Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dubrovnik

Dubrovnik

Z možem bova praznovala obletnico poroke in si bova podarila vikend paket v Dubrovniku. Nočeva organiziranega potovanja preko agencije, pa me zanima ali pozna kdo hotele v Dubrovniku (vsaj 3*) in bi lahko kaj dobrega priporočal in koliko približno stane povratna letalska karta?

LP!
ZZ

večine hotelov sicer ne poznam, ker v Dubrovniku nikoli ne spim v hotelu, se mi je pa v spomin zelo vtisnil hotel Lero, ki je precej dober. Ni sicer ob morju, to boš v Db tudi težko našla:-), ampak sedaj niti ni tako pomembno. Je pa od starega dela oddaljen kakšnih 15 minut hoje in sicer zvečer mimo burbon streeta, kjer je cel kup kafičev in pestro nočno življenje.
Sicer pa je tja najceneje leteti iz Zg, in sicer pazi, ker so jutranji leti za 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cenejši kot dnevni, da pa se karto kupit tudi na internetni strani Zg letališča s kreditno kartico – je zanesljivo, vsaj meni že vrsto let.

Če te še kaj zanima, me kar vprašaj.

Tudi midva sva bila v Leru. In ga lahko samo pohvaliva. Tudi lokacija je super, ful blizu jedra.

No ja, če hočeta bolj nobel praznovanje, mislim, da bo pravi hotel Excelsior-je pa tudi prav pregrešno drag. Jaz sem bila tam pred leti, še pred vojno, bilo je res čudovito, slišala pa sem, da je sedaj še boljše. Glede karte pa je definitivno ceneje leteti iz Zagreba!

New Report

Close