Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Duncan Laurence precej slabšega izgleda kot Gašper

Duncan Laurence precej slabšega izgleda kot Gašper

Le kdo je glasoval za njega, Gašper je mnogo bolj srčkan. Če bi bil samski bi zmagal.
Duncan ima zobe ko zajec 🙂

Ja, res ni prav lep. Pa čisto preozke ustnice ima, da bi mu človek zaupal. Takšne stisnjene, grebatorske.
Gašperje čisto druga pesem. Luštkan in zgleda bolj čustven in dober od tistega gor.
Oba z Zalo sta luštkana in prav pašeta skupaj.

Oba sta perfektna, Lea Širk se lahko skrije, vpije, kot sirena. Ni vse v vpitju!
Upam, da prideta daleč, če jima gejevski klan ne bo kluboval, ali pa Aleš Volk in Marjetka, to je ne klan, drugi je od Potrebuješa, potem pa prid notr :)))) pa đizš marja, še klan od Alije-rock klan

Kaj vse taca po tem svetu…

Ja, ja ta iskrena! To bo! Dva razvajena slovenceljska smrkavca, ki jima je vse, razen skrbi za lastno rit, odveč. Čimprej naj spokata tja, kjer se bosta dobr mela, ne bo treba nč delat. Le kdo je s kom v žlahti, da sta uspela v imenu mojega gnarja potovat v Izrael. Ker 700.000 evrov kot je stal nas, plačevalce RTV naročnine tale cirkus, je velik denar. Za ta gnar bi lahko navijali med prenosi za Primoža, pa še za nakup kakšnega dobrega filma bi ostalo. Dva iskrena preseratorja.

zaslužita si velik aplavz, a mediji ne prenehaji drekat kot naslov v novicah, kakšen mlačen sprejem. Bolje mlačen, kot gledat slovensko zavist in afnarijo. Kaj je ta Sirkova, domišljavka,
ustvarili so pevske klane, dva mlada , nadarjena glasbenika pa naj utihneta..Kar pogumno naprej in ne berita slovenskih medijev kot jih jaz ne. Berem le komentarje.

Gašper bo kmal samski

Nemški Spiegel je pred izborom pesmi zapisal: “Tipkajmo za Slovenijo”!

Lahko da je lepši (meni osebno drugače ni privlačen), ampak zmagal bo zmeraj tisti, ki se zna obnašat. Drugi bo prišel pa na prazno letališče, ker daje vtis, da mu gre pozornost na živce. Pa spet ni prav.

New Report

Close