Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Držte pesti … :))))

Držte pesti … :))))

Lahko, da bo že danes ali pa jutri jokalo … :)))))))))))))))))) ;))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

JEEEEEEEEJ, KEJ RES???????????? :))))))))))))))))))

EVO, ŽE DRŽIM!!!!!!!!! FANTEK BO!!! :)))))))))))))))

DRŽI SE TUD TI….. PUŠ-PUŠ-PUŠ———–UEEEEE, UEEEEEEEEE

SREČNO MALA! TE POŠTEMAM ZA SREČO :******************

jej……….Bugica……………………….:))))))))))))))))))))))))))))))))

Držimo, držimo………madona, zdej sem pa še jaz nervozna….uf…..

CMOKA

The best in life is free

fejst noge narazen!!!!!!!!!!!!!!ehehehhe

pa še to…zlato moje…………..da ne bi tvoj možiček pozabil fešte naredit………….

če bo pupa, se deri: razooooooooooooo…….da se bo takjo navadla name….hihihiihih

pa ne prevč jokcat, saj bo bolečina minila…..

leta letijo - iščem stevardeso.....

O.K.,
bom povedala vedeževalki, da je imela prav…;-)
Res boš noseča do takrat, ko boš rodila…:-))))))))))))))))))))))))))))
Bugi, čimmanj bolečin in čimveč veselja z dojenčkom. Da bo pa fant, sem pa tako vseskozi govorila.

Čin-čin!

:))))))) Puš puš, ja … :)))))))))))))))) He he …

Cmoka nazaj … :-*****

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:)))))))))))))))))) he he … ne bolj ku jst … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

:)))))))))) Fešta bo zihr, Razo … :))) More bit!!! :))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

:))))))))))) Hvala žverči … :)))))))))) Bom poročala, kako je šlo … ;))))

Lp, Bgv

Evo, tud jaz drzim pesti 🙂 Upam da bo kaj pomagalo :***

ma kej je že? ;))))))))))))))))))))

Ijjjjeeeej, buuugi :)))))))). Ma veš, da bo vsaj pol Slovenije pomagalo rojevat. No, vsaj cela kletka, če že drugi zatajijo 😉 :))) Tak da – nič se bat – zobe stistnit, mi bomo pa porivali . Pardon, ta del baje prevzemajo petelini tukaj 😉 :)))))) Toi, toi, toi!!!

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Moje misli so s tabo zdej!Kar korajžno……in ne se bat,ker bo treba vajo ponovit vsaj še enkrat! 😉

New Report

Close