družinske pice
za koliko oseb to dejansko so. ne jemo pic, zgolj občasno 2x na leto, zunaj sploh ne. zato prosim za pomoč, nasvet, če je že kje kdo kdaj bil.
piše družinska pica premera 50 cm. ok sm si premer narisala in moram reči, da meni ne deluje to tako veliko. a je to dovolj, premalo za 4 odrasle osebe? naj povem, da nihče ne poje cele pice navadne nekako 3/4 max. navadne pa imajo 30, 32, tudi 36 gledam premer za enega. torej 50 ne more biti za več oseb?!?!?!?!
moram častiti pa ne vem, koliko jih naj naročim? ja vem, da lahko še sabo vzamem in pojemo kasneje in da kompliciram, a prosim brez pikrih in nevmesnih pripomb.
hvala
hvala
mi smo štirje in smo zadnjič naročili eno družinsko in ponavadi vsi pojemo po eno malo, no midve s hčero še to malo malo pustiva in jo pojesta najina moška…pa se mi je zdela družinska tako velika, nato je pa vsak pojedel dva kosa in že je več ni bilo.
Odvisno kako boste lačni. En kos družinske je ravno pravi, če nisi lačen in je to le neko druženje. če si pa lačen, bo pa vsak zagotovo pojedel vsaj dva kosa druzinske pice… jaz bi si upala trditi, da sta dva kosa druzinske pice manjsa od ene tamale pice. jedli smo jo pa v planetu tuš kranj, odlična pica in tako poceni, okoli 10-12 evrov, sploh nsmo mogli verjeti in kako so dobre. pa smo drugače zelo zahtevni gostje, nismo zadovoljni z vsako pico. Vse pohvale res!!!
Družinska pica zagotovo ni 50€.
http://julci.si/3-pizza-da-te-kap
Nas je v kolektivu 25, pojemo dve pici da te kap. Ena je manj kot 50!
hvala vsem za nasvet. res se splača potem raje posamično. in ja 4 navadne oz . so več od ene družinske.
tistemu, ki mi je predlaga naj si površino izračunam. hvala ne rabim vedeti tega, ker niti pojma nimam koliko “površine” se povprečno poje. ko in če kdaj naredimio doma fliknem v pleh in je. kakšne so pa zunaj velikosti pa šele sedaj po cenikih gledam in je vse nekaj v premerih. me zanima koliko premera imajo v jurmanu. tam vem so baje velike
ja in velike pice v picerijah so kar drage. tudi od 30 do 50 evrov.
po mojem je res bolj kot ne “nateg”