duhovna literatura
KAj menite o tovrstni literaturi. mene zelo zanima duhovnost, predvsem človeški značaj in energija, ki je v nas. Žal jo ne znamo uporabljati.
Prosim, če mi lahko kdo priporoči kakšno knjigo, ki je res dobra in govori o energijah – človeški, ki jih ne poznamo. S tem mislil, kakšno duhovno literaturo, ampak da je res dobra, da ni nekaj s čemer hočejo prodat zopet neko novo knjigo.
jaka
Jaz osebno sem bil navdušen nad Richardom Bachom. Prebral sem kar veliko njegovih knjig in vsaka mi je po svoje dala mislit, ter mi zelo razširila obzorja. Poučne, zanimive, simpatične zgodbice, ki razsvetlijo duha. 🙂
Lp, Princ
p.s. Pa seveda tudi Coelho je super … in pa Celestinska prerokba. A must read. 🙂
dodajam še Thomasa Moora in Duše dvojčice… pa Anne in Daniela Meurois-Givaudan s Kroniko odhoda in Devetimi stopnicami.
pa droben utrinek: obuditi spomin srca
korenine s preteklostjo
osvetljeno pot v prihodnost
obuditi spomin srca
tisti, ki boste prebrali katero od predlaganih knjig, boste najbrž zasledili nekje vmes tele vrstice…!
Najbolša knjiga je “Moč zdravilnih rok” Barbare Brennan, ki je doktorirala iz fizike in tudi delala pri NASA.
Pa še dobra knjiga o življenju na drugi strani “Potovanje duš”, Michaela Newtona, ki je doktor psihologije in je diplomiral tudi iz hipnoze. Je pa v tej knjigi zajet le majhen del “onostranstva” in ne more predstavljati celovitega pregleda tega sveta. Jaz sem ga v regresijah raziskal neprimerno več.