Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DUBAJ čokolada

DUBAJ čokolada

Kje v BTCju bi bila dubaj čokolada? Ste jo kje zasledili?

Za btc ne vem, sem jo pa včeraj videla v eni trgovinici v Lecklercu.

a zdej se tuki o tem?😅

Ej bojim se hladilnik odpret. Prav povsod je to. Poln fb.

Nič posebnega ni, samo dober marketing. Sem pa delala “dubajsko” baklavo in je v službi izginila v 2 minutah. Zdaj je na vrsti še torta za preizkusit recept..

Res ni nič posebnega.  Pač kadajf, pistacija in temna čokolada.

Slišim da ni nič posebnega. Mnogi, ki so si naredili zaloge jo celo prodajajo naprej.

Na zalogi jo ima Amazon.

To pa ni res, da ni nič posebnega. Kupila sem jo na spletu in jo delila s prijateljico. Že samo ko se je dotakneš z jezikom okusiš to svežo kremo iz pistacije z dodatki. Bila sem zelo presenečena nad okusom. Pa sicer sploh ne maram čokolade….

Kaj je pa zdaj ta pistacija  tako modna? Krema iz pistacije, pa Lidlov namaz iz pistacije….Saj teh umetnih namazov nismo nikoli jedli…

No, nisem je našla nikjer. Sem pa kupila pistacijev namaz, pa naj si ga na kruh namažejo….

Odgovor na objavo uporabnika
OMG, 30.11.2024 ob 23:43

Kaj je pa zdaj ta pistacija  tako modna? Krema iz pistacije, pa Lidlov namaz iz pistacije….Saj teh umetnih namazov nismo nikoli jedli…

Ja lej… vidjela žaba da se konj potkiva pa digla nogu.

Me čudi, zakaj taka fama okoli nje. Meni se ne zdi nič posebnega.

Lih zdej mi je kapnilo… “dubaj čokolada”

😅 mmmmmmmm

Doblo dobloo.

Drgac pa nasploh ne maram nekih takih hype-ov… ko je nek tak masovni trend. Ala tole… lih iz inata ne.

Jaz tudi opažam, da se sedaj na veliko promovira ta pistacija. Kar naenkrat. Pa pistacijev tiramisu, pistacijevi rogljički, zdaj pistacijeva čokolada.

Pa kaj ima ta pistacijeva čokolada notr? Rezance?

New Report

Close