Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Đuli jung

Đuli jung

Sm pogledala o jungu in njegovem odnosu do boga. Mislim, da se je jung reinkarniral vame😁

Odgovor na objavo uporabnika
crazyfrog, 05.06.2025 ob 21:07

Sm pogledala o jungu in njegovem odnosu do boga. Mislim, da se je jung reinkarniral vame😁

Po pozdrrravljena, pri prijateljica. Žaaaaal morrram po-povedati… d da mee jee za-zadela moožganska kap. Zaato se malo težžžje izražam. Prrrosim za razum razumevanje.

Frrreda

🧓, 05.06.2025 ob 21:20

Po pozdrrravljena, pri prijateljica. Žaaaaal morrram po-povedati… d da mee jee za-zadela moožganska kap. Zaato se malo težžžje izražam. Prrrosim za razum razumevanje.

Frrreda

Že petič?

crazyfrog, 05.06.2025 ob 21:22

Že petič?

Pr pr prviččččč.

Bo booooom se kmal pozdrrravla z zeli zeliščii. S travnka.

Vseeno ti želim povedati, daa sem v

in bi ti radda zaželela lep večer in leepe sanje. Fejst punca si. Lepo bodi.

Lahk noč

Frrrrrrrrreda

you are one lucky frog hehe…pred zaprtimi vrati cerkve stoji moz in joce…do njega stopi Jezus in ga vprasa zakaj joce…pa mu rece…notri je maša in me ne pustijo not, ven so me zaklenili ker sem gresnik…in mu rece jezus..in ti joces?mene ne spustijo v svoja srca…

🧓, 05.06.2025 ob 21:33

Pr pr prviččččč.

Bo booooom se kmal pozdrrravla z zeli zeliščii. S travnka.

Vseeno ti želim povedati, daa sem v

in bi ti radda zaželela lep večer in leepe sanje. Fejst punca si. Lepo bodi.

Lahk noč

Frrrrrrrrreda

Ja hvala. Teb tut. Kurkumo jej.

Julij Cezar, 05.06.2025 ob 21:36

you are one lucky frog hehe…pred zaprtimi vrati cerkve stoji moz in joce…do njega stopi Jezus in ga vprasa zakaj joce…pa mu rece…notri je maša in me ne pustijo not, ven so me zaklenili ker sem gresnik…in mu rece jezus..in ti joces?mene ne spustijo v svoja srca…

Sj ga v želodec, ko jemo “kristusovo telo”, ki se daruje za nas.

JULIJ CEZAR, se bojiš soočiti s tem od česar bi raje pogled obrnil stran. Pa saj vemo da vam katolikom resnicoljubnost ni ravno ena glavnih lastnosti.

Julij kar si naredil, ko si zadnjič branil cerkev glede tako problematične zadeve kot je inkvizicija je tisočkrat huje, kot če bi zanikal kontracijska taborišča in holokaust, ki so ga nacisti storili nad tistimi, ki so jih imeli za manjvredne! Tisočkrat huje.

In to zato, ker se ne gre koliko ljudi je pomrlo, ampak se gre za to, kar so z njimi počeli. Ampak izmeček psihopatski itak ne razumeš o čemu govorim.

Govorimo o temu, da so katoliki ubijali tako, da presegajo celo turke. Sežig človeka je bil daleč najmilejša smrt. Poleg sežiga, je bila najmanj mučna smrt to, da so človeka zaprli v kad kjer je gledala le glava ven, mu namazali obraz z medom, da so mu insekti jedli kožo dol z obraza do lobanje, vmes pa so ga hranili in mu dajali za piti, da je človek sral in scal in segnil v svojem sranju.

In če je bilo to najbolj milo kar je delala tvoja prokleta pofukana svinjska katoliška cerkev, ker je bilo vse ostalo mnogo hujše, potem vemo, da govorimo o največjem zlu, ki je kadarkoli stopalo po tej zemlji.

In da ti to braniš, potem si izmeček vseh izmečkov. Gnusnoba in sranje od človeka.

Ker vsi ki si jih naštel se ne morejo primerjati s tem, niti turki ki so ljudi žive na kole natikali ne.

Se vidi kakšna budala si, nič čudnega, da si rusofil, ki podpira svoje Ruse, ki lastne 18 letne vojake pobijajo, če so ranjeni, da hitro dobijo zamenjavo. Ti mali gnoj, vedno na strani zla in največje gnusnobe. Če grejo izmečki tvoje sorte v raj, potem je raj gnusen kraj.

Vedno se zgovarjaš na druge. Vedno ko se omeni Ruse, ti začneš omenjati kaj so drugi počeli. Tako kot si gnoj strahopeten, vedno ko si v svojem življenju naredil kaj narobe, se zgovarjal na druge kaj oni počnejo narobe. Vedno so bili vsi drugi vse krivi, zato pa si končal sam, kot en osamljen impotenten izmeček. In tako je tudi prav.

In še enkrat, ne to koliko ljudi so pobili, ampak to kar so počeli z ljudmi, dokazuje, da je tvoja pofukana katoliška cerkev največje zlo, ki je kadarkoli hodilo po zemlji. Še Hitler je najbolj nedolžen angelček v primerjavi z tvojo usrano katoliško cerkvijo. In potem boš dopuščal, da se Hitlerja kritizira, največjega zla ki je kadarkoli hodilo po zemljini obli pa ne! Pajade.

Koki kaj moraš? Moraš lajat v moji temi? Pa praviš, da boš dober .. do mene.. 🥺

crazyfrog, 05.06.2025 ob 21:48

Koki kaj moraš? Moraš lajat v moji temi? Pa praviš, da boš dober .. do mene.. 🥺

Sej do tebe sem 🥀🌺🌻🪻🪷🏵️🥰

💃😁

crazyfrog, 05.06.2025 ob 21:54

💃😁

🤡🤧

Kako ti je všeč oblikovna podoba mojega vzdevka? (mislim da se je bom pogosteje držal)

kura…bom kratek…od kar vem hodim v cerkev, se nikoli in res nikoli nisem v cerkvi slisal kaj slabega, tako da…ti ne locis stvari…ne locis nauka katoliske cerkve od politike…to je vse…cerkev v domacem kraju je nekaj najlepsega kar sem videl v zivljenju…daje mir, spokojnos vero in upanje v vecno zivljenje

crazyfrog, 05.06.2025 ob 21:40

Sj ga v želodec, ko jemo “kristusovo telo”, ki se daruje za nas.

dobro zdaj se mal norcujes …

drugac pa jsz ne hodimk spovedi in po odvezo…nazadnje sem bil pri spovedi v međugorju …si obiskala međugorje?

Julij Cezar, 05.06.2025 ob 21:59

kura…bom kratek…od kar vem hodim v cerkev, se nikoli in res nikoli nisem v cerkvi slisal kaj slabega, tako da…ti ne locis stvari…ne locis nauka katoliske cerkve od politike…to je vse…cerkev v domacem kraju je nekaj najlepsega kar sem videl v zivljenju…daje mir, spokojnos vero in upanje v vecno zivljenje

Opa JULIJ, ne zgovarjaj se ven.

Poglej, naj te presenetim med mojimi najljubšimi filmi so na vrhu takšni, ki imajo v sebi globoko vsidrano krščansko sporočilo. Celo film, ki ga je Vatikan proglasil za najboljši film o Jezusu je med mojimi najljubšimi.

Toda zelo dvomim, da bi ti lahko poznal te filme, saj mi ne deluješ kot nekdo, ki bi kaj vedel o umetnosti.

Toda ti si branil cerkev – INSTITUCIJO!!!

Si se dovolj jasno izrazil, vtako da ne vleci se zdaj ven.

Tema je bila o inkviziciji(najhujšemu zlu ki je obstajalo na zemlji) in ti si se jezno oglasil, da si branil cerkev. Da jo naj pustimo primiru(o INSTITUCIJI si govoril!!! ) in začel preusmerjati pozornost na druge, češ kaj so pa drugi počeli, kot da bi zato bila krivda rkc kaj manjša.

kura…ker nisi pogledal cross of iron se nimava kaj menit….ne.locis osnov in pojma nimas o katoliski veri in sveti katoliski cerkvi

kura…najvecje zlo na zemlji ni cerkev, ni inkvizicija, niso rusi, niti ukrajinci niti trump….najvecje zlo si ti…ego…otresi se jaza…in postani clovek

Julij Cezar, 05.06.2025 ob 22:11

kura…ker nisi pogledal cross of iron se nimava kaj menit….ne.locis osnov in pojma nimas o katoliski veri in sveti katoliski cerkvi

Julij Cezar, 05.06.2025 ob 22:14

kura…najvecje zlo na zemlji ni cerkev, ni inkvizicija, niso rusi, niti ukrajinci niti trump….najvecje zlo si ti…ego…otresi se jaza…in postani clovek

Človek ti si hinavec.

Vedno obrneš vse tako, da nisi ti nikoli nič kriv. Ali pa tako, da so vedno drugi krivi bolj. Dobro sem te opisal v komentarju zgoraj.

Tisočkrat trdiš da biseksualnost ne obstaja. Potem pa si zadnjič pisal, da ti nisi tega nikoli izjavil. Pišeš, da Musarjeva nikoli ne bo postale predsednica, ko pa postane, pa pišeš, da tega nikoli nisi pisal.

Besno pišeš, da se naj Ukrajino zravna z zemljo, naslednjič se lažeš, da si govoril le o neki književni prispodobi.

Zadnjič si branil institucijo, zdaj se zgovarjaš, da ti je zgolj do krščanskega nauka.

Kaj bo šele bilo, če bo Rusija izgubila in se zasrala celemu svetu in bojo še Rusi zasovražili Putina, kako da je zaribal. Takrat boš pisal kako nikoli nisi podpiral ruskih dejanj, kako si Putina vedno preziral, da nikoli nisi podpiral ruskega nasilja in da smo te vsi narobe razumeli.

To je tvoj gnusen pritlehen način delovanja zaradi katerega človek ne more čutiti nobenega spoštovanja do tebe.

Koki🫧🧽🧊🩵💦, 05.06.2025 ob 23:32

Človek ti si hinavec.

Vedno obrneš vse tako, da nisi ti nikoli nič kriv. Ali pa tako, da so vedno drugi krivi bolj. Dobro sem te opisal v komentarju zgoraj.

Tisočkrat trdiš da biseksualnost ne obstaja. Potem pa si zadnjič pisal, da ti nisi tega nikoli izjavil. Pišeš, da Musarjeva nikoli ne bo postale predsednica, ko pa postane, pa pišeš, da tega nikoli nisi pisal.

Besno pišeš, da se naj Ukrajino zravna z zemljo, naslednjič se lažeš, da si govoril le o neki književni prispodobi.

Zadnjič si branil institucijo, zdaj se zgovarjaš, da ti je zgolj do krščanskega nauka.

Kaj bo šele bilo, če bo Rusija izgubila in se zasrala celemu svetu in bojo še Rusi zasovražili Putina, kako da je zaribal. Takrat boš pisal kako nikoli nisi podpiral ruskih dejanj, kako si Putina vedno preziral, da nikoli nisi podpiral ruskega nasilja in da smo te vsi narobe razumeli.

To je tvoj gnusen pritlehen način delovanja zaradi katerega človek ne more čutiti nobenega spoštovanja do tebe.

kriv?kriv cesa? kriv sem morda edino tega da se trudim tebe nauciti razumevanja besedila….nic od tega kar ti ocitas nisem zapisal….to je vse…in se zadnjic…ti imas tezavo z razumevanjem …cerkev kot institucija podvrzena trenutnim politicnim vplivom  iz tega tudi izhaja inkvizicija kj je produkt takratnih posvetnih oblasti zlizanih z cerkveno oblastjo in katolisko vero…institucija in vera nimata nic skupnega….pokvarjenost inkvizicije se lahko meri z trenutno politicno oblastjo v evropi in sloveniji, nacin kako su je inkvizicija podrejala ljudi in kako si drzavne institucije skozi pol agresivni uradniski in pravni aparat ter z agresivnim policijskim aparatom podrejajo ljudi je nagnusen…luka mesec, janez jansa, golob, maljevec…v drugih casih so osebe s taksnni persono mucili  trgali in sezigali ljudi…perverzno a resnicno

ker je dvoumno napisano…ljudje z osebnimi karateristikami kot so mesec, jansa, maljevec, golob bi v drugih casih brez tezav mucili, zzapirali in zazigali ljudi….meenda bos vsaj to razumel el kurava

Koki vseeno ni to lepo, da mi prideš v temo, ki jo odprem eni osebi, lajat nanjo. Kot freda si lepo pozdravil, pol si pa padu v to svojo js mam prav držo.

Đuli nism bla, ker me noben ni peljal. Res babi je vozila vnuke, pa je prej umrla predno sem bla js na vrsto. Jah vlko žlahto mam. Se pa strinjam to o instituciji in veri kot taki. In moje norčevanje gre izključno samo na institucionaloziran del. Sj pravim men je Bog blizu na način kot o božjem razlaga Jung. Ostalo pa vidim kot izkoriščanje.

crazyfrog, 06.06.2025 ob 06:25

Koki vseeno ni to lepo, da mi prideš v temo, ki jo odprem eni osebi, lajat nanjo. Kot freda si lepo pozdravil, pol si pa padu v to svojo js mam prav držo.

Đuli nism bla, ker me noben ni peljal. Res babi je vozila vnuke, pa je prej umrla predno sem bla js na vrsto. Jah vlko žlahto mam. Se pa strinjam to o instituciji in veri kot taki. In moje norčevanje gre izključno samo na institucionaloziran del. Sj pravim men je Bog blizu na način kot o božjem razlaga Jung. Ostalo pa vidim kot izkoriščanje.

Res ni lepo. Ampak kaj češ, Freda je prijazna intiteta, jaz sem popadljiv.

Še posebaj ratam popadljiv, ko zaznam sprenevedanje. Sprenevedanja ne prensem. Če naprimer jaz napišem “Nataša Pirc M., ne bo nikoli postala predsednica Slovenije” , je to nedvoumna, jasna, jedernata in direktna trditev. Absurd je, da se grem pozneje, ko postane prrdsednica lagati, da tega nisem nikoli pisal. Samo primer.

In mimogrede še enkrat, kako se ti zdi da se mi poda vizualna podoba mojega vzdevka zgoraj? 😁 Bi se je mogel držati?

Julij Cezar, 06.06.2025 ob 05:50

kriv?kriv cesa? kriv sem morda edino tega da se trudim tebe nauciti razumevanja besedila….nic od tega kar ti ocitas nisem zapisal….to je vse…in se zadnjic…ti imas tezavo z razumevanjem …cerkev kot institucija podvrzena trenutnim politicnim vplivom  iz tega tudi izhaja inkvizicija kj je produkt takratnih posvetnih oblasti zlizanih z cerkveno oblastjo in katolisko vero…institucija in vera nimata nic skupnega….pokvarjenost inkvizicije se lahko meri z trenutno politicno oblastjo v evropi in sloveniji, nacin kako su je inkvizicija podrejala ljudi in kako si drzavne institucije skozi pol agresivni uradniski in pravni aparat ter z agresivnim policijskim aparatom podrejajo ljudi je nagnusen…luka mesec, janez jansa, golob, maljevec…v drugih casih so osebe s taksnni persono mucili  trgali in sezigali ljudi…perverzno a resnicno

“JULIJ CEZAR”,

torej če Rusija pogrne in se ta “specialna vojaška operacija” nakoncu izkaže kot najhujši udarec za Rusijo v zadnjih desetletjih…

No hipotetično, če bo razplet nakoncu bil katastrofalen za Rusijo…

Ti boš torej takrat pisal kako si vedno podpiral Ukrajino, kako si vedno preziral Putina, da smo te vsi narobe razumeli, ko smo mislili, da si podpiral Rusko agresijo…?

Glede na do sedaj videno, lahko to pričakujemo.

To je babje ime. Nej za deca.

Ma vse s komer se menim drkaš.. je pa tk pr neverbalni komunikaciji, da zrt tona in mimike kmot pride do različnega tolmačenja. Tut če je teb nekaj dobesedno. Če nekomu napišem rada te imam😆 je lh to resno in zrt prisotne sramežljivosti smejko poleg. Rada te imam😆 lh je to čist kao ane in zato še smejko poleg.. rada te imam😆 like noot🙈ni tona ni pogleda ni mimike.. pa ti si nasplošno oseba, ki dojema drugače. Vsaj od mene. Zato pa rabiš pogosto kričat, debelit črke in vse.. ker glej vedno izhajamo iz sebe in teb ni jasno, pogosto ne.

Vzdevek je men ok. Js sm tk za te “otročje” fore in 🤷😵‍💫☺️😱😝♥️🤹😘😋😉🙈🥺🥳🌞🍀 emooje!!!

New Report

Close