Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis duhovna literatura

duhovna literatura

KAj menite o tovrstni literaturi. mene zelo zanima duhovnost, predvsem človeški značaj in energija, ki je v nas. Žal jo ne znamo uporabljati.

Prosim, če mi lahko kdo priporoči kakšno knjigo, ki je res dobra in govori o energijah – človeški, ki jih ne poznamo. S tem mislil, kakšno duhovno literaturo, ampak da je res dobra, da ni nekaj s čemer hočejo prodat zopet neko novo knjigo.

jaka

Jaz sem pred nekaj leti, po priporočilu, v knjižnici dobila knjigo o Edvardu Cayceju. In še danes me zmrazi, ko se spomnim, kaj je lahko delal le s pomočjo misli.
Drugače pa mi je v spominu zelo ostala “Veronika se odloči umreti” od Paula Coehla. Je zelo globoka in ti da mislit.

Zanimiva je Ann Brennan: Roke ki zdravijo..o energiji in naših telesih
o duševnosti pa npr. Joan Borysenko Čudežna preobrazba.

Jaz osebno sem bil navdušen nad Richardom Bachom. Prebral sem kar veliko njegovih knjig in vsaka mi je po svoje dala mislit, ter mi zelo razširila obzorja. Poučne, zanimive, simpatične zgodbice, ki razsvetlijo duha. 🙂

Lp, Princ

p.s. Pa seveda tudi Coelho je super … in pa Celestinska prerokba. A must read. 🙂

preberite kaksno knjigo Louise H. Hay, če vam to tematika všeč

lp

Knjige Carlosa Castanede, vse po vrsti – govorijo o energiji, moči …. Poskušaj prebrati kakšno od njih. Meni so zelo všeč.

Tudi sama se navdušujem nad knjigami Louis Hay (npr.Življenje je tvoje, Telo je tvoje,Meditacije…)
Ukvarja se predvsem z močjo naših misli.

dodajam še Thomasa Moora in Duše dvojčice… pa Anne in Daniela Meurois-Givaudan s Kroniko odhoda in Devetimi stopnicami.

pa droben utrinek: obuditi spomin srca
korenine s preteklostjo
osvetljeno pot v prihodnost
obuditi spomin srca

tisti, ki boste prebrali katero od predlaganih knjig, boste najbrž zasledili nekje vmes tele vrstice…!

Mislim, da je pri nas zelo veliko knjig na temo duhovnost! Pojdi v knjižnjico pa sam poisči kaj te zanima!

Najbolša knjiga je “Moč zdravilnih rok” Barbare Brennan, ki je doktorirala iz fizike in tudi delala pri NASA.
Pa še dobra knjiga o življenju na drugi strani “Potovanje duš”, Michaela Newtona, ki je doktor psihologije in je diplomiral tudi iz hipnoze. Je pa v tej knjigi zajet le majhen del “onostranstva” in ne more predstavljati celovitega pregleda tega sveta. Jaz sem ga v regresijah raziskal neprimerno več.

New Report

Close