.

Ponavadi ne pišem komentarjev, ker ima vsak svojega dela dovolj ampak vedno se pa najdejo ljudje, ki izkoristijo možnost, da drugi naredijo vse namesto njih.
Da ne bo pomote, nič nimam proti, da so jim prenovili hišo, ker je bila res potrebna prenove, čeprav glede na to, da se gospa po FB hvali s terencem BMW X5, da bi lahko tudi tudi v vseh letih vlagali v hišo. To vse kaže le na zanikarnost staršev, da ne omenjam komentarjev njihove 26 letne hčere – lepo dekle, ki žal s svojimi žaljivimi komentarji na FB v ljudeh povzroča jezo in ljudem, ki si resnično zaslužijo pomoč lahko potem delamo krivico. Žal so eni navajeni živeti na račun drugih in jim pri tem ni popolnoma nič nerodno. V prejšnji oddaji Delovne akcije mi je gospa Zdenka segla globoko v srce, ko se je gospa razveselila že okulističnega pregleda, tu pa sem dobila občutek, da se nam prav fino za hrbtom smejijo. Žal. Da ne bo kdo mislil , da me daje fovšarija naj si pogleda na FB profil od Snežane Ržen, kjer se pohvali kako je njen BMW vlekel avto.

Nataliteta, dobro, da še kdo dela otroke. Ostali, ki sami nimajo, naj pa subvencionirajo, potrebujemo obnavljanje prebivalstva, razen če imaš raje tu mlade migrante, ampak ti ne bodo delali, o ne.

A nima bergel, delal kot varilka in se poškodovala?

A nima bergel, delal kot varilka in se poškodovala?
[/quote]

Prometna nesreča so rekl.

Nima fb, tak da bi firbci pasli se gor. Razen če si tolk skvarje človk da se uštuliš med prijatelje, al pa ima tako slabe prijatelje da jo okrog delijo.

Nataliteta, dobro, da še kdo dela otroke. Ostali, ki sami nimajo, naj pa subvencionirajo, potrebujemo obnavljanje prebivalstva, razen če imaš raje tu mlade migrante, ampak ti ne bodo delali, o ne.
[/quote]

A ti pa delajo? In če subvencioniramo neke lenuhe, je popolnoma vseeno, če so Slovenci ali migranti. No, ta družina pa itak ni s od slovenske.

A pol so dejansko cigani? Ne vem, hčeri sta precej bele polti.

Lahko bi šli pomagat eni gospe, ki zaradi bolezni komaj hodi. Amapk ona je stara mamca, brez avta, kaj šele BMWja, štirikolesnika ali traktorja, zato ekipi verjetno ni tako zanimiva kot ta 6-članska družina.

Gospa je imela na odprtem profilu javnl dostopno sliko kako z BMW vleče kamion, na to so me opozorili drugi in ker jim nisem verjela sem to vidla na lastne oči. Pa konec koncev to sploh ni pomembno. Škoda je le to, da pomoči ne dobijo tisti, ki bi si jo res zaslužili in ne tisti , ki iz malomarnosti tudi strešnikov na strehi ne zamenjajo in je posledično vlaga v hiši, sami so namerno hišo pripravili do tega , da je propadla in da jim jo drugi obnovijo. V glavnem za svojo rit znajo poskrbeti. Na žalost so reveži tisti , ki resnično ne motejo ali ne znajo.

BMW posodil župnik?

se je gospa ob objavi kar lepo pohvalila, da je terenc njen, tako da…

Evo, na kakšen način z dvomljivci opravlja najstarejši hči Marjetka: “zabijte se z glavo v zid”.
Pa argument “če ima nekdo dva dobra avta pa motor še ni nujno da je bogat”.
Ne uspem razvozlat, kako so mase sposobne to všečkat in nekritično požret. Noro.

[img]http://shrani.si/f/P/I1/bexIrWq/rzen.png[/img]
[img]http://shrani.si/f/n/Wc/zuhRfiP/rzen2.png[/img]

Grozno kam smo prisli…
FUJ IN FEJ JIH NAJ BO…..

1. Človek ima svobodno voljo.
2. Duhovni zakon vzroka in posledice pravi, to kar seješ – to žanješ.
3. Na koncu življenje vedno izstavi račun.
4. Temu plačilu nihče ne uide.
5. Tega računa NIHČE ne plača namesto vas.
6. Kje je potem sploh problem?

Ej ti, Marjetka, komu vse si pušila, da so obnovili hišo?

Tale hčerka od Rženovih ima pa IQ pod povprečjem. Besedni zaklad za nikamor , slovnice , da ne omenjam in pri 26 letih bi ji človek prisodil malo več pameti. Drugače luštna punca, to je pa tudi vse kar premore Asociacija na La Toyo 😉

Mene ne moti dejstvo, da so urejeni in dobro oblečeni. Sama sem mnenja, da revščina ne sme biti izgovor za to, da človek zanemarjen in neurejen hodi po svetu. Obstajajo rabljene trgovine, kjer se dobijo kvalitetni in unikatni kosi oblačil za drobiž. Ličila (kakšna maskara, črtalo, senčilo) se prav tako dobijo dokaj poceni in uporabljamo jih lahko nekaj časa.
Me pa moti dejstvo, da ne poznajo nobene hvaležnosti in da je več kot očitno, da je vse skupaj zaigrano. Naučene besede, solze, točno vedo kaj bo pri ljudeh “vžgalo”… In kako je sin razlagal, da ga je sram v hišo koga pripeljati. Ja halo, zdaj je cela Slovenija videla v kakšnem so živeli. Ampak zdaj to ni pomembno, ker so dobili, kar so hoteli. Da ne omenjam najstarejše Marjetke.. Nobene kulture, ljudem na fejsu pravi naj se požrejo, ko bodo v nedeljo gledali oddajo… Res, neverjetno.

Dober zapis.
Je pa tako, da taki (nehvaležni, egoisti) ponavadi pridejo najbolje skozi.
Očitno dobro živijo in jim ničesar ne manjka. Kljub tem7, da nihče ne hodi v službo.
Narobe svet.

Ce se prav spomnim, je takrat v BB Jasmina povedala, da je romkinja.

Seveda so Romi. Kar preštejte delovno dobo od vseh članov te družine skupaj. Verjetno je 0. Ne glede na bolezen sedaj, ko sta bila mlada starša tudi nista delala. Nikoli.

Mene pa zanima, kakšni so kriteriji da sploh postanejo kandidati za obnovo ? Ali producenti oddaje Delovna akcija nič ne preverijo kakšne so dejanske življenjske razmere teh ljudi ?

če nimaš denarja se ne boš z makeupom ukvarjal,ker nimaš denarja zanj.
in če nimaš denarja tudi nimaš za novo(redno) garderobo.
cunje se znucajo nove ali rabljene dokaj hitro.
in če nekdo nima znucanih se hitro vidi.

New Report

Close