družine v družbi
A Družinska pobuda sploh še odgovarja na sporočila na svojem forumu? Na moderiranih forumih je “mrk” (tudi nekajmesečen) kar reden problem (odkar brskam po teh straneh, cirka pol leta, sem doživela mrk avtomobilskih zavarovanj, spolnih zlorab in zdaj družin v družbi, Pavla na vzgoji otrok in družine pa je uporabnike obvestila, da ima težave – zelo lepo od nje), čeprav so teme kar se da resne in ljudje pričakujejo pomoč oz. odgovor. Najmanj, kar bi moderator moral narediti, je to, da bi napisal obvestilo, kdaj bo spet odgovarjal oz. da do nadaljnjega ne odgovarja. Saj ni treba razpredati, zakaj, samo toliko, da se ve in da se ljudem ne zbuja lažnega upanja, kako bodo hitro prišli vsaj do kakšnega uporabnega nasveta, če že ne kar konkretne pomoči.
Kikica,
8.7 je bil zadnji vpis na družini,
na avtomobilskih je moderatorka napisala na bo odsotna 29.06.
spolno nasilje, delajo kolikor lahko.zadnje sporocil 8.7
Morebiti pa nimate dobro nastvljenega browserja in je potrebno narediti refresh strani, ko na njo pridete, poiskusite z tipko shift in F5 skupaj, ko ste enkrat na strani.
primož
Primož, govorila sem o zadnje pol leta in sem na mrk na avt. zavarovanjih tudi opozorila, nakar je prišla nova moderatorka. Na družinah v družbi se sporočila vpisujejo takoj (brez odobritve moderatorja), vendar odgovora same Družinske pobude oziroma Tomaža že nekaj časa ni bilo. Zadnji vpis je pač vpis nekoga izmed nas, forumovcev. Moj browser je že v redu.
Kicica, bom osebno preveril pri Družinski pobudi, zakaj jih ni na forumu.
primož