Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Đuli jung

Đuli jung

Odgovor na objavo uporabnika
K🥚K🥚ŠI 🍳🫠, 06.06.2025 ob 08:07

Julij Cezar, 06.06.2025 ob 05:50

Koki🫧🧽🧊🩵💦, 05.06.2025 ob 23:32

Julij Cezar, 05.06.2025 ob 22:11

kura…ker nisi pogledal cross of iron se nimava kaj menit….ne.locis osnov in pojma nimas o katoliski veri in sveti katoliski cerkvi

Julij Cezar, 05.06.2025 ob 22:14

kura…najvecje zlo na zemlji ni cerkev, ni inkvizicija, niso rusi, niti ukrajinci niti trump….najvecje zlo si ti…ego…otresi se jaza…in postani clovek

Človek ti si hinavec.

Vedno obrneš vse tako, da nisi ti nikoli nič kriv. Ali pa tako, da so vedno drugi krivi bolj. Dobro sem te opisal v komentarju zgoraj.

Tisočkrat trdiš da biseksualnost ne obstaja. Potem pa si zadnjič pisal, da ti nisi tega nikoli izjavil. Pišeš, da Musarjeva nikoli ne bo postale predsednica, ko pa postane, pa pišeš, da tega nikoli nisi pisal.

Besno pišeš, da se naj Ukrajino zravna z zemljo, naslednjič se lažeš, da si govoril le o neki književni prispodobi.

Zadnjič si branil institucijo, zdaj se zgovarjaš, da ti je zgolj do krščanskega nauka.

Kaj bo šele bilo, če bo Rusija izgubila in se zasrala celemu svetu in bojo še Rusi zasovražili Putina, kako da je zaribal. Takrat boš pisal kako nikoli nisi podpiral ruskih dejanj, kako si Putina vedno preziral, da nikoli nisi podpiral ruskega nasilja in da smo te vsi narobe razumeli.

To je tvoj gnusen pritlehen način delovanja zaradi katerega človek ne more čutiti nobenega spoštovanja do tebe.

kriv?kriv cesa? kriv sem morda edino tega da se trudim tebe nauciti razumevanja besedila….nic od tega kar ti ocitas nisem zapisal….to je vse…in se zadnjic…ti imas tezavo z razumevanjem …cerkev kot institucija podvrzena trenutnim politicnim vplivom  iz tega tudi izhaja inkvizicija kj je produkt takratnih posvetnih oblasti zlizanih z cerkveno oblastjo in katolisko vero…institucija in vera nimata nic skupnega….pokvarjenost inkvizicije se lahko meri z trenutno politicno oblastjo v evropi in sloveniji, nacin kako su je inkvizicija podrejala ljudi in kako si drzavne institucije skozi pol agresivni uradniski in pravni aparat ter z agresivnim policijskim aparatom podrejajo ljudi je nagnusen…luka mesec, janez jansa, golob, maljevec…v drugih casih so osebe s taksnni persono mucili  trgali in sezigali ljudi…perverzno a resnicno

“JULIJ CEZAR”,

torej če Rusija pogrne in se ta “specialna vojaška operacija” nakoncu izkaže kot najhujši udarec za Rusijo v zadnjih desetletjih…

No hipotetično, če bo razplet nakoncu bil katastrofalen za Rusijo…

Ti boš torej takrat pisal kako si vedno podpiral Ukrajino, kako si vedno preziral Putina, da smo te vsi narobe razumeli, ko smo mislili, da si podpiral Rusko agresijo…?

Glede na do sedaj videno, lahko to pričakujemo.

kura…dejstvo je da si lažnivec in da pises stvari ki jih nikoli nisem zapisal….ko mi bos pokazal zapis kjer sem negiral da sem rekel da musarca ne bo predsednica se lahko pogovarjava naprej do takrat pa fuck off…res sem zapisal pred volitvami da musarca ne bo izvoljena, in to veckrat nikoli pa nisem zapisal  da to zanikam…taki da…na plano z zapisom…samo zapisi kjer si ti pisal pod nikom julij cezar ne stejejo da sva si na jasnem…ker tudi to si pocel…zdaj pa piss off kura

Julij Cezar, 06.06.2025 ob 16:57

kura…dejstvo je da si lažnivec in da pises stvari ki jih nikoli nisem zapisal….ko mi bos pokazal zapis kjer sem negiral da sem rekel da musarca ne bo predsednica se lahko pogovarjava naprej do takrat pa fuck off…res sem zapisal pred volitvami da musarca ne bo izvoljena, in to veckrat nikoli pa nisem zapisal  da to zanikam…taki da…na plano z zapisom…samo zapisi kjer si ti pisal pod nikom julij cezar ne stejejo da sva si na jasnem…ker tudi to si pocel…zdaj pa piss off kura

Pa ne morem verjeti… 😵‍💫😫

A si ti samo prizadet, ali si tudi resno zabit?

Ker človek težko prebavi tako glupost.

Nič čudnega, da si ostal sam in nikogar nimaš.

Zdaj trdiš, da si večkrat preden je zasedla predsedniški položaj zapisal, da ne bo izvoljena. IN DA NIKOLI NISI ZANIKAL TEH ZAPISOV.

Pred meseci PA SI PISAL POPOLNOMA OBRATNO!!!

Da nisi ti nikoli trdil, da MUSARJEVA, ne bo izvoljena. Ko sem ti omenjal, da si meni osebno pisal, da MUSARJEVA nima nobene možnosti za izvolitev, si me označil za LAŽNIVCA.

Tako kot zdaj, samo da zdaj sem pa lažnivec, ker trdim, da si pred časom zanikal, da si trdil, da ne bo izvoljena(zdaj pa se kar naenkrat te svoje trditve čudežno spomniš) .

Torej v vsakem primeru sem lažnivec, pa naj rečem, da si nekaj trdil, ali pa če rečem, da nečesa nisi trdil.

Čisto si počen v glavo.

Isto se boš zmišljeval in zgovarjal glede Rusije, če ji ne bo uspela “posebna vojaška operacija”.

Torej kako se lahko s takim debilom, kot si ti sploh resno pogovarja?

Kot pravim, NI ČUDNO, DA SI OSTAL SAM. Ker nihče ne bi zdržal ob takmu usekancu, vsaki ženski bi popustili živci.

Zmešano Kuro trga psiha na prafaktorje. Ne bo več dolgo.

Koki🚪🛏️🛋️📺🪑🪟, 07.06.2025 ob 02:55

Pa ne morem verjeti… 😵‍💫😫

A si ti samo prizadet, ali si tudi resno zabit?

Ker človek težko prebavi tako glupost.

Nič čudnega, da si ostal sam in nikogar nimaš.

Zdaj trdiš, da si večkrat preden je zasedla predsedniški položaj zapisal, da ne bo izvoljena. IN DA NIKOLI NISI ZANIKAL TEH ZAPISOV.

Pred meseci PA SI PISAL POPOLNOMA OBRATNO!!!

Da nisi ti nikoli trdil, da MUSARJEVA, ne bo izvoljena. Ko sem ti omenjal, da si meni osebno pisal, da MUSARJEVA nima nobene možnosti za izvolitev, si me označil za LAŽNIVCA.

Tako kot zdaj, samo da zdaj sem pa lažnivec, ker trdim, da si pred časom zanikal, da si trdil, da ne bo izvoljena(zdaj pa se kar naenkrat te svoje trditve čudežno spomniš) .

Torej v vsakem primeru sem lažnivec, pa naj rečem, da si nekaj trdil, ali pa če rečem, da nečesa nisi trdil.

Čisto si počen v glavo.

Isto se boš zmišljeval in zgovarjal glede Rusije, če ji ne bo uspela “posebna vojaška operacija”.

Torej kako se lahko s takim debilom, kot si ti sploh resno pogovarja?

Kot pravim, NI ČUDNO, DA SI OSTAL SAM. Ker nihče ne bi zdržal ob takmu usekancu, vsaki ženski bi popustili živci.

Đuli je men full v redu za pogovor. O marsičem ma neko mnenje, ki ga lah oblikuje izzven družbeno utečenih okvirjev. Pa dobr okus za muzko ma. S tako osebo lh že sam zrt poslušanja muzke presediš ure skup.in pazi zdaj predno me spet napadeš, zrt mnenja, ki ga imam, ker to, da te sprejemam ni brezmejno, raje naj nastopi freda.  Prijeten dan, danes bo vroče

kura…Bog ti naj da zdravja ce ti ni dal pameti in razmevanja zapisanega…..ko bi le ti vedel da je najmocnejsi clovek ki sam stoji….potem pa vcasih slisim…kako moz in zena podpirata drug drugega….in taki imas dva invalida ki se podpirata…pade en in nato pade se drugi….jsz pa…hvalezen sem Bogu da sem kot sem…zdaj pa kura…prosim da ne lazes vec in da dokazes svoje trditve z zapisi…bo slo?

crazyfrog, 07.06.2025 ob 06:50

Đuli je men full v redu za pogovor. O marsičem ma neko mnenje, ki ga lah oblikuje izzven družbeno utečenih okvirjev. Pa dobr okus za muzko ma. S tako osebo lh že sam zrt poslušanja muzke presediš ure skup.in pazi zdaj predno me spet napadeš, zrt mnenja, ki ga imam, ker to, da te sprejemam ni brezmejno, raje naj nastopi freda.  Prijeten dan, danes bo vroče

res me ni kaj prida imam pa svoje svetle tocke in tu se moram strinjati s tabo….seveda tudi ti nisi popolna….si pa zelo blizu hehe..uzivaj v toplini dneva se naprej

Julij Cezar, 07.06.2025 ob 11:05

kura…Bog ti naj da zdravja ce ti ni dal pameti in razmevanja zapisanega…..ko bi le ti vedel da je najmocnejsi clovek ki sam stoji….potem pa vcasih slisim…kako moz in zena podpirata drug drugega….in taki imas dva invalida ki se podpirata…pade en in nato pade se drugi….jsz pa…hvalezen sem Bogu da sem kot sem…zdaj pa kura…prosim da ne lazes vec in da dokazes svoje trditve z zapisi…bo slo?

In če dokažem svoje trditve z zapisi bo kaj? 🙂

Kaj se bo posebnega zgodilo?

Boš priznal, da si dementen butec z nizkim IQ, ki mu ni jasno kaj govori in piše?

Ali boš pa kot strahopetec pobegnil in se skril?

Defektni kurjek je huj od vseh parazitov. To se kar vrine in prisesa v temo.

Koki🧶🪩🧶🪩🧶, 07.06.2025 ob 11:26

In če dokažem svoje trditve z zapisi bo kaj? 🙂

Kaj se bo posebnega zgodilo?

Boš priznal, da si dementen butec z nizkim IQ, ki mu ni jasno kaj govori in piše?

Ali boš pa kot strahopetec pobegnil in se skril?

prvo prilepi ….sam te opozzarjam…ker si ze tudi ti pisaril pod vzdevkom julij cezar tiste budalastine ne veljajo…bo slo zdaj?hehe

Julij Cezar, 07.06.2025 ob 11:45

prvo prilepi ….sam te opozzarjam…ker si ze tudi ti pisaril pod vzdevkom julij cezar tiste budalastine ne veljajo…bo slo zdaj?hehe

In jaz naj iščem zdaj.

Daj, ti nikoli ne boš priznal.

Zato pa so te kretena vsi zapustili, ker noben ni zdržal ob takemu težaku. Verjetno si še domišljaš, da so bili krivični.

Pametno. Jim dam prav.

A če bo slučajno Rusija pogrnila na celi črti, boš tudi ugotovil, da ti sploh nisi vsega tega glede Rusije pisal in da ti je zdaj ta tri leta, ko te ni na MON-u nek trol vzdevek kradel?

Julij Cezar, 07.06.2025 ob 11:13

res me ni kaj prida imam pa svoje svetle tocke in tu se moram strinjati s tabo….seveda tudi ti nisi popolna….si pa zelo blizu hehe..uzivaj v toplini dneva se naprej

Popolnost ni nekaj po čemur bi kadar kol strmela😁 pr seb ne gledam na svetle ali temne točke. Vse so nujn sestavni del. Včasih kako sestavino poljubno predrugačim.

Koki🐔, 07.06.2025 ob 11:55

In jaz naj iščem zdaj.

Daj, ti nikoli ne boš priznal.

Zato pa so te kretena vsi zapustili, ker noben ni zdržal ob takemu težaku. Verjetno si še domišljaš, da so bili krivični.

Pametno. Jim dam prav.

A če bo slučajno Rusija pogrnila na celi črti, boš tudi ugotovil, da ti sploh nisi vsega tega glede Rusije pisal in da ti je zdaj ta tri leta, ko te ni na MON-u nek trol vzdevek kradel?

tocno ti pizda vsekana…išči…na tebi je dokazno breme…ti obtožujes in ti moras dokazati….drugace bos dokazal le kar ze vem…da si laznivec….rusi so zate gospodje kura, narod z vrhunskimi umetniki, znanstveniki, ….ce bog da kmalu obiscem rusijo…

crazyfrog, 07.06.2025 ob 12:32

Popolnost ni nekaj po čemur bi kadar kol strmela😁 pr seb ne gledam na svetle ali temne točke. Vse so nujn sestavni del. Včasih kako sestavino poljubno predrugačim.

ne pravim da strmis …mark knopfler…what is it….drugace pa…cd se nis bla…obisci posestvo Mala Rosa Zgornji Petrovci…mislum da ti bo vsec

Julij Cezar, 07.06.2025 ob 13:03

ne pravim da strmis …mark knopfler…what is it….drugace pa…cd se nis bla…obisci posestvo Mala Rosa Zgornji Petrovci…mislum da ti bo vsec

Zelo lepo deluje♥️ nanino hišo poznaš? Tam smo bli na poroki lani.. tut lepo.

Julij Cezar, 07.06.2025 ob 12:48

tocno ti pizda vsekana…išči…na tebi je dokazno breme…ti obtožujes in ti moras dokazati….drugace bos dokazal le kar ze vem…da si laznivec….rusi so zate gospodje kura, narod z vrhunskimi umetniki, znanstveniki, ….ce bog da kmalu obiscem rusijo…

No in če bo Rusija propadla pri svojih namenih in bojo Putina vsi Rusi sovražili boš tudi ti popolnoma obrnil ploščo in pisal sem gor kako ga nikoli nisi maral. A ne? 😊

In ja, če ti dokažem, kaj bo pol?

Ne mi reči, če bo jasno, da si to ti, da boš priznal napako ali se opravičil? 🙂

Tega pomoje še nikoli v življenju nisi storil, nisi sposoben tega. (zato te vsi poznajo kot težaka in si ostal sam)

crazyfrog, 07.06.2025 ob 13:14

Zelo lepo deluje♥️ nanino hišo poznaš? Tam smo bli na poroki lani.. tut lepo.

ne poznam…lepo zgleda…zanimivo da dem kar dostkrat v konjicah pa se nisem zasledil nanine hise…konjice so lepe in zrihtane…pa na avtobusni majo dober sladoled…kr tk za info

Koki🐔, 07.06.2025 ob 13:38

No in če bo Rusija propadla pri svojih namenih in bojo Putina vsi Rusi sovražili boš tudi ti popolnoma obrnil ploščo in pisal sem gor kako ga nikoli nisi maral. A ne? 😊

In ja, če ti dokažem, kaj bo pol?

Ne mi reči, če bo jasno, da si to ti, da boš priznal napako ali se opravičil? 🙂

Tega pomoje še nikoli v življenju nisi storil, nisi sposoben tega. (zato te vsi poznajo kot težaka in si ostal sam)

prvi odstavek…bili živi i videli….drugi…privleci zapise…tretji…nikoli mi ni bolo tezko priznati lastnih zmot ali da ne vem cesar ne vem…cetri…kdo tocno je mene zapustil?mi lahko razlozis kdo me je zapustil?

Julij Cezar, 07.06.2025 ob 13:56

prvi odstavek…bili živi i videli….drugi…privleci zapise…tretji…nikoli mi ni bolo tezko priznati lastnih zmot ali da ne vem cesar ne vem…cetri…kdo tocno je mene zapustil?mi lahko razlozis kdo me je zapustil?

Vsi.

In kaj je bilo tole zadnjič, ko si odločno trdil, da ti nikoli nisi trdil, da biseksualnost ne obstaja?

Pa človek, ti si mi mnogokrat, razločno in jedernato napisal, DA BISEKSUALNOST NE OBSTAJA. NE obstaja.

In zakaj si zadnjič pisal, da ti tega nikoli nisi trdil?

Koki🧶🪩🧶🪩🧶, 07.06.2025 ob 14:01

Vsi.

In kaj je bilo tole zadnjič, ko si odločno trdil, da ti nikoli nisi trdil, da biseksualnost ne obstaja?

Pa človek, ti si mi mnogokrat, razločno in jedernato napisal, DA BISEKSUALNOST NE OBSTAJA. NE obstaja.

In zakaj si zadnjič pisal, da ti tega nikoli nisi trdil?

ti me nisi zapustil, torej ne bo drzalo kar pises…ze spet….skoz trdim isto….bsx ne obstaja…in?

Julij Cezar, 07.06.2025 ob 14:04

ti me nisi zapustil, torej ne bo drzalo kar pises…ze spet….skoz trdim isto….bsx ne obstaja…in?

in?

Si počen v glavo?

Zadnjič si pa pisal, DA NIKOLI NISI TRDIL, DA BISEKSUALNOST NE OBSTAJA?!!!

Zdaj pa spet popolnoma nasprotno.

Koki🦤⛱️, 07.06.2025 ob 14:08

in?

Si počen v glavo?

Zadnjič si pa pisal, DA NIKOLI NISI TRDIL, DA BISEKSUALNOST NE OBSTAJA?!!!

Zdaj pa spet popolnoma nasprotno.

spet si nekaj pomesal…it wasent me…nop …biseksualnost ne obstaja…in?

Julij Cezar, 07.06.2025 ob 14:11

spet si nekaj pomesal…it wasent me…nop …biseksualnost ne obstaja…in?

Ti nisi zdrav v glavo…

Kdo bi hotu bit ob takem. Jasno da so se vsi odmaknili od tebe in nisi nikoli dobil razumevanja.

Rad imam izjavo nekega igralca; “z inteligentnim človekom težko zmagaš v debati, v debati z bebcem ne moreš nikoli zmagati”.

cf…pa tud kura…Arash…broken angel..pa lep dan

Enako, lep dan..https://youtu.be/EfWmWlW2PvM?si=zJoWlRCCoQGrE3qI..

Koki🐪☀️🐫🌝⏳, 07.06.2025 ob 14:16

Ti nisi zdrav v glavo…

Kdo bi hotu bit ob takem. Jasno da so se vsi odmaknili od tebe in nisi nikoli dobil razumevanja.

Rad imam izjavo nekega igralca; “z inteligentnim človekom težko zmagaš v debati, v debati z bebcem ne moreš nikoli zmagati”.

in kaj ti ze jaz skoz govorim?pa ne poslusas ti bebec hehe…saj bk kura saj bo

New Report

Close