Dulcis Caffe-Cene katastrofa!!!
Ma dej ne jamrej, no. Saj vsi vemo, da je obisk slaščičarne postal luksuz v današnjih časih in za takrat, ko ti pade cukr, si pač privošči in vsaj takrat uživaj brez šimfanja! Če ne dalam doma, potem raje plačam za kvaliteto in dober okus, pa še kakšno dobro idejo dobim – pa naj bo to doma ali pa kjerkoli po svetu. Tudi po 6-10 eur mi ni problem dat za kos, če se tako odliočim, da se pocrkljam.
A si delala kdaj doma kakšno dobro , domačo slaščico? Veš, koliko talenta, kreativnosti, dobrih sestavin je treba, da ti uspe?
Mmmm, vi se kar kregajte, samo njihovi makroni (macarons) so pa najboljši v Sloveniji – verjetno večina med vami ne ve, da je izdelava makronov doma mojstrski izpit, kajti to je slaščica, ki jo je najtežje narediti in kar priznavajo še tako zani slavni, preprosti domači in tuji mojstri slaščic!