Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek due ruote

due ruote

Škorpjon……. v gume od bičija smo napupmali 2 bara …… pa še bi šlo….. samo a ni to preveč, če pa v avto tolk napumpam? Oštja!! :))))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

hahahahaha sam glej da ti jo ne raznese….ma kaj si si nov bicikl kupla?

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

Ma ne, ni nov….. samo tam na Istrabenzu morš utipkat, kolk barov češ, preden pumpa….. :))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

???????? viš kako gre tehnika naprej….jest imam pa k sreči doma kompresor in če je potrebno kar doma to zrihtam pa nej bo to pr avtu al pa pr biciklu…..sej ne vem če bi na pumpi sploh znala hahahaha

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

Jaz pri svojmu nastavim na pumpi na 1.9 …pa je glih prav, sam je odvisno menda tut od avta.

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

Jaz pa brez kompresorja in brez bencinske črpalke – delam ročno!
In ko vem, da ne morem več, pač neham…..hihi….

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

hahahahaha a nehaš tud če še ni zadost? al najdeš zamenjavo?

Ne… nobene zamenjave!
Ko več ne gre not, neham…..
Čeprav že na pol poti crkavam!

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

Ma sej za avto vem…. ma za biči mi je to malo preveč….. ma mogoče pa ni….
Ko sem se gor vsedla je blo glih tko, kot ko sem ročno pumpala…..
Zdej mam pa biči z ventili kot avto…. pa pumpe take nimam…..:))))

hehe, eh sem use falila…sem razumela, da sprašuješ za avto….;))))

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

A ma ni panike….tudi jaz kdaj nahitro preberem…..:)))))

New Report

Close