Družino mečejo na cesto
Poslušaj ti mene…js sm PRVOBOREC res nisem iz maja 45:) ampak iz junija 91 in vse tuje riti so prvi dan spizdile iz čete, češ da na svoje ne bodo streljali:(
Kot trdiš da ti stvar poznaš v dno duše, tudi jaz jo poznam, pa ne mi zej bluzit štole. Či ti kej ni jasno ninej vprašaj ker ona vse ve. Stvar se da uredit v enem dnevu, ker se točno ve kdo je takrat imel prebivalče tukaj in kdo ne! Med njimi je tudi nekaj takih , ki so bili po krivici odstavljeni od korita, ampak teh je mogoče 100, velika večina bebcev je pa stala ob cesti in pozdravljala JUGO vojsko in z njimi odšla dol, ko smo jih sterali. Ko pa so v bili v JUGI in ugotovili, da je vrag vzel šalo so pa prisopihali nazaj…vsaj nekateri in se še danes trkajo po prsih kako so osvobajali Slovenijo!
ODLOMEK LUCI:Lahko bi vedel da je izgubilo življenje kar nekaj Slovencev. In še enkrat vas vprašam, KDO VAM DAJE PRAVICO, DA TAKO ZANIČUJETE TE LJUDI, KI SO DALO ŽIVLJENJA??? Vsak poštebn človek vam bo rekel le sram vas je lahko!
Ti boš meni govoril kako in kaj, ko mi je zadnji tako rekel sem ga klofnil tako da si je zapomnil za vedno. Moje posledice iz tega dreka so dosmrtne in tebi neki pisarniški riti o tem razlagat je čist brezveze.
Pri nas so prvorazredne teme, ki jih poveličujejo tipi ali ti LUCI:izbrisani, cigani in pedri…Kot je rekel moj pokojni stric, ko je videl, da so partijci vse zafurali:A SMO SE ZATO BORILI!
OČITNO STE SE BORILI ZA TO!
ninej že ve! :)[/quote]
Najbrž res.
Včasih dobim občutek, da sem živel v nekem drugem času ali pa v drugi državi.[/quote]
mik!
Ja, verjetno si živel v eni drugi državi! Verjamem, da dobiš kakšen občutek!
Mogoče si živel v SFRJ?
V kateri državi si si zaslužil tako visoko pokojnino, da lahko “daš” 1.000 € in še povabiš sodelujoče ob taki priložnosti na veliko pojedino, kosilo.
Z ozirom, da si mi že velikokrat napisal, da ne “lažeš”, se sedaj ne izgovarjaj, izmotavaj, da je tole, kar si napisal 27.06.2009 ob 13:20 “LAŽ”!! Poišči se!
http://med.over.net/forum5/read.php?151,5550885,5550935#msg-5550935
Se ti cedi med in mleko, drugače ne bi dal, ali pa daruješ mogoče za odpustke grehov? :-)))
Najbrž res.
Včasih dobim občutek, da sem živel v nekem drugem času ali pa v drugi državi.[/quote]
mik!
Mogoče si živel v SFRJ?
…[/quote]
Ja, tudi v SFRJ. Pa v FLRJ. In nazadnje v Sloveniji.
Vmes pa še malo v Švici, ker v SFRJ nisem mogel priti do “lastniškega najemnega” stanovanja, katerih je imela ninej za vse dovolj.
mik!
Mogoče si živel v SFRJ?
…[/quote]
Ja, tudi v SFRJ. Pa v FLRJ. In nazadnje v Sloveniji.
Vmes pa še malo v Švici, ker v SFRJ nisem mogel priti do “lastniškega najemnega” stanovanja, katerih je imela ninej za vse dovolj.[/quote]
hahaha mik, ja kdo ti je pa kriv, če si hotel pa lastniško stanovanje, ki bi ga lahko najel, zadovoljen bi bil z državnim, pa bi ga dobil!!! Vidiš to se pa zgodi če si preveč požrešen!!!:)))
a tole misliš, še enkrat počasi preberi!!!:)))
Re: Družino mečejo na cesto
Napisal: ninej
Datum: 29.06.2009 20:23
komunisti bi pred letom 1991 znali poskrbeti za njih, vsaj za večino so!!!
prvo kot prvo, nikomur ni bilo potrebno v lastniško najemniško stanovanje, ker je bilo državnih dovolj!!!!
sicer pa ja, država bi morala poskrbeti za takšne primere in upam da tudi bodo!!!!
Najprej Navedeno:
LUCI
Očitno po tvoje v osamosvojitveni vojni ni bilo NITI ENEGA ČLOVEKA ki se je boril za slovenijo???
LUCI, a ti sploh pogledaš, kaj objaviš? 🙂
Sem pogledal in kaj ni prav. Če že nekaj napišeš napiši tako, da boš sam vedel kaj sploh hočeš!!!
FRANČIŠEK poglej kaj si napisal, same neke tvoje blodnje!!!
Ti boš meni govoril kako in kaj, ko mi je zadnji tako rekel sem ga klofnil tako da si je zapomnil za vedno. Moje posledice iz tega dreka so dosmrtne in tebi neki pisarniški riti o tem razlagat je čist brezveze.
JA FRANČIŠEK MILIJONKRAT TI LAHKO REČEM! In ne samo jaz! Dokler ti bo cilj le diskvalifikacja in blatenje vseh drugih in boš bledel o nekih jamah se boš težko našel sam s sabo! Tvoje kloftanje vseh, ki se ne strinjajo s teboj in ti predvsm DOKAŽEJO kako nizko letiš, da ne rečem kaj več pa zelo veliko pove. Če si bi udeleženec v vojni za samostojno Slovenijo vsaka ti čast, a iz tvojega govorjenja jasno izhaja, da sam sebe in tega boja ne spoštuješ. In nauči se, da nisi bil samo ti, bilo jih (nas) je veliko, nekateri tudi še veliko let po vojni!!!
Če si ti PISARNIŠKA RIT še ni rečeno, da so tudi vsi drugi!!! Še enkrat; navadi se malo olike! Jaz nisem nobena pisarniška rit, ČASTNO služim državi in delam tudi ponoči destletja. medtem ko ti lepo doma spiš!!! Pomisli kdaj na to!
Vidim, da vam kar nekaj stvari ni jasno. Očitnoje, da nekaterim (Frančišek in com.) sploh ni jasno kaj so Srbi in kaj so Slovenci! Očitno ne ločite med Slovenci in tujci!
Pa lep pozdrav!
ninej ima vedno prav, pri njej je vse sveto kar ona trdi…izgleda da se bo svet ustavil, ko bo ninej priznala in dojela da nima prav:-)[/quote]
saj vem frančišek, da me imaš rad ampak vseeno, včasih mi pa ravno zato lahko daš prav!!!!:))))
aja, napisala sem večkrat ne vedno, motiti se je človeško, le priznati je malo težje, kaneda franček-takole mi je bolj všeč(tvoje ime mislim)!!!:)))
najbrž res.
mik!
1.) Ja, verjetno si živel v eni drugi državi! Verjamem, da dobiš kakšen občutek!
Mogoče si živel v SFRJ?
2.) V kateri državi si si zaslužil tako visoko pokojnino, da lahko “daš” 1.000 € in še povabiš sodelujoče ob taki priložnosti na veliko pojedino, kosilo.
3.) Z ozirom, da si mi že velikokrat napisal, da ne “lažeš”, se sedaj ne izgovarjaj, izmotavaj, da je tole, kar si napisal 27.06.2009 ob 13:20 “LAŽ”!! Poišči se!
Se ti cedi med in mleko, drugače ne bi dal, ali pa daruješ mogoče za odpustke grehov? :-)))[/quote]
mik,
hahaha, vedno spregledaš, na kar nočeš odgovoriti. Tudi tokrat si!
Nisi odgovoril na:
2.)
3.)
Me ne briga, kje si živel, zanima me, kje si si zaslužil tako bajno pokojnino, da lahko daruješ 1.000 € za take priložnosti? Hahaha, malo v Švici. Ni ti bilo tako hudo, kot si opisoval. Te poznam, ne boš me farbal!
Napisal: mik 27.06.2009 ob 13:20
Sem ti še 1 x napisala link, da ne boš pozabil! Bogati darovalec, obrazloži, če si resnično daroval za krst 1.000 €. Lagati se, je grdo!
Ne zavajaj, mladih mamic, ker nimajo toliko €, kot jih imaš ti!
Mlade mamice so razumele, ne boj se.
Sicer pa je večji del resnica. Res smo jih povabili na kosilo, je bilo sicer doma na terasi, tako da ni šlo za nek strašen strošek. Tudi darovani znesek je bil res tak kot sem navedel. Malo sem se pohecal le z valuto, zdaj se spomnim, da so bili takrat še dinarji.:-)))
FRANČIŠEK, si spet zmrznil? Sedaj ko si na tleh; pa saj si vedno pa ne razumeš nič več??? Prekleto malo vreden človek si, če sodiš ljudi izključno po poklicu! Nima vsak človek sreče, da si izbere poklic, ki si ga želi. A ti očitno ne veš, da je veliko ljudi, ki se za poklic izšolajo, a ga nikoli ne opravljajo.
Da o tvoji demokraciji in komuniciranju kjer pridejo v poštev le klofute niti ne govorim.
Sem ti že prej povedal. Kaj sploh hočeš povedati v svoji kolobociji: slovencov, srbov, nočnega šihta, služenja domovini, prvoborstva iz 91, častnosti, pisarniških riti….vse si pomešal kot kaka babja čveka…in še danes ti ni jasno zakaj si se boril 91. Aja za izbrisane, cigane in komuniste ki nas še danes vodijo…čeprav so nam prav z njihovo pomočjo odvzeli vso orožje. Ampak če takšni kot si ti hodijo na volitve pol se res ni za čudit za rezultate!