Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka duo By the way

duo By the way

No, za vse tiste, ki ste že nestrpno čakale na informacije iz prve roke- moja poroka je mimo, imeli smo se pa prav fajn-k sebi sicer še nismo čisto prišli, ampak tudi to še pride.. 🙂
Zoki in Boštjan (duo By the way) sta bila pa itak super-ful face, ni kaj. Skratka, vse, ki ju imate rezervirana,nič bat’-vsekakor se bosta odrezala…
Toliko za zdajle..

hehe jest sem se včeri dobila z njima in zokiju dala sprintan en odlomek hvala iz tegale foruma, ki ga je mislim da napisala ajs nekaj časa nazaj…je kr farbou in čist mu je blo nerodn…sem mu rekla zdej pa le glejta, da bosta dobra še naprej, da si nauta zapravla dobrega imena :))

Super, sem zulo vesela, da sta bila v redu, ker jaz jih mam tud rezervirana za avgust. Lara, kje pa si se dobila z njima in kaj ste se zmenili ker midva se tud mislva z njima dobit.
Lp, E:))!

mi smo se dobl pred poroko AsasR :), ker nama je blo to najbližje ..na gorenjskem namreč..onedva sta iz zasavja…najbolj da ju pokličeta in se dogovorite za en sestank ko bosta vama najbliži ..

AsasR, a mi lahko kaj več poveš o bendu By the way, kakšno muzko sta igrala, kako dolge pavze sta imela med igranjem, kakšne igrice sta imela, skratka čimveč informacij, ker jaz ju imam tud rezervirana, dobimo pa se enkrat v juliju. Hvala in lp, E!

Pri nama sta tudi igrala lansko leto. Bila sta enkratna. Igrata predvsem zabavno glasbo, izpolnjujeta glasbene želje, pavze imata kratke, runde dolge, nista draga, pripravita igrice, naredita žur. Poslušata in izpolnita želje.

Spoštovani!
Zas malo denarja malo mizike, kot pravi pregovor.Svetujemo vam, da pri najemu ansambla pazite.Na kaj?Ansambli ki so povečimoma duo ali trio igrajo, kot mi strokovno pravimo na kartico, kar pomeni da lahko s sebo na poroko odpeljete malo močnejši glasbeni stolp s CD in enega animatorja za igrice in to je najceneje.
Vendar pa to ni kritika ali graja za ansamble, vendar je igranje ansambla ki igra v živo prava zabava.
Če vam lahko pomagamo s svetovanjem se obrnite na naš poročni salon Lady, kjer svetujemo in smo prav tako organzatorji porok.To ni v reklamne namene, vendar zgolj informacija. Več kaj in kdo smo si poglejte na našem iskalniku za mladsporočence http://www.e-poroka.com.
Poročni salon lady

New Report

Close