Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Đuli

Đuli

Evo danes lepo na sončku ena jazz ikona – prav sede na sončni terasi🌞😆

..https://youtu.be/9n-hyA2-FDg?si=z5MBiDKp-mQgNebc..

hvala hvala…saj pravim, ce dobro pomislim, vcasih sem.proti sam da sem proti…what a wonderful day…louis armstrong

tk ti dojde…dan je res lep, naslov pa what a wonderful world hehe

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 10.05.2025 ob 13:20

hvala hvala…saj pravim, ce dobro pomislim, vcasih sem.proti sam da sem proti…what a wonderful day…louis armstrong

A res, včasih si proti, da si proti.. kk gre men to včasih na živce pr men😆😆 pogosto kontriram sam zato, ker lh!

jo…starih navad se ne morem znebiti…res da zadnje leta sem tiho in se ne ubadam vec tk s tem kdo ma prav in kdo…ker nima smisla…dobro tu na forumu se mam obcasen izpad…res je pa tud…da ko vidim da se motim da to priznsm im se opravicim…tako pac je

Julij Cezar, 10.05.2025 ob 13:28

jo…starih navad se ne morem znebiti…res da zadnje leta sem tiho in se ne ubadam vec tk s tem kdo ma prav in kdo…ker nima smisla…dobro tu na forumu se mam obcasen izpad…res je pa tud…da ko vidim da se motim da to priznsm im se opravicim…tako pac je

Baje se tk celo življenje učimo, vprašanje pa bolj, kok se naučimo😉

crazyfrog, 10.05.2025 ob 14:19

Baje se tk celo življenje učimo, vprašanje pa bolj, kok se naučimo😉

nekako se ucimo kot cigan ki je ucil konja stradat….glih se fajn naucimo pa gremo na drug svet….se spet ucit  hehe…al pa ponavljat razred tu ce ti je reinkarnacija blizje…dans sem se naucil da mi jetud jazz vsec ….

Julij Cezar, 10.05.2025 ob 14:59

nekako se ucimo kot cigan ki je ucil konja stradat….glih se fajn naucimo pa gremo na drug svet….se spet ucit  hehe…al pa ponavljat razred tu ce ti je reinkarnacija blizje…dans sem se naucil da mi jetud jazz vsec ….

Se ne omejujem in tud ne obremenjujem s tem, kaj bo ko bo in kak bo. Trdno verjamem, da bi vedla,če bi morala vedet. In da bom zvedla, ko bo čas zato. Do takrat pa živim kot živim in se sprejemam tud na manj lepe dni.😆

crazyfrog, 10.05.2025 ob 15:38

Se ne omejujem in tud ne obremenjujem s tem, kaj bo ko bo in kak bo. Trdno verjamem, da bi vedla,če bi morala vedet. In da bom zvedla, ko bo čas zato. Do takrat pa živim kot živim in se sprejemam tud na manj lepe dni.😆

tudi to drzi kar pravis…vse ob svojem casu

Julij Cezar, 10.05.2025 ob 16:50

tudi to drzi kar pravis…vse ob svojem casu

Me je trenutno bolj strah živet🙈

crazyfrog, 10.05.2025 ob 17:39

Me je trenutno bolj strah živet🙈

strah te je zivet?..žabja molitev pomaga in premaga strah.

Julij Cezar, 10.05.2025 ob 19:37

strah te je zivet?..žabja molitev pomaga in premaga strah.

Ma ne.. ni panike. Sam pč pravim mnj me skrbi kaj bo potem, ko bo konc al krkol že,kot pa laj je zdaj tu, na tem planetu, glede na vse kr se dogaja. In ne znam žabje molitve. Mali mi je danes razlagal o mavrični lepi žabici.. zaključil pa, da nikol neb biu žaba, ker bi ga potem avto povozil.

crazyfrog, 10.05.2025 ob 19:40

Ma ne.. ni panike. Sam pč pravim mnj me skrbi kaj bo potem, ko bo konc al krkol že,kot pa laj je zdaj tu, na tem planetu, glede na vse kr se dogaja. In ne znam žabje molitve. Mali mi je danes razlagal o mavrični lepi žabici.. zaključil pa, da nikol neb biu žaba, ker bi ga potem avto povozil.

mali je praktik…gleda prakticno da je zivljenje zabe nevarno ko gre cez cesto….pa se  niti do štorkel nisva prisla….anthony de mello …zabja molitev hehe…ce pa ti zmolis kak ocenas in zdravo marijo za mir pa tud ne skodi…nima se smisla obremenjevati s stvarmi ki jih ne moremo spremeniti…pa tud..nikoli ni tak slabo…..da ne more bit se slabse

poisci od Stinga pesem Russians….relevantna 40 let nazaj kot danes..

De mello sm pogledala o kom govoriš, to bi blo pa fajn kaj prebrat.. sting lepo.. sam danes sm pa bolj za melodično pozitivo😆 mja seveda se nima smisla obremenjevat, saj vedet to ni težko. Sam dejansko kdaj sprejet nekaj, zna bit pa res včasih zateglo.

..https://youtu.be/9WRFDy5KWwQ?si=_4pt-Rpd7pnOLzbI..

pol pa naj bo gary moore ….still got the blues…

Julij Cezar, 11.05.2025 ob 09:51

pol pa naj bo gary moore ….still got the blues…

..https://youtu.be/s4OIzHcb_Yw?si=irNLXEqKUHQJsLdi..

😆 Iz ene skrajnosti v drugo.

Žabica, ko sem razglasila, da me je Modri vrag razočaral in da opažam, da je Julij boljši moški od njega, si se ti takoj obesila nanj.

Zakaj to počneš, zakaj se vedno zagledaš v moške, ki sem jih jaz prva opazila? Rada pobiraš ostanke?

To je žensko ime.

Modremu se mora mešati ob branju tem kjer se žabica pohotno obeša na druge desce. Zadnjič je lojdu pošiljala srčke, tukaj skače za julčkom, še darčku lepo piše.

Žabica ima tolko descov kot modri smrdljivih neopranih parov nogavic pod posteljo.

O o nove ljubezni na obzorju.

crazyfrog, 11.05.2025 ob 12:47

..https://youtu.be/s4OIzHcb_Yw?si=irNLXEqKUHQJsLdi..

😆 Iz ene skrajnosti v drugo.

poslusaj…the pretenders…angel of the morning   in starship…nothing gona stop us now…..drugace pa moram priznati….to skakanje iz ene skrajnosti v drugo…kako poznano mi je to ….

potem pa….zelena agenda dalec pred zeleno agendo….beds are burning midnight oil….ali whatever you want….status quo

george thorogood and the destroyers….gear jammer

Paaa zaaakaaaaj??? Mi ne prilepiš linka do komada in bi mi blo lažje🧐🧐😖🤣 na fonu tipkam in težje kr zavihek odprem😆

New Report

Close