Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dunaj

Dunaj

Zivjo

Zanima me ali kdo od tukaj zivi na Dunaju? Ali znate nemškega jezika? in kje delate? koliko plačujete najemnino?

A veš da sem danes uceri kontal ravno za to… se smejal vašim prizadetim.

Jaaaa. V avstrijo pejt. Nemcijo. Uzameš nek beden šiht pa bos lahko stanovalo u strogem centru prestolnice…

Haaaaaaa?

O be tačivča

Si prav predstavljam vaše zabite prizadete izraze. Stupid dumb laging face.

Ne živim tam, ker je dobro plačano službo enako težko najti kot v Sloveniji.

samo to, ali te še kaj zanima.

Odgovor na objavo uporabnika
bozomon, 14.11.2024 ob 19:32

A veš da sem danes uceri kontal ravno za to… se smejal vašim prizadetim.

Jaaaa. V avstrijo pejt. Nemcijo. Uzameš nek beden šiht pa bos lahko stanovalo u strogem centru prestolnice…

Haaaaaaa?

O be tačivča

Si prav predstavljam vaše zabite prizadete izraze. Stupid dumb laging face.

Ja bols je lezat doma na sociali, pol se pa se norcevat iz ljudi, ki ti placujejo kruh.

Avtor ti kar pogumno, ce ne druzga so odnosi na delavnem mestu veliko boljsi kot v Slo. Avstrija ni dalec.

Parazit, 14.11.2024 ob 19:51

Ja bols je lezat doma na sociali, pol se pa se norcevat iz ljudi, ki ti placujejo kruh.

Avtor ti kar pogumno, ce ne druzga so odnosi na delavnem mestu veliko boljsi kot v Slo. Avstrija ni dalec.

NIč se ni spremenilo.

Tko kot so včasih hodili na dunaj hlapčevat, tako to delate danes.

Bečki konjušarji.

Lej… ko sem prvič slišal za bitcoin je bil jurja… mamo sem pošiljal ko je bil po 4…

Gameboy sp je bil 50e nov… ne vem al v milerju al v bigbangu… vglavnem nov gameboy SP 50€…

Nazadnje ko sem gledal je bil en za 750&…

Kaj si šipta kupovalo?

Pa ti si moderno. Ti vse veš. Kake pravljice.

NIMAŠ PROBLEMA. KAJ JOKAŠ? O ČEMU GOVORIŠ?

ok ne pravljice. Zastarelo. Ampak potem je pa to kar pravim da ste ZABITI!!!! DA STE GLUPI!

bozomon, 14.11.2024 ob 19:57

NIč se ni spremenilo.

Tko kot so včasih hodili na dunaj hlapčevat, tako to delate danes.

Bečki konjušarji.

Lej… ko sem prvič slišal za bitcoin je bil jurja… mamo sem pošiljal ko je bil po 4…

Gameboy sp je bil 50e nov… ne vem al v milerju al v bigbangu… vglavnem nov gameboy SP 50€…

Nazadnje ko sem gledal je bil en za 750&…

Kaj si šipta kupovalo?

Pa ti si moderno. Ti vse veš. Kake pravljice.

NIMAŠ PROBLEMA. KAJ JOKAŠ? O ČEMU GOVORIŠ?

ok ne pravljice. Zastarelo. Ampak potem je pa to kar pravim da ste ZABITI!!!! DA STE GLUPI!

Okey, tvoji so-narodnjaki hodjo tud hlapcevat v Slo, in to v takem stevilu, da slovenscine sploh vec ne slisis. No, v Slo so pa odnosi res v podnu.

tink91, 14.11.2024 ob 19:29

Zivjo

Zanima me ali kdo od tukaj zivi na Dunaju? Ali znate nemškega jezika? in kje delate? koliko plačujete najemnino?

Ti še slovensko ne znaš, pa sanjaš o tem, kako bi šla še nekam drugam.

@ TaPikra: Še dobro da ti znaš, in lep pozdrav iz Dunaja 😁

Bozon, ti ne “hlapčuješ”, ti si pravi đek, ker si se odločil, da boš kralj brezposelnih, živeč pri mamici. 🙂

Tud razmišljam o dunaju…mam mal dost tele kmetavzarije slovenske, Ljubljana je pa predraga, kar ponuja. Če bi bila malo cenejša, bi šel takoj nazaj v LJ. Tle na selu pa itak sami SDSovci….bruh ! Srednjemu razredu se ne splača delat v Sloveniji, brez veze, avstrija ima 14 plač, pa še penzioni so višji, če ga doživiš, pa se pol vrneš v SLO je carsko…

Pred kratkim na TikTok-u ena “Bosanka” pokazala svojo plačilno listo v Nemčiji. Po vseh davkih ji je ostalo nakaj malega nad 1,2K. Verjetno ni ravno “Nobelovec”, a plača je vseeno mizerna, morda kanček višja kot minimalc pri nas. In se vprašaš – ima smisel ?

mentalna sirota, 15.11.2024 ob 10:36

Pred kratkim na TikTok-u ena “Bosanka” pokazala svojo plačilno listo v Nemčiji. Po vseh davkih ji je ostalo nakaj malega nad 1,2K. Verjetno ni ravno “Nobelovec”, a plača je vseeno mizerna, morda kanček višja kot minimalc pri nas. In se vprašaš – ima smisel ?

To je čist tisto kot zgodbice naših čefruskih matk, k jamra de ma sam 500 evrov penzije. JA seveda de maš glupača, če pa si delala 25 let, od tega 10 let vse na roke, pa brez prijav pa to. Pa ja sam radila, ja si ja, ampak država nima te zavedno kot plačevalca prispevkovk, seveda un debil k jo je zaposlil je itak že crknu zdej pa poslije jebanja nema kajanja. Vse k poznam k so gor, sploh v Avstriji dobor živijo, tud če so navadni delavci. Nisem še slišal, da so lačni, al pa de majo lih za glih ! Če hočeš delat, pa mal se potrudit imaš vse, socialna država deluje kakor mora pravilno !

New Report

Close